6 прости съвета за това как да не се изгубя по време на пътуване

, тъй като бях малък, вярвам, че имам тази способност да се изгубя, както и да се връщам безопасно. Не разбирам как точно го направих, но просто се е случило, както и все още се случва през цялото време. Разбира се, когато бях дете, имах малко притеснения, тъй като бях безгрижен.

Докато израснах, тревогите за пътуването също са нараснали. И така, аз вярвах в споделянето на тези шест прости съвета, които могат да помогнат на загубените да се върнат в къщата си за нула време.

Други статии, които можете да прочетете:

Авария в чужбина – какво трябва да правите, когато пътувате соло?

5 места, които трябва да видите във Флорида, когато пътувате соло

Пътуване соло като омъжена жена: 9 причини, поради които трябва да пътувате с вибратор

Топ 10 дестинации за солови жени пътешественици

5 неща, които открих от пътуването соло в чужбина за първи път

Съдържание

1. Винаги планирайте напред
2. Донесете карти, GPS устройства и т.н.
3. Указания за заявка
4. Бъдете запален наблюдател
5. Използвайте типичния си смисъл
6. Използвайте вашата фотографска памет

1. Винаги планирайте напред

Снимка от Глен Карстенс-Петърс на Unsplash
Това трябва да бъде SOP (стандартна оперативна процедура), когато пътувате, без значение колко точно би била близо или далеч вашата дестинация. Планирането напред може да ви спести време, както и да се насладите на пътуването си по -дълго. Също така може да ви спести от загуба на пътя. Точно как да направя това? Можете просто да проучите блогове за пътуване, уебсайтове за пътуване или дори да проверите книги за местоположението, на което отивате. Използвайте оптимално световната мрежа!

2. Донесете карти, GPS устройства и т.н.

Снимка от Markus Spiske на Unsplash
Когато пътувам, винаги екранна екрана на частта „как да стигна до там“ част от блог, който съм изследвал. Това е просто като да донесете карта в дланта на ръцете си. Някои хора биха помислили за карти, за да бъдат остарели; Независимо от това, това е един от най -полезните инструменти по време на пътуване. GPS джаджи са ограничени, както и ако сте сам, както и пътешественик на шосе-бюджет (като мен), те не биха били на върха на вашите възможности. Можете да изберете всякакъв тип от тях като вашето ръководство, стига да е практично за вас.

3. Указания за заявка

Това никога не остарява. Питането на хора за указания е едно от най -практичните неща, които трябва да направите, когато сте изгубени. Както и най -добрите хора, които да питате, са местните, тъй като разбират местоположението изключително добре. Те дори могат да ви кажат преките пътища, както и най -добрите райони в града! Набиването на други пътешественици е неизбежно. Използвайте обстоятелството, за да поискате указания, както и да направите нови добри приятели. кой знае? Може да имате непосредствен приятел за пътуване по пътя! Те също могат да споделят своите открития с вас. Уверете се, че сте учтиви, когато поискате указания, както и използвайте обжалването си, ако е необходимо. * намигване* Също така, добре е да имате малко проблеми с доверието. Изберете правилния човек, който да попитате.

4. Бъдете запален наблюдател

Повечето пътешественици трябва да притежават този тип черти. Наблюдавайте внимателно обкръжението си не само от съображения за сигурност, както и за навигация. Когато пътувам до непознати места, проверих всички индикации, че някога може би е просто да разбера къде съм. Ако пътувате до град, предлагам ви да проверите за банки, тъй като те посочват местоположението им на клона. Когато пътувате до провинция, проверете в заведения като хранителни магазини, както и хардуерни магазини. Те предоставят своя адрес в своите табели в магазина. Показанията по пътищата са най -добрите за провеждане, тъй като те ви казват къде се намирате, както точно докъде сте от вашата дестинация. Те могат да спестят няколко от вашите притеснения.

5. Използвайте типичния си смисъл

Винаги, винаги, винаги е задължително за пътуващите. Това не трябва да е извън вашите възможности. Изискване заявявам повече?

6. Използвайте вашата фотографска памет

Понякога пътуваме до същата провинция, но различен град. Когато разберете, че сте пътували по този път преди, опитайте се да припомните всички забележителности, които сте използвали, за да минавате покрай или сцените, които сте виждали, когато сте пътували по този път. Фотографската памет е едно умение, което може да ви помогне да стигнете до вашето пътуване. Затова следващия път, когато пътувате, не забравяйте да хванете тези забележителности, както и да го съхранявате в банката си с памет. Това може да ви спести от това, че сте кавта в бъдеще.

Що се отнася до мен, тези съвети в крайна сметка са правила за себе си, когато пътувам навсякъде, особено до непознати места. Разбирам, че голяма част от вас са направили всичко това по време на вашите пътувания, но някои все още не успяват да помнят значението на всеки съвет. Така че следващия път, когато се изгубите, не се притеснявайте, както и спазвайте тези прости съвети. Въпреки това, когато всичко останало се провали, загубата винаги е изключително преживяване. Никога няма да разберете какво може да намерите по тези по-малко пътуващи пътища.

Вие сте на Pinterest? Закрепете тези!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Палм Бийч окръг Флорида Пътят пътуващ маршрут: Luxe and Liid-back
Next post Възстановяване на данъци върху летището: Ръководство за това как точно да получите възстановяване на данъка върху пътуването на Филипини