Блестящите светлини на Сидни, седмица на негрони, както и някои отлични кнедли!

Тъй като дните стават постоянно по -къси точно тук, в Сидни, светлините влизат във типа на нашия годишен блестящ фестивал. Това е много забавно, както и оживява града.

Междувременно – през дневните часове – все още е фантастично да се разхождате из пристанищния град.

Тази седмица-освен набезите, за да видим блестящите светлини в Сидни-ние се мотаехме с няколко от нашите много обичани хора, ядейки няколко от нашите много обичани храни, както и да пием няколко от нашите много обичани Коктейли … Като цяло, това беше доста добре 7 дни!

Тази вечер сме навън в казиното Star, за да видим светлините от техния бар на покрива – небесната тераса. Те са го променили в блестящия салон с осветени столове, страхотна конфигурация на игри, която работи на стената, както и фантастични гледки към града.

От улицата звездата има изключително страхотно светло шоу, идващо от покрива си, който се управлява от парка от другата страна на улицата от обществеността.

Водата, както и лазерното шоу в Дарлинг Харбър, са наистина доста добри. Музиката е малко сирена, но работи доста достатъчна с невероятно хореографираните струи вода, лазери, както и с пламъци.

Най -добрият ъгъл, от който да ги видите, е от дотовото колело.

Снощната кратка разходка из звездата, както и Дарлинг Харбър беше само прелюдия към тази вечер Instameet, организиран от Destination NSW. Ние тръгваме от звездата след вкусна вечеря за пица в Pizzaperta (силно предложена между другото) с някои невероятни професионални фотографи, за да получите най -добрите гледки към най -добрия безплатен фестивал в Сидни.

Тръгваме надолу към водата, както и скачаме на една от блестящите специални фериботни фериботи в Сидни като част от BeyondThewharf. Той осигурява такава фантастична гледна точка на фестивала. Проверете хештега #BeyONDTHEWHARF в Instagram.

Тази вечер сме с невероятни професионални фотографи с тежки умения в Instagram. Докато сме с тях, ние искаме някои идеи да правим фантастични снимки през нощта.

Вижте нашите топ 5 професионални идеи за нощна фотография тук, за да извлечете най -доброто от последната седмица на блестящия Сидни 2015.

Този следобед г -жа романтика, както и аз настигам нашия Chum Steph от lipstickandcake.com за хапка за ядене. Говорихме за това, че отидохме в Сури в Сури Хилс известно време. Става въпрос за най -близките, които открихме до страхотен стар американски гмуркащ бар, като се има предвид, че оставихме посочените миналата година.

Стеф си отиде за красивия сандвич на Майк – като цяло Mac, както и сирене с издърпано говеждо месо – както и г -жа R е избрала вкусна виетнамска ролка. От друга страна, избрах Surly Burger. Бургерът е доста добре, но пържените пържени картофи са превъзходни.

Вижте Surly, ако сте в квартала. Добре си струва да посетите!

Днес г -жа Romance е невероятно екстатична. Тя е завършила изграждането на сайта за Bit Blog Огромен – проверете го, страхотно е. Г -жа R, както и Carly от Smaggle.com се подготвят за най -актуалната си работилница в Аделаида на 30 юни.

Littleblogbig.com

Тази вечер имаме дегустация на бяло вино … у дома! Schild Estate in the Barossa пуснаха най -актуалната си, както и най -големият Shiraz – Prämie Special Release 2013. С прекрасния носител на Twitter, Scott от Schild ни води не само с Prämie, но също и техните GMS за 2013 г., тяхната 2013 Barossa Valley Шираз, както и техният вкусен 2012 Ben Schild Reserve Shiraz.

Prämie е голям, заоблен шираз, който наистина олицетворява вкуса на бароса. Предлага се от избрани търговци, както и от ресторанти, така че дръжте очите си обелени за този битов номер.

Този следобед направихме бързо пътуване до плажа за глътка свеж въздух. Водата е така, така че днес се отстранява в Бонди. Харесваме плажа през зимата. Това е толкова много по -спокойно, както и въздухът е толкова свеж.

Това е световна седмица на Negroni от 1 юни до 7 юни. Знам. Зрелища идея, нали? Като цяло за следващата седмица всеки негрони, които получавате в участващите места, този бар ще дари част от постъпленията на избраната от тях благотворителна организация.

Намерете най -близкия бар до вас с помощта на нашия преглед точно тук, както и вижте коя благотворителна организация ще подкрепите, докато се наслаждавате на най -добрата смесена напитка досега!

Тази вечер имаме наслада от бизнеса на Кейт от Secretbloggersbusiness.com. Тя посочи, че преди малко има хакерство за някои кнедли, така че сме направили най -практичното нещо, както и идваме тук, за да Din Tai Fung Taiwanese Dumplinghouse.

Тези цветни битови стипендианти са различни аромати – от болонезе до сирене! Всяка от тях е пълна със супи доброта, както и е вкусна.

След вечеря планираме няколко напитки – може би в дивия роувър нагоре по пътя, както и може би нощна чаша в големия стар кралски Алберт, разбира се!

Г -жа Романтика гледа назад към времето си в Бали Тодаy. Харесва ми тази снимка, която тя направи по пътищата около Семиняк. Лампите в този магазин са толкова цветни … както и има толкова много.

Докато сме на това, г-жа R също споделя много обичаното си място за ядене в Бали: ресторант, наречен Mom San, както и изглежда доста страхотно!

Вижте нашата оценка на мама SAN тук.

След вечерята си в Mam San, г -жа R направи тази снимка на залез в Бали. Доста е добре, нали? Не разбирам за теб, но сега ме кара да искам да бъда идеален!

Колко кърваво страхотни изглеждат тези торти? Нашият приятел ги получи от вкус – обикновено се разбираше за своите приятни багети, те също купуват в различни сладкиши, както и десерти, които карат очите ми да се въртят обратно в главата ми. Те са най -добрият метод за прекратяване на вечерята на нашия приятел.

Между другото, да, те наистина имат вкус толкова страхотен, колкото изглеждат. Е, посочвам лъскав глобус от осолен карамелен мус с остъклени кашу, всички в разкошен разрушен шорт.

Не е лош метод за приключване на седмицата, трябва да кажа! Какво точно ще кажете за вас? Какво получихте толкова, колкото през изминалата седмица? както и как точно беше вашият уикенд? Кажете ни в коментарите!

Изображения от г -н, както и г -жа Romance с помощта на Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, @christina.butcher – Insta акаунт на г -жа R, както и @angrybastard, разбира се!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Фуриране за гъби, както и за местни сливи в Централен Орегон
Next post 13 Причини за есента, подобно на Коста Брава, Испания