5 неща, за да направите вашето коледно парти най -доброто от сезона

декември, винаги носи със себе си обещанието на коледните партита, но как да накарате партито си да се откроява от останалите? Ето нашите топ 5 неща, за да направите вашето коледно парти най -доброто от сезона.

Донесен ви от шампанско Lanson

Г -жа Романс обича Коледа. И не само защото е нейният рожден ден предишната седмица. Тя наистина влиза в него и обича добро коледно парти.

И по коледно парти трябва да поясня, че нямам предвид онези работни дози, които могат да се превърнат толкова лошо толкова бързо.

Говоря за съчетаване на всички ваши любими приятели и членове на семейството и празнуване на идващия празничен сезон.

Когато живеехме във Великобритания, празнично парти обикновено означаваше да се впуска в топла кръчма някъде. Но тук, в Австралия, горещите дни и много места на открито означават, че хвърлянето на коледни партита, които влизат в историята.

За да дадете шанса на вашето коледно парти, което заслужава, ето нашите топ 5 съвета за превръщането на вашия празничен баш най -доброто от сезона.

5 неща, за да направите вашето коледно парти най -доброто от сезона

Това не е коледно парти без …

1. … подаръци – но с разлика

Има смисъл, че всеки трябва да получи подарък на коледно парти. Но има някои алтернативи на обикновения Крис Крингъл, които наистина обединяват партито.

Обичам този списък на благодатния домакин, който се случва да включва няколко от нашите любими. Kringle Gamble (наречен „Dirty Santa“ в списъка на благодатния домакин) е мястото, където по принцип сменяте неотворената си Крис Крингъл за евентуално по -добър подарък, който някой друг вече е отворен. Това е забавна хазарт, но може да се получи.

Има и „Krap Kringle“, където всеки дава наистина лоши (но забавни) подаръци като своя Крис Крингъл.

Можете също така да се насочите към вашия Kris Kringle, ако вашата партия има един или дори го направи правило, че всички подаръци на Kris Kringle трябва да са вид шапка, която приемникът трябва да носи по време на партито. Това е дори добър вариант за безопасност на слънцето!

2.… Музика – но с тема

Разбира се, че трябва да има музика, но създаването на плейлист, който е запомнящ се Can, е много по -забавно, отколкото да ходите на генерични хитове.

Съберете плейлист заедно, който върви с темата на вашето парти, ако имате такава. Помислете „партито на 90 -те години или може би музика, базирана на местоположение. Или ако сте с конкретна група приятели, направете го списък, когато за първи път сте се срещнали или сте били в училище заедно.

Плюс всичко е по -добро от Каролите.

3.… Шампанско – но изберете правилната бутилка

Трябва да имате балончета на парти – това е законът. Наистина сме паднали за Лансън – красива френска марка и една от най -старите къщи за шампанско, която датира от 1760 г.

Нашият горещ съвет е Lanson Black Label NV Brut (RRP $ 49,99 от Dan Murphy’s). Това е перфектен пример за освежаващо, елегантно, благополучно шампанско, което не само пие красиво в онези горещи летни дни, но и казва празникът по-добре от всичко.

И ако искате наистина да спечелите, потърсете специалните музикални кутии, които се предлагат безплатно с всяка бутилка Lanson Black Label NV …, която ме води към парти идеята номер 4.

4.… парти мелодии – но батериите не са включени

Имате нужда от нещо, което да усилва мелодиите на вашата партия. Опитахме няколко неща през годините като тези преносими високоговорители – дори да поставим телефона си в кофа, за да резонираме звука.

Проблемите, които установихме, че батерията изтича на високоговорителите доста бързо и кофата просто не работи.

Lanson Champagne излязоха с тази страхотна идея да направят специално издание „музикална кутия“ от техните шампанско. Изваждате бутилката от мехурчета от кутията, изваждате клапата в капака на кутията и плъзнете мобилния си в празнината.

Трябва да кажа, че бях изненадан от това колко добре действително работи говорителят.

Притежателят на мобилни устройства е проектиран, така че каналите звучат от високоговорителя на телефона наистина добре. А дупките на скара на високоговорителя ни изненадаха с качеството на звука. Но най -хубавото е, че сте ограничени само от живота на батерията на телефона си.

Между другото, всяка от тези дупки всъщност е във формата на историческата емблема на Лансън на стилизиран малтийски кръст. Основателят на марката го получи от сина си, който беше рицар на Ордена на Малта. Приятно внимание към детайлите там.

Не пропускайте тези специални оферти за музикални кутии – те са в Дан Мърфи за 49,99 долара – същата цена като бутилка Lanson Black Label NV самостоятелно. Точно така – кутията е безплатна!

5.… Павлова – но с коледно усещане

Има ли нещо по -австралиец от PAV на парти? Мама на г-жа Романс също е малко майстор на Павлова, така че винаги има такава на всяко семейство, което се събира и се събира с приятели.

За коледните тържества обаче, защо да не дадете на вашата пав празнично докосване? За по-голямата част от Павлова е бизнес и крем, както обикновено. Но за да украсите, използвайте нарязани ягоди и плодове от киви, за да внесете цветовете на Коледа.

Също така сме нарязали ягоди наполовина, залепихме ги заедно със сметана и сложихме блог от сметана отгоре, за да направим като шапки на Дядо Коледа.

С тези 5 прости съвета, вие сте сигурни, че mНаправете вашето коледно парти наистина да се откроява над останалите.
Имате ли някакви съвети за впечатление с вашето коледно парти? Имате ли любимо шампанско? Кажете ни в коментарите!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Как да снимате хора, когато пътувате
Next post Как да направите прости 2-изглаждащ се наан хляб