Там, където местните жители отиват – кафене Шарлот, Сидни

, той се отстранява от момента, в който ходите с вратите си, че кафенето в Шарлот е център на Birchgrove; Домашно, иновативно предградие на полуостров Балмайн, Сидни. Както и с последните си ремонти, Шарлот се чувства дори много повече като къща далеч от дома.

За да заявим, че се почувствахме добре дошли, когато ходихме в офертите на Charlotte Café малко малко. Местоположението има очарователно усещане, както и най -доброто разнообразие от избори за сядане, които вярвам, че съм виждал в регионално кафене.

С нашата половинка Стеф от червилото, както и тортата (ето нейният преглед на кафенето в Шарлот), ние се засадихме отзад близо до огромните прозорци, гледайки над бита градината.

Беше дъждовна есенна сутрин в Сидни, така че се почувствахме доста уютни на нашата маса. В точно същото време ние разбрахме, че в един топъл летен ден – с онези сгъваеми прозорци, отворени – леката ефирна зона, която са произвели тук, би било чудесно, както и освежаващо.

Първо бяхме малко объркани, докато се огледахме за индикации за реставрация. Каквото и да имаше добре обичан поглед към него; Боядрят не беше лъскав, подът беше добре потънал, мебели много се събраха.

Но точно това е идеята.

Краткото за дизайна на космическия план, също зад изключителни интериори като хотел 1888 г., Pyrmont, трябваше да остави новото кафене, което изглежда, че изобщо не беше докоснато.

Майстор.

Не забравяйте, че това кафене е също така, както е бил център за квартала на Birchgrove толкова дълго, ако собствениците – домакинството Ghebar – разпали и интериора, това би загубило домашното си призив. Вече няма да се чувствате като местоположението, които Birchgrovians (?) Са се отнасяли за своите виртуали, като се има предвид, че могат да си спомнят.

Говорейки за храна, имахме някои проблеми с менюто; Просто не можахме да изберем!

Кафето беше лесно, както и всички ние се зарадвахме да видим нашите чаши с пара, които се появяват пред нас. Бариста/мениджърът Джейсън Гебар направи справедливост на боба на Кампос, който използват, както и артистичността на неговия персонал в Розетата е забавна, както и впечатляваща.

За храната не разбрахме какво да правим. Трябва ли да изберем ядене в Близкия Изток с няколко от подписаното ястие на мама Хелън, италиански за някакви макаронени изделия, бургер или страхотен стар ауси в стил Aussie Brekkie.

Г -жа Romance в крайна сметка поръча на Шарлот Специален – привлекателна, но вкусна дръжка яйца Бенедикт: Панирани яйца, пушена сьомга, бебешки спанак, каперси, рибена сърна, испански лук, както и лек сос от Hollandaise на кисела тесто.

Стеф беше разделен между един от изборите за омлет, както и южната пържена птица бургер. След като наскоро беше далеч от Щатите, домашните птици бяха също толкова привлекателни за нея.

Що се отнася до мен, не можах да мина покрай бургер Шарлот. Чувствах, че е моята експертна задача да пробвам това невероятно предложение. както и определено беше това.

Все още не съм сигурен как точно се справих във формата на двойния бургер, двойно сирене, маринована горчица, както и доматен сос монолит в устата ми. Мълчанието на масата предполагаше, че не са моите съавтори.

Бургерът беше изключителен – макар че месото можеше да направи с малко по -малко време на скара. Чиповете бяха отвъд критиката.

Така че, ако се опитвате да намерите място, което прави отлична храна, изключително кафе, както и това, което олицетворява предградие, не гледайте допълнително от кафенето на Шарлот, Birchgrove.

Кафето Шарлот

Отворено: Mon-Sun 6.00am-16:00

Ул. Роунтри 127
Birchgrove
Сидни

FB: @charlottecafebirchgrove
TW: @charlottescafe
IG: @charlottescafe

Лесно е да стигнете до кафенето на Шарлот от града. Хоп на автобуса 441 от QVB, както и той ви пуска на вратата. Ако шофирате, автомобилното паркиране през седмицата е изненадващо чудесно за предградие, известно с липсата на пътно пространство.

И ако иска и много от вас да намерите на юг от моста, не се притеснявайте. Кафето на Чарлот на Чарлот е в Manly!

Има ли кафене или кръчма, която обобщава предградието на къщата ви? Къде идват всички да се мотаят там, където живеете? Кажете ни в коментарите!

Изображения от г -жа романтика. Вечеряхме като гости на кафене Шарлът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 5 страхотни плажни зони, за да отидете, както и опит във Флорида тази година
Next post 7 места, които трябва да проверите в Пърт, Австралия @ladyandtramper