13 Причини за есента, подобно на Коста Брава, Испания

Adventurous Kate се състои от партньорски връзки. Ако направите покупка с тези връзки, ще направя компенсация без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Коста Брава може изключително добре да бъде най -добре поддържаният трик в Испания. Този септември прекарах време в този регион на Каталония за първи път някога, както и бях взривен от неговата чиста красота, обхвата на нещата, които трябва да върша, както и от топло гостоприемство.

От плажове до градове, от Джамон до домати, Коста Брава е пълна с толкова много съкровища – както и ако сте нещо като мен, вие ще есен, като с Коста Брава бързо.

Ето 13 причини за есента като с Коста Брава:

Диво крайбрежие

Виждал съм бреговете на Калифорния, Хърватия, както и островите на Фарьор, както и забележителната брегова линия на Коста Брава изтръгват всички тях. Изсипването на сърф, дивите скали, както и сензационните плажове, изпъстрят пейзажа – невъзможно е да не искате да ги снимате всички!

Къде да отида: Lloret de Mar Този изстрел е само един от многото.

Плажове

Не само плажове – абсолютно зашеметяващи плажове. Имаше моменти, когато ме шокираше, че тези плажове наистина са били в Испания, както и не в Тайланд! Ще откриете големи, широки, пясъчни плажове, чудесни за семейства, в допълнение към някои много по -пусти, както и високи. А голи плажове? Доста, приятели мои. Доста.

Прочетете още: Точно как да си осигурите личните вещи на плажа

Къде да отида: Плажовете на Tossa de Mar. Towla са абсолютно зашеметяващи, особено скритият залив, както и градът също е очарователен.

Очарователни малки градове

Коста Брава е много повече от просто плажове. Също така е къща за прекрасни средновековни градове, които се обръщат към обжалване, както и малко градска среда – да не говорим за правене на най -добри снимки. Когато слънцето стане малко силно, тези градове правят очарователни бягства.

Къде да отида: бесал. Харесахме нашето време в блогът на Бесалу, както и Бесалу беше най -доброто място за усвояване на няколко дни.

Планини

Да, има и планини в Коста Брава! Те наистина са подножието на Пиренеите. Влязохме в гората, както и направихме екскурзия с електронни велосипеди, което беше просто фантастично, тъй като Ebikes ни предостави малко допълнително омф, за да станем хълмовете. Можете просто да слезете надолу, ако искате.

Къде да отида: Монсени. Това е изключително място, за да започнете да проверявате планините, които изпъстрят този регион.

Човешки кули

Да, човешки кули! Коста Брава е част от Каталония, както и това е едно от много популярните произведения на Каталония. Обикновено това е дете, което продължава на изключително върха, както и вярвам, че сърцето ми беше в устата ми, тъй като се наслаждавах на всеки от всички тези хора! (Без притеснения. Младежите носят каски.)

Къде да го видим: Жирона е най -добрият ви вариант за онлайн изпълнения.

Храна

О, Боже, храната в Коста Брава е невероятна! През цялото време, когато бях там, се почувствах като човек на лакомия в седем, който беше подхранван от сила до смърт. Харесват храната си в Коста Брава, както и е толкова вкусна. Очаквайте пълна публикация за храната скоро.

Какво да опитате: Pan Catalan (хляб с домат, както и масло), пресни морски дарове, пастет, невероятно леко пържено каламари, ризото с бодливи раци, crema catalana за десерт, както и тонове на тонове джамон, както и домати!

Дизайн хотели

Коста Брава е къща на някои фантастични хотели. Този, който ми хареса най -добрият, хотел Sant Pere Del Bosc, беше този, в който не останахме, но абсолютно ми хареса неговият изкусен дизайн! На снимката по -горе са стъклени фенери, висящи по стълбището. Също така имаше мивки, издълбани от гигантски блокове от дърво, малко живи изпражнения, както и легла, които се появиха като Hershey Kisses. Той е изолиран, но самият хотел е дестинация.

Къде да отида: Хотел Sant Pere Del Bosc! Също така ми харесаха в стаята джакузи в хотел Balneari Prats в Caldes de Malavella, както и разпръснатия висок клас на хотел Guitart Monterey в Lloret de Mar.

Жирона

Вече ви казах точно колко много харесвам Жирона. Повярвайте ми – този град е нещо специално, както и съм изненадан, че не получава много повече преливане от туристите на Барселона. Трябва!

Какво да правите: Вземете Gelato в Rocambolesc, разбира се!

Изгреви

Станете рано, както и ще се зарадвате, че сте го направили. Изгревите тук са великолепни.

Залези

Когато метеорологичното състояние е точно, облаците изглеждат така, че светът е на път да приключи. В най -добрия възможен метод.

ботанически градини

Когато сте направени с плажа, прекарайте следобеда в Ботаническите градини в Lloret de Mar (Просто казвам. Някои Pnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Блестящите светлини на Сидни, седмица на негрони, както и някои отлични кнедли!
Next post Малък посетител, нов бургер и дълъг уикенд