Технологични концепции за пътни пътувания

Празниците са почти точно тук, както и за много домакинства, които включват пътуване до къщата на роднина или специална дестинация по време на зимната почивка от училище.

Тази прекрасна традиция, почитана във времето, да опакова всеки член на домакинството в затворен район с часове, както и часове е емблематичен, обичан, както и дори ужасен. За много семейства пътуването с деца може да бъде сложно, особено когато единственото нещо, което разделя братя и сестри, е предпазен колан.

За да помогнем на родителите, както и децата да се наслаждават на Open Road, ние съставихме спазването на списъка на 8 метода, които иновациите могат да подобрят, както и да подобрим опита на пътуване на домакинството:

Нека ги в крайна сметка бяха навигатор. Няколко от предпочитаните от нас пътешествия с нашите деца бяха тези, където ги оставяхме да избират спирките, места за ядене, места за игра, както и (от време на време) нашата крайна дестинация. Момчетата винаги търсеха нови атракции, както и бяха напълно ангажирани. Редица пъти техните интереси, както и концепции, ни накараха да се натъкнем на някои направо фантастични места, за които възрастните никога не биха помислили друго. Разрешаването им да бъдат навигаторът ще им помогне да се чувстват включени, да облекчат часове скука, както и да ги научат как точно да планират успешно пътуване в бъдеще. Единственият недостатък може да е, че вашият GPS винаги ще бъде настроен да говори с гласа на Йода.

Научете нов език или поне открийте няколко нови думи. Пътуването е интересно, както и може да бъде отличен шанс за младежите да открият нов език. Няма значение дали пътувате до чужда държава или дом на двуезичен баба и дядо, говоренето на чужди езици е ценно умение за всеки да знае. Потърсете приложение за преводач или проста програма, която да помогне на младежите с този процес.

Ограничете социалните медии. По -големите деца, както и тийнейджърите обикновено изпитват FOMO (страх да не изчезнат), когато става въпрос за предпочитаните от тях приложения за социални мрежи. Ваканциите, както и пътуването могат да предложат на домакинствата ценни шансове за обвързване, както и да проверяват света около нас. Продължете напред, както и ограничете способността на детето да влезе в предпочитаните от тях приложения, за да защити изживяването на пътуването на домакинствата. В крайна сметка, едно дете няма да има предвид всяко текстово съобщение, но ще има предвид времето, прекарано в игра на разрешителни за бинго или молене да се изтегли, за да види най -голямата сфера на канап.

Насърчете ги да използват математиката по скрити начини. Пътуването е интересно, както и често се откриваме в нови територии, които използват метричната система от различен тип валута. Открийте приложение, което дава възможност на младежите да разберат валутните курсове или километри на мили. Нека да меторат цялото пътуване. Забавно е, забавно, както и ценно житейско умение!

Намерете приложение, което определя, както и етикетира съзвездията. Един от най -атрактивните елементи на пътя на пътя е срещането на нови природа, както и на места. Ако откриете себе си в тъмна част на света, един с малко леко замърсяване, не забравяйте да покажете на младежите красотата на нощното небе. Потърсете нови съзвездия, планети, звезди, както и Млечния път. За да ви помогнем, потърсете малко извънземни насоки с мъдро приспособление, както и приложение за гледане на звезда.

Използвайте иновациите, за да се информирате за екосистемите, през които пътувате. Независимо дали преминавате през посочване или държава, възможностите са доста високи, че ще пътувате с един или два уникални региона с уникални характеристики. Докоснете се до вътрешния авантюрист на детето, както и мотивирайте младежите да определят нови растения, скали, както и животни.

Докоснете иновациите, за да откриете графици на метро, автобус или влак. Децата харесват вълнението от каране на влака или поемане на повишен влак. Нека открият, както и да проверите рутините, преди да стъпят на борда.

Направете документален филм. Оставете децата да са в такса от снимки, както и да ги мотивират да произвеждат филм, дневник или слайдшоу на пътуването. Днешната иновация е фантастична, както и младежите могат бързо да произведат някои експертни монтажи от задната седалка. Това ще отнеме малко стрес от нас, както и ще им осигури някакъв иновативен контрол.

Как приемате иновациите при пътуванията на домакинствата?

Ейми Уилямс е журналист в свободна практика със седалище в Южна Калифорния, както и мама на две. Като родител тя се радва да разпространява думата за положителни родителски методи в дигиталната ера, както и да увеличава разбирането на проблеми като кибертормоз, както и за безопасността на Интернет.

Свързани

Топ 10: Най -добрите сезони за пътуване на пътуващите пътувания са за нас, както и много хора използват уебсайтове за пътуване, както и блогове, за да планират своите ваканции през лятото. Докато ние правим най-доброто, за да предложим широк диапазон от семейни дестинации, ресторанти, паркове, фестивали, както и настаняване, разбираме, че много други уебсайтове за пътуване се стремят към същата цел. Всъщност ние …
27 май 2016 г. „Топ 10“

Смъртна ВалеY – Пътно пътуване за рекордите за книги като страхотен стил за нашите пътешествия. Разбрахме се, че пътуваме, които се фокусират върху луди пътни знаци, най -много изминали километри, без да видим автомобили и камиони или дори експедиции за забелязване на дивата природа, ако сме решили, както и изискване младежите да вярват, че през прозореца им е вълнуващо, дори…
23 март 2012 г. „Калифорния“

Най -добрите места за младежи в Сан Хосе, Калифорния, когато вярвате в Сан Хосе, Калифорния Бизнес секцията на вестника идва на ум, но също така е и скрит скъпоценен камък за пътуване през уикенда. Това е перфектна дестинация за домакинствата от всички възрасти, но домакинствата, които са нови за пътни пътувания с малки деца, особено …
1 септември 2015 г. „Големи градове“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Топ 5 неща за изпълнение в Тулса с младежи
Next post Три дни в Доломитите: Adventurous Kate Catsaway South Tyrol