7 турнета, идеални за соло пътешественици в Сидни

Сидни, Австралия е оптимален град за пътуващо соло. Обичаме свободата и освобождението, които идват с пътуването без плюс един; Въпреки това, има моменти при присъединяването към група, просто има смисъл.

Независимо от това, последното нещо, което искате като соло пътешественик, е да бъде натрупано с тълпа, която вече е свързана. Ето защо сме съставили нашите най -добри турнета, идеални за соло пътешественици в Сидни.

7 най -добри неща за правене в Дарвин, Австралия [с предложени обиколки]

Най -добрите екскурзии за гмуркане на Liveaboard в страхотния бариерен риф в Австралия

10 най -добри неща за правене в Канбера, Австралия [с предложени обиколки]

Най -добрите плажове в Мелбърн, Австралия -Топ 10 плажове в Мелбърн

7 Най -добри неща за правене в Голд Коуст, Австралия [с предложени обиколки]

Съдържание

Винена обиколка
Клас за готвене на барбекю
Сърфиране на плажа Бонди
Обиколка на моста на пристанището в Сидни
Обиколка за гледане на китове
Newtown Food and Street Art Tour
Среща

Винена обиколка

Прескачането от лозето до лозето не е видът на дейността, който искате да направите сами, ако няма друга причина освен да ви е необходим определен шофьор. Вкусите на турнето на Hunter Wine предлагат както частни обиколки, така и планирани заминавания, към които соло пътешествениците могат да се присъединят. След няколко чаши и посещения на лозя сме уверени, че ще се запознаете с колегите си автобусни приятели.

Клас за готвене на барбекю

Едно от най -предизвикателните неща, които не трябва да се пише в тази статия, включва фраза, която всеки австралиец намира за съкровище. Нашият съвет е да се присъедините към клас за готвене на барбекю, особено след като занаятчийската бира започне да тече. За тези, които не искат да поръчват друга храна за изнасяне или да седят в ресторант самостоятелно, вземането на клас за готвене изглежда оптимален компромис.

Сърфиране на плажа Бонди

Необходимо е поне да се опитате да стоите на сърф, когато проверите Bondi Beach. Ако обаче наистина искате да потърсите частта, регистрирайте се за цял ден уроци по сърф или вземете удължен петдневен курс. Ще се приспособите, ще се срещнете с съмишленици и ще бъдете потопени в културата на сърфиране в Сидни.

Обиколка на моста на пристанището в Сидни

Ако възнамерявате да се изкачите до върха на моста на пристанището в Сидни, тогава трябва да го правите с група, ръководена от квалифициран водач. За тези, които търсят истинска тръпка, за да тестват издръжливостта си, крайното изкачване води до завладяване на цялата широта на този известен мост. Ще получите 360-градусови изгледи от върха и момент на списъка с кофи, за да се насладите.

Обиколка за гледане на китове

Круизът за наблюдение на китове е жизненоважен по време на всеки проверка на Сидни. Обиколките обикновено започват от кръгъл кей, преди да се отправят към забелязване на гърбавите китове в района. Популациите нарастват и в момента се очаква оценките на над 30 0000 китове да се разхождат през Сидни от май до ноември годишно. Ако имате късмет, може да видите телетата, които са склонни да бъдат забелязани от средата на август до ноември.

Newtown Food and Street Art Tour

Присъединете се към Джъстин от местните турнета за сос, самопровъзгласен „възстановяващ се адвокат“, тъй като той ви показва едни от най-добрите части на бохемския Нютон. Ще опитате различни мултикултурни ресторанти и дегустация на занаятчийски бири от местна пивоварна. Вегетарианците, веганите и цветните герои са добре дошли!

Среща

Уебсайтът на Meetup е активен в Сидни и предлага много възможности на един път, за да се срещнат с единомислени местни жители. Независимо дали се научавате за Aussie Rules Football, Pickelball или присъединявате се към специализиран социален клуб, вероятно има дейност, която да ви занимава всеки ден от седмицата.

Всеки, който често пътува соло, знае, че рядко ще бъдете сами. Вместо това, Solo Travel предлага възможността да изберете с кого да се мотаете, кога и за колко време. Добавянето на няколко обиколки към вашия маршрут в Сидни прави оптималния баланс на свободата, социализирането и срещата с нови хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post В Оукланд различен разказ
Next post 50 Идеи за пътуване по света за филипинци с по -малко пари