Пътуване до Ашланд, Орегон

в зашеметяващ ден от ранния есен, напуснахме централната долина на Уиламет и се отправихме на юг на пътешествие до Ашланд, Орегон, за да останем в Lithia Springs Resort. От Юджийн това пътуване отнема само три часа, но направихме много забавни спирки по пътя! Ако идвате от Портланд, Орегон или където и да е близо до този район, Евгений е страхотно място за спиране за известно време и разрушите пътуването.

Хъмъни канелени ролки

Тази снимка не показва колко големи са всъщност!

Сладките и консервираните добри на небето на земята

Първата спирка, която направихме, беше небето на Земята, селска вечеря в американски стил, разположена в значителна сграда, подобна на кабината, точно до магистралата в Азалия, Орегон. Започнах да използвам приложението Roadtrippers, за да намеря гледки по пътя, за който може би не знам, и те предложиха небето на Земята заради техните хумористични канелени ролки. Не можех да повярвам колко са големи, когато всъщност ги видях със собствените си очи! Те се предлагат в сървъри с размер на торта, защото са почти толкова големи, колкото чиния за вечеря и по-високи от чаша за кафе. Дори беше топло, когато го получихме.

В допълнение към канелените ролки, те имат и купчини пакетирани бонбони, като кисели панделки, гуми, шоколадови бонбони и много други неща. Така че, ако децата ви биха искали да имат купчина бонбони вместо това, това е абсолютно изпълнимо. Ако се опитвате да намерите консервирани стоки като конфитюри и туршии, те имат буркани и буркани от това.

Wolf Creek, Орегон, град Ghost

Златен призрачен град в Голдън, Орегон

Въпреки че искаме да се ровим в все още затоплящата канела ролка, ние го поставихме в автомобила и продължихме да вървим малко по-дълго. Само 11 минути допълнително надолу по пътя е малкото градче Волф Крик. Тук можете да намерите историческия хан Wolf Creek, който приветства пътешествениците, като се има предвид, че 1883 г. Това всъщност е най -старият непрекъснато управляван хотел в Тихоокеанския северозапад. Тук можете да седнете в ресторанта и механата на хана, или да правите екскурзия всяка събота и неделя (при условие че няма ограничения за ковиди). Ако просто искате да изпънете краката си или да вземете кучето си за домашни любимци на кратка разходка, има малка пътека с маса за пикник и покрит вагон с 4 интерпретационни знака, за да ви даде поглед върху местната история на пионерите.

Преминахме през къмпинга на Държавния парк Волф Крийк и изглеждаше като чудесно място, към което да се върнем. След като сте в Wolf Creek, това е само 5 минути (наистина!) По пътя, за да стигнете до пионерски градски град. Просто продължете на Coyote Creek Road за 4 мили и ще видите останките на град Златния призрак точно до пътя. Градът в един момент беше дом на около 100 души, 2 църкви и 0 салони! Всички бяха заети с добив на злато, докато не продължиха.

Само минута допълнително надолу по пътя е кратка пътека, която води от пътя към влажните зони на Coyote Creek. Това е зона, която се възстановява, за да помогне за минимизиране на част от щетите, причинени от всички десетилетия на добив на злато. Докато вървяхме в този ранен есенен ден след сухо лято, в влажните зони имаше няколко плитки, мънички езера. Видяхме толкова много жаби! Просто се насладете на това видео и ще видите жабите, които скачат от пътя ни. Изключителен дисплей!

Печаманът в Орегон в Grants Pass

Пещерният пещер в Орегон в Орегон

Чувствахме се, че вече сме направили много, но все още бяхме на час от нашата дестинация. Време е за едно много повече спиране! Бях чувал за пещерния пещер в Орегон в Pass Grants, Орегон, но не го бях виждал със собствените си очи. За да бъда честен, бях забравил за това. Но Roadtrippers отново преминаха и го предложиха като спирка. Вярвате или не, той се намира идеално в близост до бензиностанция, така че е страхотно място да спрете, ако трябва да попълните. Освен това е точно от другата страна на улицата от In-N-Out в Grants Pass, което улеснява, ако случайно искате обяд.

Наскоро също проверихме Grants Pass за по -дълго пътуване, за което можете да прочетете в тази статия „Посещение на безвъзмездни средства, Орегон“. В тази статия можете да прочетете за невероятната ложа, където останахме идеални на реката и реката, която взехме.

