Безкрайно лято: Див Дюнс Курорт

Остров на длани, Южна Каролина е град на остров-океан на кратък двадесет минути път с кола от историческия център на Чарлстън. Нашата цел в курорта Wild Dunes Resort-ваканционни наеми на 1600 декара, остров Палмс, Южна Каролина, САЩ трябваше просто да се отпусне и да се отпусне. За щастие, Wild Dunes Resort успешно е усвоил бизнеса на островните ваканции на всички инкрузивни острови.

Предлагайки целогодишно меню от опции за голф, тенис, спа услуги и ресторанти, е възможно да прекарате цялото си посещение на острова, без да вдигнете ръка или крак (тоест, освен ако това не сте дошли там). Общност сама по себе си, Wild Dunes Resort се състои от Boardwalk Inn, The Village at Wild Dunes и ваканционни домове и вили.

Географски разположен между плажа, пешеходната алея, магазин за велосипеди, тенис кортове, детска площадка, център за дейности, спа, поставяне на зелено, упражнения, воден център, пазар, деликатеси, кафене и магазин за сладолед, искахме да кандидатстваме за постоянно пребиваване . Всъщност в нашата три спалня, четиризвезден апартамент в селото в Wild Dunes дойде в комплект със частна палуба, пълна кухня и шайба за подреждане/сушилня; Чувствахме се малко така, сякаш се преместихме в шоурума на магазина за мебели в Итън Алън.

Еко обиколка на островите приключения

В името на журналистиката посетихме всеки от четирите плувен басейн на имота – и обичахме всеки от тях еднакво. За наша изненада Атлантическият океан беше приятна температура по плуване.

С резервацията си получихме безплатен едночасов слот за време на тенис кортовете. Въоръжен с предавка направо от професионалния магазин, по -големият ми син и аз ударихме глината. Няколко калории, останали да изгорим, прекарахме час по пътеките за велосипеди на острова с достатъчно съоръжения, за да облечем армия. Оформяйки обстоятелство около наградените голф игрища, забелязахме пеликани, елени и дори случайни двойки карирани къси панталони.

Когато сте се напълнили с плуване, тенис и голф, посетете офиса на курортните островни приключения. Класиран сред най-добрите програми за отдих за семейни ваканции в страната, Island Adventures е едно гише за приключения, екскурзии и образование. С категории, вариращи от природни екскурзии до изкуства и култура, посетете офиса на островите Приключения в селото в Wild Dunes, за да планирате дейности за цялото си семейство или просто децата.

Приятелски предястия в надписаната маслина

Удобно се насочи към „тричасово обиколка“ на еко обиколките на Barrier Island, една от нашите сутрини блажено избледня в перфектна ваканционна памет. Между наблюденията на делфините, събирането на черупки, докосването на раци и посещението на „дупката на акулата“, това адаптивно, образователно приключение през междукошеските водни пътища е радост за децата от всички възрасти (и особено за мама и татко).

В крайна сметка станахме гладни. Известен, наистина. Наречен на държавния морски ред на Южна Каролина, ресторантът с надпис Olive получи две неща от всички в нашето семейство. Ето защо: (1) свещен град Gumbo, (2) Country Grits, (3) Кученца за уплътняване на скариди със сладко от пипер. Просто не намирате тези неща в менюто, където живеем. За 8 долара, изборът на вечеря в детското меню включва пилешко месо (кафяв ориз със зеленчукови медали), слама плъзгачи (говеждо, пилешко месо и плъзгачи за сьомга), махи махи (със сос от Джеймс Моп и пресни яки) и печен свинлойн (сервиран С бита от мътеница бити картофи и пресни зеленчуци от ферма до вирда). От прясно изцедения портокалов сок с нашата закуска на шведска маса до свободната морска черупка с всяко хранене, вечерята по надписаната маслина беше елегантен комплимент за нашето изживяване на курорта.

Годишна снимка на гигантския плажен стол.

Свързани

Michigan’s M-22 и Sleeping Bear Dunes National Lakeshorenearly изцяло 117 мили, M-22 е един от най-красивите живописни дискове в щата Мичиган. Прегръщайки бреговата линия на езерото Мичиган по полуостров Лиеленау, М-22 също попада в обиколката на кръга на езерото Мичиган. Живописно пътуване над нежни подвижни хълмове и покрай пясъчни плажове, маршрутът минава през малки …
8 септември 2016 г. „Епични пътувания по пътя“

Шофиране на кръга на езерото Мичиган, свързана до Атлантическия океан чрез система от ключалки, канали и канали по морския път на Сейнт Лорънс, популярно пътуване в Средния Запад е обиколката на Great Lakes Circle, определена живописна пътна система, свързваща всички Големи езера и The Great Lakes Circ Река Сейнт Лорънс. The Great Lakes Circle Tour …
17 октомври 2022 г. „Епични пътувания по пътя“

Туризиране на Националната зона за отдих на Орегон Дюни Континиция на нашето изследване на брега на Орегон, пътното пътуване през миналия уикенд ни доведе в Националната зона за отдих на Орегон Дюнс, 40-километров участък от пясъчни дюни, разположен на север от Рийдспорт и на юг от Флоренция по крайбрежното крайбрежие Магистрала 101. Докато уебсайтът на американската служба за гори отбелязва отдих …
29 юни 2015 г. „История и паметници“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 6 причини, поради които Нова Зеландия е перфектната дестинация за пътуване
Next post Посещение на Словения – Централен пазар на Любляна