Най-доброто от 2018 г.-15 от вашите много обичани коледни истории за пътуване, храна и романтика

е може би най-доброто време на годината за макара на акцентите. И така, ето нашия най-добър списък за 2018 г. с 15 от вашите много обичани истории за годината.

След като сте проправили пътя си през коледните подаръци, след това през коледната вечеря и накрая през всички телевизионни канали, обхватът на вниманието ви е най -ниският.

Именно там влизаме!

От 120+ истории, които ви донесохме тази година, ето най -добрите статии, които сте се насладили най -много. Събрахме топ 15 приказки, които ви казахме през последните 12 месеца, така че всичко, което трябва да направите, е да седнете, да се отдръпнете и да се насладите на най -добрата ни работа!

Най-доброто от 2018 г.-15 от вашите много обичани истории за пътуване, храна и романтика

1. Как да купите кафе в Австралия – и това, което трябва да очаквате

Много популярната публикация, която публикувахме тази година! Предполагам, че това е комбинация от местни жители, които се чудят дали са го имали идеално и посетителите, които се опитват да получат с това, че това е най -четената история, която сме ви дали през 2018 г.

Но ако искате да знаете разликата между еспресо и риза или какво е пиколо, вижте нашето кафе Aussie тук.

2. 11 Причини, поради които всички искат да проверят Puglia, Италия

Извън шпора на Югоизточна Италия-петата на Stiletto на багажника-регионът на Пулия става много популярен за пътешествениците.

От неотдавнашното ни пътуване до там със сигурност можем да видим защо.

3. Ръководство на вътрешния човек до летището в Сидни

Ние сме редовни на летището в Сидни и сме летили толкова често от най -големия и най -натоварен туристически център в Австралия, който научихме доста за него.

Ето нашето ръководство за извличане на максимума от летището в Сидни и някои тайни идеи, за които не знаят много хора.

4. Рецепта за Павлова на майка ми на майка ми

Майката на Кристина прави най -невероятната Павлова, която някога съм ял. Удивително е. Тя дори опита рецепта на Дона Хейс Павлова. Снаха ми се ядоса толкова, защото не беше толкова добра, колкото нейната нормална, Джеанет се закле никога да не използва нищо, освен собствената си рецепта никога повече!

Това е просто, безопасно е и много важно е вкусно.

5. Вашата най-лесна нощ без стрес вечер

Прекарването на време със значимия си друг трябва наистина да бъде най -добрата част от деня ви, нали? Избрахте се един друг с причина.

Така че излизането на нощувки или просто да сме заедно не трябва да е стресиращо. Проблемът е, че животът пречи на най -добрите ни намерения и може да развали най -добрите планове. Но ето нашите идеи за извличане максимално от романтичното време, което имате с партньора си.

6. И англичанин, шотландец и австралийски разходки в дестилерия …

Звучи като началото на лоша шега (всъщност е много добър, както се оказва), но това всъщност се случи.

Трима мъже от различни страни влязоха в дестилерия на уиски в река NSW един ден. Двама от тях са били самите дестилатори. Третият бях аз.

Ето какво се е случило и какво е тази дестилерия. И се надявам да се насладите на шегата!

7. Как да пътувате светлина, да опаковате умно и да останете стилни

Гордеем се, че можем да се опаковаме успешно и ефективно след цялата практика, която имахме тази година. Прекарахме близо 6 месеца от дома през 2018 г. и само с 20 кг.

Ето как да го направите, без да компрометирате гардероба си (твърде много).

8. 17 Идеи за залепване на полети на дълги разстояния като професионалист

Много за пътуването всъщност чака. Ние чакаме на летището, чакаме на автогарата, чакаме влака си … и много от всички, чакаме в самолета, докато летим през планетата.

Полетите на дълги разстояния често могат да плашат хората да не пътуват изобщо, което е трагедия. Има много начини да се справите с това необходимо зло. Ето нашите професионални съвети.

9. Къде да направим най -добрите снимки в Брюксел, Белгия – нашите 7 най -добри съвета

По време на пътуванията си през Европа неочаквано се озовахме в Брюксел – столицата на Белгия. Нямахме време да проучим много за този невероятен, млад град, но установихме, че е много фотогеничен.

