Инцидент в чужбина – Какво трябва да правите, когато пътувате соло?

Миналия юли 2019 г. бях включен в ужасна злополука в превозното средство в Северен Пакистан. Бях на предната седалка до автомобилиста, като дрямка, докато не чух силен шум, както и почувствах, че нещо ми удари гърдата толкова силно. Въздушната възглавница беше там, както и левият ми крак беше заседнал в колата, но аз успях да я издърпа.

Мотористът ми беше в безсъзнание, както и исках да му помогна, но бях толкова объркан какво да правя или какво се е случило. Страхотно нещо, което хората от още едно загрижено превозно средство ни помагат, както и линейката, беше там след 15 минути, дори ако районът е отдалечен.

Поради случилото се, признавам, че тази публикация е от съществено значение. Когато пътувате, често нещата не вървят по план. Слушават се аварии, както и ние не разбираме кога толкова добре, колкото къде можем да го удовлетворим, но е много по-добре безрисково, отколкото съжаляваме.

Други статии, които можете да прочетете:

Как да изберете най -доброто покритие за застраховка за пътуване за филипинци [с моите препоръки!]

AXA застрахователно покритие за Schengen Visa – най -достъпното, както и най -доброто покритие за застраховане на пътувания за филипинци

Морско застрахователно покритие – Защо всички трябва да застраховаме нашите лодки, както и кое морско застрахователно покритие да изберем!

Как да предотвратите да се разболеете в самолет [как да останете здрави при следващия си полет]

Планирате ли да пътувате дългосрочно? Точно ето най -добрите добавки за здраве и уелнес за пътуване!

Така че тук са нещата, които трябва да направите, когато влезете в злополука, докато пътувате:

Съдържание

Стъпка 1: Свържете се с аварийни горещи линии
Стъпка 2: Правете снимки
Стъпка 3: Информация за обмен
Стъпка 4: Доклад на властите
Стъпка 5: Свържете се с вашата компания за застрахователно покритие
Стъпка 6: Данни за иск
Стъпка 7: Вземете възстановяване
Стъпка 8: Възстановяване, както и пътуването отново

Стъпка 1: Свържете се с аварийни горещи линии

Франк В.

Това би помогнало, ако имате спешни горещи линии на страната, от която пътувате в ситуация на спешни случаи. В САЩ има 911, както и Филипините или 999 за Обединеното кралство. Съобщете, че има злополука, така че ако има ранени хора; Медицинският интерес се получава незабавно. Ако има малка катастрофа, тогава властите могат да направят доклад, тогава може да продължите по пътя си.

Проверете дали вие, както и вашите спътници, сте ранени; Ако някой е сериозно ранен или в безсъзнание. Не го стъпвайте, освен ако не разберете какво да правите (вие сте медицинска сестра, лекар, първи път). Ако обаче е в горяща кола, тогава вземете този човек там възможно най -скоро.

Стъпка 2: Правете снимки

Правете снимки на сцената, както и на участващите автомобили. Това ще ви помогне да поискате застраховката си. Не стъпвайте още нищо (като превозното средство) след като правите снимки. Също така, властите изискват да ги видят да направят доклада.

За щастие, когато влязох в инцидент, все още имах предвид, но все пак с толкова много болка. Нещо повече, инстинктите ми бяха да изпратя какво се случи за доказателство за моето застрахователно искане за моето застрахователно покритие, тъй като най -вероятно би било скъпо.

Когато сте на път да застраховате иск със застраховката си, ще се изискват много файлове, както и информация.

Стъпка 3: Информация за обмен

Нилс Стал
Ако сте карали превозното средство или още един човек ви причинява нараняване, тогава изисквате да получите неговата информация; Застрахователно покритие, както и идентификация. Това би било полезно, ако нямате застрахователно покритие, но все пак сте наранени; Можете да поискате възстановяване от тях или от тяхната компания за застрахователно покритие.

Ако обаче и двамата не сте добре; Не се притеснявайте това. Ако все още имате предвид, но другият празник не е, но той има още един спътник, можете да го попитате за информация. Можете обаче да попитате доклада на властите. Не забравяйте да не забравяте да изброите табелата за разрешителни на какъвто и да е вид друг автомобил, включен в произшествието.

Стъпка 4: Доклад на властите

Когато властите пристигнат, те ще интервюират всичко, което са били включени (ако все още са съзнателни, разбира се), както и свидетели. Ако той не може да ви предостави копие, тогава попитайте кога, както и къде можете да го получите. За искове, по -специално застраховка на превозни средства, те ще изискват отчитане на властите като прикачен файл.

Вземете името на служителя, номера на значките, както и къде е назначен да избере копие от доклада на вашите власти.

Стъпка 5: Свържете се с вашата компания за застрахователно покритие

Тейлър Гроте

Докладвайте на вашия бизнес за застрахователно покритие след злополуката ASAP. Телефон се обадете на номера, предоставен във вашата карта или полица. Също така е много по -добре да спестите техния номер в телефона си, както и да донесете вашата застрахователна карта със себе си по някакъв начин.

