Вътре в Bushwick, най -странното място в Ню Йорк

Adventurous Kate съдържа партньорски връзки. Ако направите покупка с тези връзки, ще направя компенсация без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Какво прави Бушвик толкова странно?

Ярко боядисаните складове, които не можете да кажете, са функционални или изоставени.

Това са галерии, които се удвояват като йога студиа, както и кафенета, които се удвояват като класове за рисуване на живот.

Странни партита са в изоставени магазини за мебели, където хората носят луди костюми.

Той се удря от момчета, които винаги прекратяват своите котки с „Бог да те благослови“.

Бруклин за разлика от Бруклин

От всички квартали, които съм посещавал в Бруклин (не всички от тях, не от дълъг изстрел, колкото и да е отличен), Бушвик се откроява като най -малко като другите. Вместо кафяви камъни или високи ръбове, това е индустриално изглеждаща общност от складове, много от тях са покрити с ярка боя. Каквото и да се разпространи.

Bushwick е един от най -големите латиноамерикански квартали в Бруклин с голямо население от Пуерто Рико, както и от Доминиканската република. Bushwick беше груба общност дълго време – затъмнение през 1977 г. доведе до масови бунтове, както и все още можете да видите някакви щети до днес. Общността започна да обръща ъгъл в средата на 2000-те, когато градът започна да излива така необходимите парични ресурси в квартала.

Тогава дойде факторът на Уилямсбург.

В началото на 2000-те Уилямсбург, Бруклин, премина от зона за недвижение до анклава на художника на хипстър от Ню Йорк. През последното десетилетие обаче Уилямсбург премина от бедрата до Юпи, както и в крайна сметка беше един от най -желаните (и следователно скъпи) квартали в Ню Йорк.

Прочетете още: Най -доброто време да видите Ню Йорк

Много жители на Уилямсбург с ниски доходи, включително художници, бяха изтласкани в резултат, както и много от тях се преместиха незабавно на югоизток-в Бушвик. Сега дългогодишните жители на Бушвик се занимават с приток на гентрификация. Не мисля, че Бушвик някога ще бъде на същото ниво като Уилямсбург, но виждате тревожен брой луксозни сгради, които се появяват.

Как гентрификацията влияе на дългогодишните жители? Както положително, така и отрицателно, както винаги. Престъпното престъпление на Бушвик е по -ниска, отколкото е от десетилетия, да, както и тези, които притежават жилищна собственост, виждат, че ценностите им се покачват. Въпреки това повечето хора са хванати в капан в общност, прогресивно нараства по -скъпо от деня.

Силно мислех да живея в Бушуик в един момент; След разходи няколко дни там, аз го обявих за малко добре „там“ за мен, както и реших да онлайн някъде другаде, както и да виждам често. (За протокол вярвам, че получавате много повече стойност на парите в Hamilton Heights, където сега онлайн, плюс наемите са по -евтини.)

Обикаляне на Бушвик

Bushwick е единственото място в Ню Йорк, което предлагам да посетите с водач или някой, който добре разбира общността. Не тъй като е опасно – далеч от него – обаче, тъй като толкова голяма част от него е скрита пред очите.

Вземете това, например:

Това е моята предпочитана кафенета в квартала, малко прескача. Освен няколко ярки изблици на боя, няма да имате концепция, там има нещо, камо ли страхотна кафене. Както и това е едно от по -очевидните!

Много места в Bushwick са такива – минавате точно, без да знаете какво има вътре, както и те не го рекламират. По този начин общността ми напомня на Мелбърн, Австралия.

Поради тази причина е отлично да отидете с водач. Както и получих възможност да го направя на бира, Bushwick Beer, Bites & Art #instawalk, обиколка, създадена от моя страхотен добър приятел Джеси.

Сега Джеси не е само жена, която прави обиколки – тя е лицензиран екскурзовод в Ню Йорк. С Джеси получавате експертно турне, както и истински вътрешен вид на Бушвик, тъй като тя живее тук от години.

Джеси ме покани, заедно с двама от нашите приятели на блогъри, на безплатно турне с квартала.

Демонстрация на капучино

Първата ни спирка беше в кафене, наречено Italo, където имахме капучино, както и демонстрация на мока. Това е топло, както и домашно кафене, както и предлагам да се спрете! (Актуализация на 2018: За съжаление Итало се е затворил. Надявам се така или иначе да се насладите на снимките.)

(Толкова ми харесва тези снимки! Кажете благодаря на вас, Бруклин Хипстери, за обличането на реколта-y, както и да го направите да изглежда, че това са снимки от преди десетилетия!)

Улично изкуство Голор

Уличното изкуство е навсякъде в Бушвик. Точно ето няколко отnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 невероятни неща за вършене в Сиатъл, Вашингтон [с предложени обиколки]
Next post 10 неща, които открих от моята датска друга половина @littlemisskessa