Ето нашите 7 много обичани места в Брюксел, които да правят снимки. Това е част от поредица, която сме написали на ръководства за фотография на различни градове.

10. Къде да направя най -добрите снимки в Ротердам

Подобно на нашето ръководство за фотографиране на Брюксел, нашите най -добри идеи за правене на снимки на Ротердам в Холандия ви показват най -фотогеничните места в този завладяващ град.

Ротердам е толкова интересен, защото е построен от земята, като се има предвид, че е бил опустошен при атентатите от Втората световна война.

11. 5 Бързи хакове за това как да търсите полети с евтини онлайн

Когато живеете в Австралия, летенето е номинално за курса, ако искате да пътувате. А полетите на дълги разстояния наистина могат да се вписват във вашия бюджет. Ето защо знанието как да постигнете най -добрите оферти е от съществено значение.

Ето нашите най -добри идеи за търсене и намиране на най -малко скъпите полети, които можете да получите онлайн.

12. 5 начина, по които Куба се е променил, като се има предвид, че Обама – нашето завръщане в Хавана

Бяхме толкова екстатични, че се върнахме в Куба след всички скорошни cХарси. Бяхме там през 2014 г. – точно преди президентът Обама да провери Хавана. Политическият пейзаж на Куба се промени напълно, като се има предвид, че тогава – и не само с братята на Кастро, които напускат ръководството.

Ето нашите наблюдения, сравняващи колко се е променила Хавана. И как не е.

13. 3 Невероятно романтични ресторанти в хотел в Сидни

Нормалният модел за хотелски ресторанти е оскъден, утилитарен и малко скучен. Но наскоро наблюдавахме няколко топ хотела в Сидни, които наистина оказват натиск върху редовни ресторанти със своите менюта и декор.

Тези три по -специално изобщо не се чувстват като хотелски ресторанти. Те са романтични, невероятни и много приятни.

14. 15 Изключителен списък с кофи за хотелски басейни

Една от основните теглени карти за хотели е техният басейн. Instagram е пълен с хора, които се блъскат на най -необикновените места – и независимо дали ви вдъхновява да пътувате или не, не можете да отречете да желаете да сте били малко там.

Добре дошли в най -доброто пътуване с кресла!

15. Къде да хапнем в южната част на Франция – Льо Боседжур, Горбио

Точно на границата на Италия и Монако, малкият френски град Горбио е скрита наслада. И дори по -добре от това, ресторант Beauséjour – място, което е в едно и също семейство от много поколения – е квинтесенциално френски в своя декор, откровеност и храна.

Ето къде трябва да ядете. Също така е мястото, където ще ви пожелаете да живеете!

Актуализация: Не пропускайте топ 5 статии от 2017 г.

Смешното в тези списъци – и ние правим това всяка Коледа от няколко години – е, че до средата на следващата година всички грешат!

Тъй като по -новите статии, които публикувахме през втората половина на тази година, не са имали много време в интернет, те са забравени. Но те обикновено са едни от най -добрите ни работи.

Мислехме, че ще пренапием върха на най-добрия списък от миналата година, в случай че сте пропуснали нещо.

11 Необичайни неща за вършене в Окинава, Япония*

*По ирония на съдбата, това беше най -популярният пост в края на 2017 г. и всъщност е четвъртият много популярен пост на г -н и г -жа романтика на всички времена.

Къде да ядете в Бари, Италия – 3 най -добри идеи, за да направите водата си в устата

Какво да направите с 24 часа в Брюксел

Вашата пура е плесенясала и можете ли да я пушите?

Как да стигнете от Милано до Венеция с влак – най -лесният път към романтиката, който ще намерите

Седнете и гледайте

Може да не знаете, но ние също имаме канал в YouTube! Вижте някои от най -добрите ни видеоклипове за пътуване идеални тук!

Надяваме се, че сте се насладили на този кръг и че имате изключителна нова година.

Кристина и аз с нетърпение очакваме да споделим много повече истории с вас през 2019 г.

Наздраве – Джим и Кристина XX

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Бирен фест, лъжица от Италия и рожден ден на Soul Train
Next post Вижте много очарователния град в света – пощенски картички от Венеция, Италия