7 Концепции за подаръци за Деня на бащата, в които най -вероятно не сте вярвали

всяка година на таткото идва наоколо, както всяка година е борба да разберете какво да купите за стареца. Точно тук са нашите топ 7 уникални концепции за подаръци за Деня на бащата, които почти ме карат да искам да имам деца!

Денят на бащата в Австралия, както и в Нова Зеландия е в първата неделя на септември. Въпреки това по света хората празнуват татковците си през цялата година.

От 19 март – когато италианците, анголците, боливийците, както и мозамбиканците празнуват татковците си – целият метод с 26 декември, когато България е ред да почете патерите си.

Но винаги, когато е денят, дилемата е точно същата – какво го получавате? Има толкова много концепции, които сте почти удавени от много възможности, както и усещате, че изобщо няма какво да го получите. Това е парадокс.

Ето няколко концепции за подаръци за Деня на бащата, които, ако не друго, бих искал да получа. Както и това наистина точно така преценявам дали настоящата концепция е някакъв вид страхотна или не!

7 Уникални концепции за подаръци за Деня на бащата

1. Jord Wood Watch – Време с разлика

Харесвам часовници. Г -жа Романс започна този мой ентусиазъм с подарък на първата ни Коледа заедно, както и оттогава аз бях закачен.

Този часовник Jord, който е почти изцяло от устойчиво събрано дърво, е абсолютно зашеметяващ, както и сега сегашният ми любим. Харесва ми усещането, както и видът на дървесината, както и аз също се радвам да мога да виждам зъбните колела да се движат в този дизайн – Dover. По -скоро е хипнотизиращо!

Всяко парче Jord е индивидуално изработено от опция за дърво, както и снабдено с разкошно швейцарско движение. Някои, като този, са самонавиващи се.

Това наистина е часовник с разлика. Да, тя е конструирана от дърво – това е направено от дървото на KOA, второто най -типично дърво на хавайските острови – но дизайнерите наистина са се възползвали максимално от движението на часовника. Прозорецът отзад ви позволява да видите правилно, както и ви показва как точно работи всичко. Наистина е доста прекрасно.

Налични са редица различни дизайни, но този Dover KOA, както и черен, определено ми е любим. Толкова е различно, но невероятно стилно, както и красиво. Както и както можете да видите, той идва красиво опакован, както и дори можете да имате каишката лично оразмерена. Видът върви, без да се заяви, че това би направило невероятен подарък за деня на бащата.

Като се има предвид, има и перспектива за фантастичния ден на майката Prezzie точно тук – в обхвата на часовника на Jord Women.

2. Истински австралийски ръчно изработен ром

Тук не говоря сок от масиви, произведен от масите на Bundaberg. Говоря истински, вкусен, ръчно изработен австралийски ром. В Австралия има някои невероятни микро-дестилерии, които правят перфектни подаръци за деня на бащата (и майката).

Намалението на мъртвеца от каменна борова дестилерия в Батерст, NSW е черен подправен ром – както и най -първият по рода си от Австралия. Ето още от това, което трябва да заявим на този сладък, пикантен номер, изработен от Aussie Botanicals.

Ord River Overproof, както и резервата на Spike от дестилерията на Hoochery в Kununurra, WA. Не позволявайте на странните етикети на тези бутилки да ви заблудят – този ром е абсолютно на място, както и от една от най -интересните части на Австралия: Кимбърли.

Черният вход ром от черен вход дестилерия в Мендооран, NSW е ром за издаване на малки партиди, което означава, че предлага наистина бързо! Това също означава, че всяка бутилка е възпитана от дестилатори Брайън, както и от Genise Hollingworth, сякаш е едно от семейството.

Вижте Nip of Guts за повече информация, както и за да поръчате тези роми. Също така има невероятни джинове на Aussie, уиски, както и други вкусни неща за продажба, както и доставка тук.

3. Orbitkey – Точно как да накарате тайните на татко да спрат джанлинг

Харесвам стила на тези неща. Те изглеждат наистина гладки, както и са толкова умен метод, за да предпазите тайните ви да ви пъхат в крака или да дрънкате в джоба си, както сте Джейкъб Марли или затворник.

Този страхотен ключов старт на Caddy е рожба на двама съотборници на Aussie, когато двамата разбраха точно колко Jangly Denim ги дразни и двамата. Оттам те излязоха с този стилен отговор на джобните струпвания.