Моля, предоставете им кратко описание на случилото се с вас. Придържайте се към фактите, както и това, което знаете. Те ще ви предоставят инструкции как точно да застраховате иск, както и какво могат да направят, за да ви помогнат. Моята застраховка за пътуване, безопасност, беше бърза да ми помага.

Ако имате UpcominG Пътувания, но няма да се натискате от своя произшествие, след което уведомете бизнеса с застрахователно покритие, тъй като те ще ви възстановят разходите за билети или ще ви доставят билет обратно вкъщи.

Стъпка 6: Данни за иск

Избухвам
Проверете дали бизнесът за застрахователно покритие има свързани болници, където можете да се лекувате.

Представете вашата лична карта за застрахователно покритие или всякакъв вид доказателства (полица) на вашия доставчик на медицински услуги по време на услугата. Освен ако доставчикът на услуги не фактурира вашия бизнес за застрахователно покритие директно, вие ще плащате за лечение в момента на обслужването.

Съберете всички имена на доставчици на медицински услуги, адреси, както и фактури за вашите записи.

Попълнете, както и изпратете типа на ищеца или всякакъв вид други формуляри, предоставени от вашия бизнес за застрахователно покритие, заедно с всички разписки, както и фактури. Дръжте копие на файловете, които сте подали.

Изпратете допълнителни изисквания, поискани от дружеството за застрахователно покритие.

Бизнесът за застрахователно покритие, който имам, безопасността, обработваше всички медицински разходи, билета ми за полети обратно до Обединеното кралство, както и всички разходи за анулиране на пътуването ми поради произшествието. Благодарен съм да закупя такъв.

Стъпка 7: Вземете възстановяване

Шарън Маккучън
Ако застрахователният ви иск е оценен или процес, вече можете да получите възстановяване от бизнеса си за застрахователно покритие на разходите, които сте направили. Някои могат да ви изпратят чек; Други ще депозират във вашия акаунт в интернет.

Ако все още се възстановявате, може да отнеме известно време, за да получите всичките си претенции, тъй като отново ще изпращате някои файлове или допълнителни сметки.

Ако вашият застрахователен иск бъде отказан, можете да проверите доставчика на услуги за застрахователно покритие за това как точно да обжалвате.

Стъпка 8: Възстановяване, както и пътуването отново

Възстановяване, както и спазване на заповедите на лекаря. Ако не ви е позволено да пътувате или да извършвате усилени дейности, тогава не, тъй като това може да ви нарани повече. Ако изисквате терапия, резервирайте една.

Месината ми в Пакистан доведе до нужда от хирургично лечение на крака ми; Моето застрахователно покритие вече плати за моето хирургично лечение, както и за медицински разходи. Започнах терапията си, за да гарантирам, че мога да ходя отново правилно. Ще направя най -доброто, за да гарантирам, че мога да стана много по -добър, както и да пътувам отново.

Не можем да предвидим кога ни се появи злополука, така че не позволявайте да сте в лошо обстоятелство или да ви плаши да правите това, което обичате. Не позволявайте на бедния ден да определи цялата ви година; Страхотни неща, както и лошите неща, но винаги гледат на светлата страна.

От тях ще споделя някои идеи, когато се отнася до пътуването:

1. Винаги получавайте застраховка за пътуване, никога не ходете в чужбина без такава. Това може да ви изразходва парите, но имайте предвид, че сте в злополука, ще ви изразходват повече; Може да източите всичките ви спестявания. Застрахователното покритие, което използвах, е крило на сигурността, както и те са настанени, както и определено ги препоръчвам.

2. Проверете условията, полица или защита на застрахователното покритие, което купувате.

3. Дръжте копие от полицата за застрахователно покритие Спешна връзка Свържете се с човек с вас по някакъв начин. Ако ще свършите в безсъзнание, някой ще отиде с вашите ценности, за да се свърже с вашите близки, за да гарантира, че може да предостави информация за вас, например медицинска история, алергии.

4. Дръжте редица доставчици на услуги за застрахователно покритие, за да се уверите, че ако се случи злополука, те може да могат да ви помогнат. Може да не сте в идеалния ум да отидете с вашия имейл или да разгледате мрежата, поне ако нещо не е наред, тогава можете абсолютно да ги помолите за помощ, както и да ви предостави сертифицирано здравно заведение, така че не бихте могли да похарчете нещо.

Надявам се този пост да ви позволи да разберете какво да правите, когато влезете в злополука, докато пътувате. Надявам се да не го направите, откакто съм изпитал, че съм в него, както и болката беше просто непоносима. Никога не успявайте да си спомняте за застрахователното покритие, тъй като това ще бъде спасител. Дръжте безрискови, както и възхитени пътувания!

Вие сте на Pinterest? Закрепете тези!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Снощи във Филипините: луксозно семейно пребиваване в Хилтън Манила Филипини
Next post 14 Най -добрите бахамски стандартни ястия трябва да опитате [най -добрата регионална храна в Бахамските острови]