Бразилия E-Visa Процес за граждани на САЩ: Онлайн процесът на получаване на 2-годишна виза за многократно влизане в Бразилия

Бразилия изисква всички американски граждани не само да кандидатстват и да получат визи, преди да се впуснат в пътуването в Бразилия. Без виза дори няма да го направите в самолета. Това е по -строго от много други страни, където можете да попълните формуляр във въздуха, преди да кацнете и да получите временна виза. Това не е така с Бразилия. Пътуващите трябва предварително да получат визите си, а всички американски пътешественици изискват виза.

Националната икона на Бразилия, Христос Изкупител
За щастие, Бразилските E-Visas за американските граждани са много прост процес от началото до края. Изглежда, че сайтовете не се сриват, освен при редки обстоятелства. Формулярите на уеб страниците работят добре и не причиняват ненужни усложнения. Въпросите са лесни за разбиране и изискват само отговор, стига да е; С други думи, те не се чувстват като случаят на статии за това, защо искате за виза, само представяйки информацията, необходима за попълване на заявка. Информацията, поискана от процеса на кандидатстване, е ненатрапчива: паспортна информация, места, които ще останете, датите на пристигане и заминаване и някои въпроси относно вашия законен статут в страната и международен план, както и няколко въпроса за естеството на вашето посещение. Те също така питат какво ще вкарате в страната, точно както питат какво ще останете от страната. Никоя част от Бразилската e-Visa не изглежда произволно дълга, твърде строга или твърде неразумна, за която същото не може да се каже за други средства за получаване на виза за Бразилия. Плюс това, когато получите вашата E-Visa в Бразилия, това ще ви предостави влизане в Бразилия за две години, с неограничен брой повторни влизания в страната.

Бразилската E-Visa системата е чисто нова, така че понякога това води до по-дълго забавяне, отколкото се очаква да бъде доставено на кандидата. Това може да продължи по-малко от пет дни, но в по-лоши сценарии E-Visas не са доставени до три седмици. Подарете си месец на възглавница между датата на полета си и времето, в което завършите нашето приложение, за да избегнете ненужен стрес. Бразилският e-visa, веднъж обработен и одобрен, ви се изпраща по имейл като PDF прикачен файл. Не рискувайте с черно -бяло мастило, променящо баркодите върху документа. Винаги го отпечатвайте върху цветен принтер с достатъчно количества цветно и черно и бяло мастило.

Друго усложнение е строгостта, с която системата за електронна визия в Бразилия оценява снимката на паспорта, която им се изпраща цифрово от кандидата. Снимката на паспорта трябва да следва указанията възможно най -строго, размерите на главата и снимката, ограниченията на косата, ограниченията на очилата, ограниченията на фона на снимката. Повечето от тези ограничения са от по-малко значение за процеса на паспорт в САЩ, така че паспортната снимка може да не е толкова добра, колкото това, което изисква Бразилската електронна вива. Може да е разумно да говорите с трета страна, специализирана в ускорени визи, за да се гарантира качеството на вашата снимка на приложението Visa.

Алтернативата на Бразилската електронна виза би била традиционната хартиена виза, която е поща в заявление до бразилското посолство, при което виза се връща при вас, докато си проправяте в самолета. Излишно е да казвам, че тази процедура беше почти заменена от Бразилия E-Visa с причина. Той е муден, неудобен и тромав. Това оставя нулева място за грешка; Или получавате визата си тогава и там, или не се качвате в самолета. Традиционната хартиена виза е по -предизвикателна, особено когато кандидатствате за нея в чужбина, по тази причина и други. Информацията, поискана от заявлението за хартиената виза и общите изисквания на хартиена виза, е много по-взискателна от E-Visa. Освен това е почти четири пъти по -скъпо. Той изисква кандидата физически да изпраща паспорта си в бразилското посолство, където може да седи до осем седмици. Избягването на тези неудобства е едно от най-важните предимства на Бразилската електронна визия. Едно предимство на хартиената виза обаче е, че тя продължава десет години с разрешени множество записи. Това е предимство за някой, който постоянно прави бизнес в Бразилия, ако не иска да кандидатства отново за нова виза на всеки две години. Целият процес продължава навсякъде между три и осем седмици.

Ако сте планирали пътуване до Бразилия, вие сте пред кривата. Надяваме се, но повече песимистични пътешественици често пренебрегват Бразилия като потенциална дестинация; Може би защото е твърде далеч Може би се отправят – или си мислят, че помнят да чуят – лоши неща за това. Въпреки че нищо от това не е вярно, една истина на въпроса е, че Бразилия е най -голямата икономика в Южна Америка, с най -голямото и най -разнообразно население и екосистема. Той има богата и многопластова история и динамична култура, с неограничени източници на забавление за всички различни видове търсачи на тръпки. Записването на виза в Бразилия за гражданите на САЩ е толкова просто, колкото попълването на онлайн формуляр и ако е направено правилно, виза може да бъде на път за вашата пощавол скоро след преразглеждане на кандидатурата ви.

Вие сте на Pinterest? Закрепете тези!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Три дни в Доломитите: Adventurous Kate Catsaway South Tyrol