Ваканция на Family Family Oregon: Bear Creek Lodge

По -рано тази есен Ние представихме Stay22.com, нов уебсайт за резервации за пътуване, който съчетава резултатите от търсенето на хотели с VRBO. Харесваме Stay22, защото позволява на нашите читатели да намерят по-големи, по-подходящи за семейството имоти с боеприпаси като шайби за чинии и перални машини и частни басейни, боеприпаси, които не се срещат често в традиционните хотели и мотели. Понякога разширеният хотел хотел, понякога VRBO е по -добър – прехвърлянето на всичко на едно място спестява както времето, така и енергията.

Със света в пауза за пътуване, нашата голяма „ваканция“ за 2020 г. прекарваше една седмица в квартира за празничната почивка на децата. Спирално търсехме голяма кухня, общо пространство за терена и достатъчно раздяла между спални и бани, за да се почувстваме, че сме били в дома от дома.

Тъй като късметът би имал, ние се случихме върху имота Bear Creek Lodge близо до Линкълн Сити, Орегон.

Вграден в отдалечената стара пустиня за растеж в близост до малката общност на Отис, Bear Creek Lodge се намира на шест мили нагоре по пътя от пътеката на Drift Creek Falls и лесно шофиране както в Линкълн Сити, така и в Нескоуин (прочетете тази история за посещението на „Neskowin Ghost плаж ”при нисък прилив).

Drift Creek Falls

Плаж Нескоуин

Въпреки че има много възможности за настаняване в северното крайбрежие на Орегон, ние харесахме игровата зала, подходяща за деца в Bear Creek Lodge и турнирите за хокей на Air и Foosball, които последваха. Надзедените дивани с L-образна форма в хола ни дадоха достатъчно място, за да се раздадем за нощна филмова нощ (BYO DVD или да изберем от голямата селекция, достъпна за гостите, които да проучат). Има ли давност за това колко пъти можете да гледате булката на принцесата?

Филмова нощ в хола

Стая за рек в сутерен

Други боеприпаси включваха печка на дърва (дърво подредена и готова за отиване), книги и тази стара времева тоалетна! Бяхме приятно изненадани и от „екстрите“, вариращи от баня с балончета до безплатен препарат за пране и предмети за закуска в хладилника.

Докато Bear Creek Lodge работеше за желанието на нашето семейство да се прекъсне и да има удобна за ковиди ваканция на открито в дом, по-голям от нашия, може да търсите нещо малко по-близо до океана или с различен размер или конфигурация. Без притеснения, просто кликнете върху картата Stay22 по -горе и направете собствено търсене.

Без значение къде кацате или как пресъздавате, бъдете в безопасност и ето за безопасни приключения през 2021 г.!

Свързани

Central Oregon Hot Springs: Belknap Hot Springs, Lodge and Gardensbalknap Hot Springs е един от трите централни Hot Springs Central Oregon в рамките на лесно едночасово шофиране на Юджийн. Разположени на река Маккензи, пружините са открити и първоначално разработени от R.S. Belknap през 1869 г. Посетителят на днешния Belknap Hot Springs, Lodge and Gardens може да лагерува, да наеме кабина, книга …
30 май 2015 г. „Настаняване“

Сън в уникални домове: Как да планирате най -готините и най -лудите семейни пътни трипиктични това: Вие сте на пътно пътуване със семейството си, удряйки града след град в щат след щат. Всяка вечер казвате на децата си да си затворят очи, преди да разкриете причудливото място, което ще спят тази вечер. Снощи това беше ученичка; Преди това, къща с дървета. Като…
17 декември 2018 г. „Настаняване“

Отседнал в Central Oregon Sunriver Resortsunriver, Орегон е планирана от 3 300 акра жилищна и курортна общност, разположена на петнадесет мили южно от Бенд. Малко население от 1500-ish Oregonians нарича Sunriver Home и плаща данъци, които поддържат обществени услуги, включително пожарна и полицейска управления. Преди да бъде създаден Sunriver, инженерният корпус на армията извърши световна война …
7 март 2016 г. „Настаняване“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 14 Най -добрите бахамски стандартни ястия трябва да опитате [най -добрата регионална храна в Бахамските острови]
Next post Палм Бийч окръг Флорида Пътят пътуващ маршрут: Luxe and Liid-back