10 причини, поради които приключенските пътешественици трябва да използват Polaroid камери

, чуващи името Polaroid, мнозина биха помислили за малкия квадрат бързо отпечатани снимки, с които марката е добре известна. Неизвестни за мнозина обаче, те наскоро разработват редица екшън камери, насочени към използване в ежедневието и ситуациите без грижи, за да регистрират тези специални моменти бързо и без усилие. Вярно е, че сега имаме смарт телефони, способни да правят точно това както в снимки с висока разделителна способност, така и на видеоклипове, но с толкова високи стойности за марки като iPhone и Samsung Galaxy, рискът от щети или загуби идва с висока цена и тук е мястото, където The Влизат нови модели Polaroid.

Въпреки че не е толкова устойчив като GoPro или толкова високо качество, колкото многобройните цифрови камери на пазара, техните ниски разходи и прости, леки дизайни отнемат притесненията да загубят други скъпоценни джаджи, докато документират всеки момент. Опитахме два доста различни, но високо функционални модела, Polaroid Cube и Polaroid IE-090. Първият е разработен предимно за концепцията за „регистриране на живота“, а не за действие, кубът е достатъчно малък и лесен за използване на всеки член на семейството, а също и лек и устойчив за използване всеки ден при всички атмосфера. Втората е малко по -здрава и е описана като икономична водоустойчива видеокамера за хора на открито.

Ние направихме доста фотографски преход през нашето време като пътуващи блогъри, започвайки с евтини, нискокачествени цифрови камери, които са сложни за използване, след което експериментирахме с GoPro’s по време на нашите приключения (първото от които трагично се удави в инцидент с шнорхел) и сега В зависимост от iPhone за бързи ежедневни кадри и висококачествен Nikon SLR за много по -внимателни, прецизни, артистични снимки. Имайки предвид всички наши преживявания, е ясно да видим, че на пазара има място за видеокамера, осигуряваща лесни, но ефективни функции, които са универсални, много преносими и лесно заменяеми за използване в непредвидими ситуации. Ето какво смятаме, че са първите десет причини, поради които приключенските пътешественици като нас трябва да се възползват от новата гама Polaroid!

Съдържание

1. Странна цена
2. Издръжливост
3. простота
4. Идеален размер за всякакви приключенски дейности
5. Универсалност
6. Добра резолюция
7. Водоустойчива функция – идеална за подводни дейности
8. Монтиране
9. Приключване на видеоклипове
10. Удивителен дизайн за авантюрист

1. Странна цена

Polaroid Cube: Това е на цена от около 100 до 150 долара, така че няма нужда да се чувствате ценно да държите куба за постоянно в ръката си, пръст, готов да щракне всеки момент. Ако само това беше на пазара, преди да сменим изгубения си GoPro на цена от няколкостотин долара!

Polaroid IE-090: При още по-евтина цена от 80 долара, това наистина отговаря на сметката за външна камера за всички остатъци, с думите на Polaroid „Нека си признаем: Никой не иска да вземе скъп видеокамера на плажа, плувен басейн , Семеен пикник, къмпинг или на други летни излети, където водата, пясъкът, храната, разлятите напитки и всякакъв начин на други нарушения дебнат на всеки завой ‘

2. Издръжливост

Polaroid Cube: Гумираният външен вид на куба е достатъчно устойчив на атмосферни влияния за използване при лек дъжд и ситуации с риск от водни пръски, въпреки че не бихме препоръчали да го потопите! Покритието се затваря много здраво, отваря се само с монета и има толкова стегнат уплътнител, че можете да сте сигурни, че няма да се отвори. Това е страхотно облекчение, след като се разхлабиха многобройни близки следи, които се разхлабват.

Polaroid IE-090: Много по-грапавият вариант на двете, това се рекламира като прахообразно, ударно, водоустойчиво и дори относно (въпреки че не сме напълно сигурни какво означава това!), Докато ние не бихме положили усилия да го хвърлим Наоколо се почувствахме уверени, че може да издържи тежко използване и малко грижи, докато водоустойчивият елемент предполага, че дори и силен дъждовен душ няма да ни възпрепятства да документираме нашето приключение.

3. простота

Polaroid Cube: предназначен да бъде използван от всички членове на семейството с много малко мисъл и подготовка, необходими за правене на снимки от всякакви ежедневни събития, кубът е много добре да подхожда на целта си. Това са само функции са 124-градусовият широкоъгълният обектив отпред и микрофон, само един бутон в горния бутон за мощност, затвор и видеозапис, всичко в едно. Накрая LED индикатор показва зелено за готовност, червено за запис или фотографиране или оранжево за ниска батерия, връзка с компютър или изхвърлена карта с памет. Наистина има цялата лекота на използване, която GoPro има, но е много по -малък, много по -универсален и значително по -евтин.

Polaroid IE-090: Възможностите с двоен екран ви позволяват да снимате снимки напред или назад, който и да се сблъсква с видеокамерата. Ако кубът не отговаря на нуждите на вашата резолюция и здравина и не искате да се разпръснете на GoPro, IE-090 е много добър, между другото, докато все още е невероятно ясен и естествен за използване.

4. Идеален размер за всеки anull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 неща за изпълнение в София, България
Next post 10 неща, които не разбирате за Аляска