Къде да отседнете в Банкок – от уеб трафик до спокойствие

, когато хотелът ви доставя мотор за упражнения в стаята ви, е трудно да не го приемате лично. Въпреки това мантрата на хотел Bangkok е „живейте здравословен начин на живот, докато пътувате“, така че ето къде да останете „добре“ в Банкок.

Надолу по спокойната странична улица, която е SOI 20, усеща се, че сме влязоли в балон от мир сред постоянната лудост на пътя Сухумвит.

Тук, чакайки спокойно за нас, е добре хотелът-приветствайки нашите износени от пътуванията души с полезна усмивка.

От светилището на приятно парфюмирания прием на хотел „Кладенец“, както и ледена вода, напоена с плодове, усеща се, че сме на сто мили от най-близкото задръстване в уеб трафик или потни, блъскащи се тълпи.

И все пак ние сме момент на разходка от една от основните артериални магистрали, която пресича Банкок, както и продължава целия метод до изключително границите на Камбоджа.

Сякаш хотелът на кладенеца е Yin на Yang на Sukhumvit, стентът към оклузията на Банкок, тоникът към това, което боли този изключителен град.

Нашето видео разходки на Well Hotel Bangkok:

Щракнете точно тук, за да се насладите на това видео в YouTube.

Sukhumvit

Наречен на могъщия път на 400 км, който започва живота си, както и разглежда този район Банкок, Сухумвит е удрящото сърце на града. Когато е къща на заможни тайландци, сега тя също е пълна с заможни емигранти.

Разнообразието от нощен живот, както и хотели в този район, също е отлично, както и носи голям интерес за тази част на града. Това е видна нощна зона за почивка, както и ден, както и постоянната маса от хора прави Sukhumvit интересна част от Банкок.

Всяка основна улица или „SOI“, която излиза от основния път, има своя собствена личност, както и районът има около 60 от тях.

В областта има и редица квартали. Хотелът за кладенеца в SOI 20 е в квартал Asok (SOI 12-23), разбиран за няколко от най-добрите нощен живот в града, хотели, както и ресторанти.

Ако искате много повече информация в района на Sukhumvit, проверете какво има в Sukhumvit.

Sukhumvit Soi 20 е най -добрата обстановка за хотел „Кладенец“. Основно игнориран от тълпите, но идеални в сделката на действието, SOI 20 има най -доброто от двата свята.

Също така е добре свързан с гара Asoke BTS, както и с жп гара Sukhumvit MRT само на кратка разходка.

Също така има вариант на такси, но е наясно, че пресечката от близо до Асок е популярна заради задръстванията си в уеб трафика-както и в Банкок, което наистина заявява нещо.

Ами хотел Банкок

Този малък бутиков хотел с 235 стаи в средата на всичко е най-подходящ за почивка в града или по-дълъг престой. Фокусът му е върху уелнес, но не по начин на проповядване или съдийство.

Нашата стая

Нашето луксозно пространство-изборът на средния обхват на петте типа пространство точно тук-беше просторно, както и удобно с прозорци, които наистина се отварят, както и високия клас на огромна баня с наше разположение.

Очаквахме да открием велосипед за упражнения, както и йога, поставен в нашата стая, но това е само в апартаментите, както и в изпълнителните стаи.

Бяхме добре с това.

Уелнес стилът на хотела все още беше премахнат, с неща като снимки на растения, както и техните ползи за здравето и уелнес на стената.

Бяхме доволни от онлайн портиер – сензорен екран на телефона на стаята. Можете да резервирате каквото и да е от космическото обслужване до лечението на здравни клубове от тук.

Хотелски съоръжения

За малко хотел кладенецът се събира много. На ниво 7 има басейн със солена вода на открито, където те провеждат ежедневно Aqua-Aerobics, фитнес център, както и дори студио Muay Thai.

Тук има и здравен клуб с пълно обслужване, който използва всички лечения, които бихте очаквали. Разходите тук са около най -ниските, които ще откриете за масаж в хотел Банкок.

Закуската, която се сервира в другото крило на хотела, е пълна с вкусни свежи избори, както и много автентични тайландски ястия.

В тази област ще откриете също бистрото, както и бар, като сервирате от обяд до полунощ. Барът – Twist – използва редица опции за алкохол, за да остане според здравата картина на хотела, но също така може също да смеси смесена напитка без проблеми.

Бистрото има много повече вкус в световен мащаб, отколкото закуска, представяйки западни ястия с френско влияние благодарение на главния готвач на кухнята Грегъри Каплот.

С нон-стоп естеството на Банкок, както и с неговия опит за бохемския Laissez-Faire, хотелът с кладенеца използва светилище, както и отдих.

Няма нищо по -скоро като да се върнеш към страхотното си спокойствие след ден навън в надутите улични улици на Банкок, избягващи тълпи, както и мотопеди, договаряне на пазари, както и да ускориш ръката си на стойка за храна на ястреб.

Ако е мир в хаоса, който търсите, ще бъдете добре настанени тук.

Тайни на пазара на цветя Банкок

7 метода за зона светилище без риск от риск

11 причини да отидете в Chiang Mai, thАйланд

Вижте останалата част от нашата библиотека точно тук за много повече в Тайланд.

Бяхме поканени да отседнем в хотела на кладенците като медии с туристическия орган на Тайланд.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Дрифтът на Fugitives, Южна Африка-място за престой в историята
Next post Как да стигнем до Окинава, както и защо си струва усилията