Дух на идеите за подаръци, базирани на бащата на бащата, за татко

Какво да получите татко за деня на бащата не трябва да е трудна (или клише-тежка) задача. Понякога просто работи върху тема. Ето девет алтернативни идеи за подаръци, базирани на дух, за пиещия татко, за който вероятно не сте чували.

Мисленето за подаръци за деня на бащата е трудна работа. Винаги има отдръпване срещу игра в клишета като чорапи, барбекю неща или ваучери до магазин за хардуер. И ако пие, напитката винаги е добър вариант.

Смешното е, че понякога Blokes просто искат нови чорапи, лъскави нови инструменти за Braai или дори просто извинение да се скитате безцелно около Bunnings за известно време.

Понякога просто искаме заместителна бутилка от любимия ни дух.

Но ако все още се притеснявате, че сте основни с избора си на подаръци, няма нищо лошо в това да поставите въртене на стари теми.

Тези чорапи на мерино вълна, тази книга за сосове за барбекю в американски стил или този невероятен Leatherman Skeletool All-in-One Multitool са страхотни примери за това.

И вместо просто да слезе в магазина за грог и да грабне същата бутилка като миналата година за него, ето някои други идеи, които все още ще поставят полета на Деня на бащата, но това също ще добави малко разнообразие.

Дух на деня на бащата – 9 от най -добрите духове за специалния ден на татко

Ето девет духове, за да превключите подарък за деня на бащата, за да бъде нещо наистина специално.

За пиеца на водка

Всички са чували за сива гъска, абсолют и столи и всички са добре, но какво да кажем за нещо с малко повече нюанс?

Водка Kavka е традиционна полска водка, чиито рецепти предхождат руски водки. Гладка като стъкло, но с невероятна дълбочина и текстура, тази водка ви показва колко добри могат да опитат истинските неща.

За миксолога

Освен че е в най-зашеметяващата бутилка, която някога сме виждали, Сейнт Жермен ликьор от бъз е най-добрият приятел на коктейл.

Този занаятчийски френски ликьор, изработен от ръчно подбрани ElderFlowers, носи уникална гама от аромати-от сладост до цитрусови плодове и флорални и тропически плодови нотки-до питие. просто така. И споменах ли, че изглежда доста невероятно на вашия бар?

За джина сипър

Движението за занаят на Австралия изглежда всеки ден произвежда все повече и повече световни джинове. Постоянно съм впечатлен от това, което създават Aussie Distillers.

От северните предградия на Мелбърн Вик, Naught Distillery има четири отлични джина, за които можете да прочетете тук. Но техният флот сила джин – нечестият свръхустойчив – е най -добрият.

Седейки на 57,4% ABV, този джин трябва да ви взриви главата, но той е гладък и пълен с аромат. Pink Lady Apples, цитрусови плодове, подправки и пикантна, почти опушена нота на хвойна носят толкова много на всеки коктейл с джин, в който го поставите.

От по-тъмната страна на нещата базираната в Сидни дестилерия Goodradigbee има богат златен джин на възраст, който е доста специален, наречен Sweetwater Gin.

Наоколо има няколко джина на възраст, но не много използват местната твърда дървесина като Goodradigbee, които са създали кубчета, подобни на кубчета от Ironbark Heartwood.

Удишката подправка от желязото седи красиво сред ботаниците на джин на Аниса Миртъл, роден цитрус, плодове от пипер, ябълки на Батлоу и Хвор. Това е страхотен отпиващ ​​джин – долен или по скалите – и дори работи добре в мръсни мартини.

Можете да прочетете повече за трите джина на Goodradigbee тук.

За пияч на уиски

Бих могъл да напиша цяла история за препоръките на уискито – особено с толкова много изключителни уиски на Aussie там в момента.

Но от години съм фен на дестилерията на Westward. Идвайки от произход на пивоварство, тази американска дестилерия на уискито с единично малцово уиски (за разлика от бърбън или ръж, която е по-често срещана в Щатите) е взела още повече уискито си, като го старее в бившите пиноти.

Можете да прочетете пълния ни преглед на единичния малц на Pinot Noir на Westward тук, но да го вземете от мен: това е бизнесът.

За познавател на коняка

Hennesy, Remy и Courvoisier отстъпват. Това е моят нов любим VSOP. И с наследство, което се връща към 1838 г., Домът на Моне има похвалена история за създаване на едни от най-добрите духове на Au-de-vie в света.

На възраст за минимум четири години във френски дъбови бъчви от района на Лимузината, конякът на Monnet VSOP е великолепен. Натоварен с богати плодове, мед и нуга, подправки, кожа и ванилия, този коняк е в собствена лига.

За фена на текила

Разбира се, за да се обади на текила текила, тя трябва да се прави с агаве растения, отглеждани и дестилирани в Мексико. Но наличието на перфектни условия за отглеждане на тези гигантски шипчиви сукуленти тук в Австралия означава, че занаятчийските дестилатори тук създават някои изключителни итерации на този емблематичен мексикански дух.

Напред в таблиците на Atherton на Далечния Северен Куинсланд, дестилерията на Mount Cuncle създаде възрастен агаве дух „Anejo“, наречен Dirt Road Dark. Отлежал за две години в американски дъбови бъчви, Dirt Road Dark има дълбок кехлибарен цвят и копринена ванилия, ириса и кокосови аромати, въпреки че все още има мимолетенПолъх на мазна агаве.

Вие също вкусите ванилия и тофи, но има и орех и агаве „фънк“, които основават този отличен дух. Отпийте го спретнато или го сменете за уиски във всеки класически коктейл.

Ето още в обхвата на Чичото на MT Cuncle.

За бунтовника на рома

Имайки предвид цялата захарна тръстика, която расте тук, никога не ми е имало смисъл, че ромът не е национален дух на Австралия. След като каза това, популярността на Rum отново нараства – особено след като хората откриват, че това не е всичко Бундаберг.

От дестилерията на Mount Cuncle – същата дестилерия, която прави мръсния път тъмен, иридиум ром от далечния Северен Куинсланд е изключителен пример за това колко добър може да бъде ромът на Aussie.

Направен със сироп от захарна тръстика, а не по-често използвани меласа, този златен ром-на възраст поне пет години в бивши червени бъчви за вино-е превъзходен. Гладко и спукване с фуди, канела, билки и мед, това е ром на вентилатора на рома.

Но ако подправеният ром е ароматът на деня, изхвърлете капитана си Морган и моряк Джери. Дестилерия от каменна бор в Bathurst NSW прави златото на Dead Man.

Този златен подправен ром е толкова перфектно балансиран-един експертно изработен ром от рани на възраст с варели с вкусни аромати на маслени препечени кокосови орехи, тофи, ванилия и канела.

Вижте нашия преглед на златото на мъртвеца тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next post Дрифтът на Fugitives, Южна Африка-място за престой в историята