Фуриране за гъби, както и за местни сливи в Централен Орегон

Отказ от отговорност: Не би трябвало никога да не се храните/да ядете растения, които не сте в състояние да определите, както и да говорите с експерт, за да избегнете всякакъв вид случайно отравяне или Токсична консумация.

След като завърших няколко семинара за фуражи, в крайна сметка бях пристрастен към фураж за ядливи растения навсякъде, където ходех. Гледайки надолу в земята, търсейки идентифицируемо листо, стъбло или група узрели плодове, както и възкликнах силно, когато открих, че нещо ядливо в крайна сметка беше моят начин на работа, както и не се смутих в това.

Като трансплантация на Орегон е недоверчиво колко точно са богати диви хранителни продукти в Тихоокеанския северозапад, особено дивите плодове. За щастие за мен, не е нужно да пътувам изключително далеч в покупката, за да се храня за няколко бонбони на природата.

Балдахин на родното дърво

Проучване на природната зона на Търстън

Вземайки кратка разходка нагоре по пътеката в природната зона на Търстън, човек може да види дива ябълка, както и черешови дървета – разбира се, ще трябва да съберете черешите, преди птиците да го направят.

Пътеките са пълни с ядливи зеленина, като док, както и котешко ухо, в допълнение към рози, диво орегонско грозде, както и лимонов балсам. За всякакъв вид екскурзия на фураж бих предложил да инвестирате в страхотен чифт ножици, както и кобур за просто прибиране на реколтата.

РАЗПОЛЗВАНЕ СЕ СЕМЕНИ, както и размита плът отстранена

Хималайските къпини, както и напръстниците са подравнени по целия път в естествената зона. Тъй като Thimbleberry са деликатни малини, вие ще изисквате да донесете плосък контейнер, както и хартиени кърпи, за да съберете плодовете, като докоснете стъблото до есента си. Ако не падат, те не са готови да бъдат събрани.

Blackberry са разпространени в Орегон, до степен да бъдете инвазивен вид, но това не означава, че не можете да се наслаждавате на техния вкусно тръпчив, както и прекрасни плодове навсякъде, където отидете. Можете да изберете къпини до лирата, да ги превърнете в конфитюри, желета, пълнежи с пай или да допълвате сутрешната си овесена каша. С плодове, както и плодове, никога не можете да имате достатъчно буркани за консервиране, за да съхранявате запазените си стоки. Поддържам рафтовете, пълни с празни, както и пълни буркани за запазване на реколтите си, за да мога да се наслаждавам на тях през цялата година.

Купа, пълна с диви къпини

Clearwater Park, както и кацане

Докато многобройни разбират тази зона като идеално място за поставяне на сал за приятен воден рафтинг или плаваща пътуване, тази зона също е пълна с коловози, които са облицовани с много възможности за фураж.

Паркът разполага с множество диви ядливи зелени, като Док, Див морков, котешко ухо, глухарче, както и Амарант, ако разбирате какво търсите.

Най -доброто изненадано набиране с Clearwater Park беше намирането на местно дърво с слива, богато на миниатюрни плодове, просто молещи да бъдат подбрани. След като избрах само чанта с размер на галон, трябваше да се върна, за да избера повече, само за да открия, че това дърво е намерено и от други.

Откриване на родно дърво, пълно с миниатюрни сливи

Fall Creek Посочете развлекателната зона

Резервоарът Autumn Creek, както и зоната за забавление са пълни с шанс за фураж. Това е огромна гориста зона, богата на горски плодове, както и овощни дървета, колкото и да е важно, гъби.

Подобно на място за риболов на трикове, това не е най -добрата концепция за споделяне на точното място, където сте открили гъби, но имах щастието достатъчно, за да се натъкна на първите ми гъби от Морел в Орегон, докато ходех с регионално място за къмпинг.

Препъвайки се през красиви гъби от морел

Не вярвам, че съм изплашил много повече за откриването на ядливи храни, както когато моето домакинство, както и открих тези великолепни морли. Честно казано, всички всички бяха приключили, както и бяха огромни!

Ловът на гъби е виден в държавата, тъй като климатът е идеален за мицел, както и за растежа на гъби. Има определяне на гъби, както и налични програми за фуражи, нещо, което бих предложил значително за безрисков фураж.

Oregon Permaculture Works е независима ферма, див фураж, както и ферментираща компания в Западен Орегон, която осигурява икономически ефективни курсове за фураж. Ако не сте били изключително успешни да откриете диви гъби, те също осигуряват гъби на вратата ви (стига да сте онлайн в района).

Forager for Life

Фургирането е изключително евтино (често безплатно!), Както и метод за овластяване, за да прекарате напълно свободното си време, особено по време на пандемията, както и времена на висока инфлация. Може да се направи соло или с приятели или семейство, както и е фантастичен шанс да се разсейвате от трудни времена. Много от важното е, че е време да се свърже с природата, както и всичко, което тя трябва да предостави.

За да проверя много повече за няколко от семинарите за фуражи, в които съм ходил в района на долината на Уиламет, проверете този блог за приключения с дива хранаnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Празнувайте с любимите ни шампански
Next post Блестящите светлини на Сидни, седмица на негрони, както и някои отлични кнедли!