Double Bay Eat, Stay, Play – Точно как празник като регионален в Сидни

уикенд далеч от края на бизнеса с бързи скорости на CBD на Сидни не трябва да означава дълго шофиране в страната. Намерихме перфектната зона точно на прага ни в Double Bay – едно от по -заможните, но спокойни крайбрежни предградия на Сидни.

Когато вярвате в празник в Сидни, мислите обикновено отиват на плажа, Операта, моста на пристанището … Въпреки това има много повече от Сидни от това.

Харесва ни да проверяваме родния си град, както и престоя на уикенда ни показаха толкова много скрити петна.

Double Bay – едно от многото доста пристанищни предградия в Сидни – има репутация на богатството, именията на брега на брега, но не и много живот. При по -добра проверка обаче открихме, че има няколко отлични места, които да прекарате времето си в този прекрасен район в източните предградия.

Къде да отседнете в Double Bay:

Интерконтиненталният двоен залив е точно на водата. Можете дори да получите ферибот от кръгъл кей, където е само на кратка разходка зад ъгъла до портиера.

Това място е идеално за очарователен Weekender. Ниският висок клас на този хотел прави изключително релаксираща почивка.

Закуска в Double Bay:

В Double Bay има страхотни оферти от кафенета, така че е трудно да изберете само едно. Taste of Europe на New South Head Road има страхотно кафе на изключително малко.

Обяд в Double Bay:

Запасите в междуконтиненталния двоен залив

Назад в Intercon, запасите сервират забележителни ястия през целия ден. Обядът тук с гледка към водата би бил перфектен.

Тук също има закуска, както и избор на вечеря, така че ако останете в Double Bay за малко по -дълго, както и не се чувствате като отклоняващи се, както и далеч от стаята си, това е отличен вариант.

Вечеря в Double Bay:

Char & Co.

Точно край новата южна глава на улица Nox, Char & Co е бразилски стил в стил с някои грандиозни бавни избори за печено месо за любителя на Churrasco. Тук има и отлични рибни ястия, както и традиционните бразилски смесени напитки като Caipirinha.

За пълното изживяване на Churrasco, това е само $ 55pp – в противен случай изборът на a la carte също ще ви запълни.

Напитки в Double Bay:

Стили

Има само едно място, което изисквате да разберете в Double Bay за прекрасен коктейл. Stillery в междуконтиненталния двоен залив е отличен. Има впечатляващо разнообразие от джинове от цял ​​свят, включително големи австралийски представители.

Поръчайте един от техния подпис Espresso Martinis-или може би негрони след вечерята-седнете, както и абсорбирайте атмосферата.

Неща, които да се изпълняват в Double Bay:

Пазаруване: Тук има доста страхотно купуване точно на Нокс, както и на кръстосани улици.

Ходене: Разходката по пристанището е изключително съвсем – има възможност да се плува и ако не е толкова студено. Double Bay също има някои доста страхотни домове, ако се наслаждавате на домашно забелязване.

Харесва ни да проверяваме скритите трикове на места като Double Bay. Където

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 9 прости пътувания през уикенда в Сидни за очарователно бягство
Next post 5 леки сухи розе вина за лятно време