Orbitkeys във формата на повечето рутинни тайни на вратите, както и да имате звук в горната част, където можете да свържете тайни на превозните средства, както и дистанционни. Можете също така да поръчате Orbitkey с отваряне на бутилки, както и малко USB върху него, което вярвам, че е изключително гладка.

4. Бирени дни Необичайна занаятчийска бира подаръчна кутия

Бирата в деня на бащата е почти закон, въпреки че не съм родител! Така че получаването на татко подаръчна кутия с най-високо ниво на бира е скъпоценен камък на идея.

За щастие, двама приятели на Aussie излязоха с този блестящ план, за да се случи това – както и подаръчният пакет за деня на баща им е дори много по -добър от този. С този 12-опаковки от великолепни австралийски CRAft Beers идва избор на екстри, които можете да изберете в зависимост от това, от което се интересува старият ви човек.

Те имат 4 съобразени пакета – таткото на Foodie, The Music Loving Dad, спортният татко, както и сърфиращия татко. Всяка бирена пакет включва връзка с роднината (например пакетът за татко Foodie включва превъзходно дрогиращия порнобаргер-горещи кифлички, както и сочни говеждо месо от Матю Рамзи), закуска за бира, банкноти за дегустация на бира, както и страхотна стена, монтирана на стена винтидж бутилка Отварачка.

И ако вярвате, че това е нещо, което баща ви би искал да се справи с рутинно, има месечно или тримесечно членство, което можете да го посочите, колкото и също.

5. Тайна бутилка – Австралийско вино гений

Ако старият човек се наслаждава на виното си – особено уникално австралийско вино, това определено ще не е неговото нещо. Trick Bottle е членство в виното, което показва най -малките винарни в австралийския магазин по изключително мъдър начин.

Secret Bottle има членство в дегустационния клуб, което изпраща три 60ml тестови тръби месечно, така че можете да опитате вино от цялата страна. Както и това вино не се предлага във веригите на супермаркети.

Членството на дегустатор е 17 долара на месец, както и абонамент за бутилки, който изпраща 3 бутилки всеки път от 3 различни региона, е 69 долара на месец.

6. Най -добрите кубински пури

Както може би знаете, аз съм голям фен на случайната пура. Това е един от любимите ми методи за размотаване. Сдвоете го със страхотна чаша червено, уиски или дори кафе, както и аз съм на небето. Плюс това ме кара да се чувствам изключително мъжествен!

Може да е трудно да изберете коя пура да купите обаче, особено ако не разбирате много за тях. Така че, ако гледате да получите такъв като подарък (или за себе си!), Ето точно как да изберете перфектна пура.

Ако баща ви няма любима марка или тип, отидете с нещо като Partagas. Това са пури със средно тяло (така че те не са толкова силни), както и по-достъпни от някои от другите първокласни марки.

Кратката Partagas Serie D No.3, както и по -големите P No.2 са отлични пури. Настоящият ми личен фаворит е Montecristo No.2 Mini, който е по -къса версия на това, което обикновено се разбира да бъде най -добрата пура в света. Всички се предлагат от интернет магазина, който използвам, наречен PuroExpress.

7. История, както и опит с бира – изглежда като моя тип обиколка!

Ако баща ви харесва кръчмите, както и историята, той ще хареса това. Вижте най -старото предградие на Сидни – The Rocks – на тази уникална пешеходна обиколка с обиколките на Pub Sydney. Отивате на 5 от най -значителните, както и емблематичните кръчми на Австралийския осъден, както и на колониалната история.

Тази екскурзоводска обиколка ви отвежда с улиците, както и с алеи, оживявайки миналото на Сидни, като използва най -важната забележителност на Австралия: неговите кръчми!

Далеч не е кръчма, това е обиколка на историята, която също се случва да включва бира. Или вино. Или лимонада, ако желаете.

И така, как точно ще отпразнувате Деня на бащата тази година? Кажете ни в коментарите!

Изображения от г-жа романтика, използваща камера OM-D E-M5 Mark II Olympus.

Луксозни часовници за дърво

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Как да стигнем до Окинава, както и защо си струва усилията
Next post Как да направим GNOCCHI – Рецепта за домакинство на Кристина