Семейната трапезария в бреговете на Персийския залив, Алабама

смесете една част слънце с равни количества бял пясък, чист въздух, както и солени води и брегове на Персийския залив, Алабама ще подтикне апетита ви в минута в Ню Йорк. С достатъчно места за хранене, както и безграничен шанс за прясна, регионална морска храна, ние изядохме метода си по бреговата ивица с удобна за деца трапезария на корема (е, мозък).

Теренът

Поддържайки се толкова, колкото имуществото на океан от първо време, теренът е видно заведение за „закачане на свобода“ за хранене (където 59 завършва, както и забавлението започва). С щедро закрити места за закрито, както и просторно пространство за вътрешен двор, младежите могат да се насладят на танци на онлайн музика, свирейки в Sand Hill, както и пътуване с производителя на пяна (това видео с тръба ви предоставя концепция какво да очаквате като както и какво да облека). Сирене за 6,50 долара). Сезонна закуска в семеен стил се предлага по време на месеци на пътуване (децата ядат за 4,50 долара).

Лулу е в домашно пристанище

Разположен на междукостерния воден път, който се притиска към Мексиканския залив, Лулу в домашното пристанище е развитието на никой друг, освен Люси Бъфет. Добавяйки личното си докосване към менюто, мястото, както и атмосферата, Лулу ще добави малко цвят към вашата домакинска ваканция. Създадени да запазят покровители от всички възрасти, забавлявани преди, по време на, както и след храненето си, младежите могат да играят във фонтана на Лулу за младежи, да слушат онлайн музика, да пазаруват в магазина за търговия на дребно, да се изкачат на планината на младостта (триетажно катерене Апарат) или просто се наслаждавайте на моторните лодки.

С участието на меню за алергия, организирано за предотвратяване на глутен, яйца, морски дарове, миди, млечни продукти, както и соя, родителите могат да купуват според диетичните нужди или да изберат от стандартното меню за младежи. За младежи 14, както и под, опциите включват говеждо чийзбургер или Quesidilla (4,95 долара) или пържени скариди или на скара или пържена риба (5,95 долара). За регионално лакомство опитайте хайвера L.A. (Долен Алабама) (чернооки грах в балсамов винегрет за 4,95 долара) или пържени раци (свежи, както и местни) за 18,95 долара (много за споделяне, ако можете).

Лепкави крикове

Долу, както и през междукошебния воден път от Лулу в HomePort е едно по-ярко тематично място за хранене в залива. Просторен, както и ефирни, лепкави крикове е все по-леко намален от съседа си на север. С участието на пясъчен плаж с играчки, както и магазин за подаръци, Tacky Jacks се харесва на малко по-стара, караоке, както и на спортна тълпа. Кетъринг на младежи с малко меню (12, както и под) меню, опциите са Lil ‘Kickies, Little Fry скариди, сирене на скара на скара, както и Lil’ Fishies (5,99 долара). Авантюристичните (и известни) домакинства могат да опитат мексикански предястие за боклук или да споделят 1/2 килограма кралска червена скарида. Изтъкната напитка с лепкави крики е бушукът, замразеният „само възрастни“ млечен шейк.

Свързани

Нечестиво основание: столично земеделие, както и домакинство за хранене в най-зеления ресторант в Чикаго в Чикаго, лицензирана от екологичната асоциация на ресторантите, необичайната основа ни учи за столичното земеделие, както и за устойчивостта в метод, който е проста да се усвои за усвояването .
18 май 2011 г. „Илинойс“

Семейната трапезария в Чикаго Саутланд. Пътните пътувания “нахрани ме” мантра, е проста, но не винаги е лесна за изпълнение. На нашите домакински пътувания търсим удължаването на „вечерята у дома“, където и да се скитаме. В непрекъснатото разглеждане за висококачествена, достъпна, регионална, вкусна храна, опаковах децата, както и се отправих към Чикаго …
26 юли 2011 г. „Храни и напитки“

PARK PLACE: Пътно пътуване оазис в Leawood, Kansasperwho KansaSphouse нетрадиционна дестинация за почивка за пътешествие, местоположение на парка Купуване на квартал в Лийвуд, Канзас (Голям Канзас Сити) е „нещо за всеки“ тип обиколка. Намерен близо до 117 -и, както и Nall, Park Location е място за дестинация за пазаруване, трапезария, както и забавление. Развитие със смесено пространство, ще откриете жители, посетители и …
28 юни 2012 г. „Канзас“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Пълен списък на препоръчаните бюджетни хотели в Ню Джърси, САЩ
Next post Как да кандидатствате за единично влизане в Япония Visa Visa за филипинци