Посещение на Caldera Brewing

Вътре в Калдера варене в Ашланд, Орегон

Изглед към хълмовете от външната пивоварна Калдера в Ашланд, Орегон

Направихме една много повече спирка, преди да отидем в курорта Lithia Springs! Бяхме жадни и все още не сме готови да влезем в хотела, така че спряхме в Caldera Brewing Company в Ашланд. Препоръчвам това като живописна, семейна спирка по всяко време. Персоналът беше приятен и те не бяха прекалено заети, вътре, пивоварната има усещане за бедрата с редици бутилки, които вървят чак до тавана. Навън има много маси за пикник с страхотна гледка към околните хълмове. Хареса ми и техните цветни лилави мотив и произведения на изкуството на плочки. Имахме няколко полета бира от техния дълъг списък с бира. Те имаха необичайно разнообразие и всички ги харесахме!

Lithia Springs Resort

Вътре в деня СПА БУНГАЛОВО СТАЯ в Resort Lithia Springs

Зашеметяващото гронDS в Lithia Springs Resort

Докато се включихме на алеята за курорта Lithia Springs, разбрахме, че това ще бъде спокойната ваканция, от която се нуждаем. Основанията са великолепни, изпълнени с разнообразни растения, привличащи опрашители, фонтани, покрити с лоза беседки, езера на Koi и просто обикновено зашеметяваща природа. Както вероятно сте разбрали, ние не заведохме децата на това пътуване до Ашланд, но децата биха го харесали тук.

Въпреки че този курорт вероятно не е подходящ за много активни малки деца, би било оптимално за бяло бяло вино за майка-дъщеря. Или ако имате малка дъщеря или внучка, която се радва на фантастични чаени партита, те биха го харесали тук. Изглежда също така е най -доброто място за семейно събиране, сватба или почти всяко събитие.

Той има сезонен открит физиологичен басейн и голяма гореща вана. Ако случайно сте там, когато басейнът е затворен за сезона, можете да се накиснете във вашата вана за накисване в стаята. Курортните тръби в минералната вода от изворите под площадките на курорта. Той е минерално и сярен, но те го лекуват, така че миризмата най -вече отминава. Ваната за накисване в нашата стая беше наслада. Останахме в дневната стая за бунгало, която беше идеална от голямото езерце и фонтана на Koi. С удоволствие гледахме група от диви пуйки, които се скитат наоколо, докато погледнахме мястото.

Когато бяхме гладни, взехме чаша бяло вино и страхотна чиния с шаркутери и седнахме навън в градинска зона с страхотен навес от дърво. Въпреки че Lithia Springs Resort се чувства като далеч от всичко, това е само на минути по главния път, за да стигнете до града, ако искате да излезете на храна или нещо друго. Но курортът е толкова голям и основанията толкова красиви, че няма да искате да си тръгнете!

Ванеса Салвия е дългогодишен писател и редактор на свободна практика. Прочетете нейната журналистическа работа в Vanessasalvia.com и научете много повече за нейните услуги за редактиране и създаване на съдържание в Sagemediaandmarketing.com.

Свързани

Пътното пътуване до Джаксън Уелспрингсевен на Южен Орегон, преди да се преместим в Тихоокеанския северозапад, започнахме да изследваме много горещи извори в региона, а Джаксън Уелспрингс в Южен Орегон е в списъка ми с кофи от известно време. С топли температури в средата на април, ние се натрупахме в Subaru в неделя следобед и направихме …
1 юни 2022 г. “Орегон”

Семейство, подходящо за настаняване в Rogue Valley на Орегон, вие правите семейно пътуване през Rogue Valley в Орегон и се нуждаете от семейно място за отсядане, помислете за хотел и апартаменти на Ashland Hills в Ашланд и Inn в Commons в Медфорд. И двата имота са местни и управлявани от хотелската група Neuman и аз имах …
24 септември 2015 г. „Настаняване“

Лятото е най -доброто време за пътуването на брега на Орегон, бреговете на годината, крайбрежието на Орегон е ветровито, дъждовно и студено. Но през лятото можете да имате късмет с леки ветрове и слънчеви дни. Няколко дни е дори достатъчно страхотно да носите тениска! В дни, когато все още е малко по -ветровито, много хора са добре с …
12 август 2018 г. „Епични пътувания по пътя“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Проучване на цитати на близнаците от Rail: Решаващи спирки по линията на транзитната линия на метрото
Next post 5 страхотни плажни зони, за да отидете, както и опит във Флорида тази година