9 причини, поради които харесваме Сан Диего, Калифорния

Сан Диего, Калифорния, е млад, забавен град, пълен с интересни културни миксове, сензационни плажове, както и вкусна храна. Няма въпрос, че толкова ни харесва. Точно тук са нашите топ 9 неща, които ще изпълняваме в Сан Диего, Калифорния, както и защо толкова много ни харесва този град.

Г -жа Romance, както и аз се справям изключително добре със Сан Диего. Може би е така, тъй като споделяме някои решаващи ценности – плажове, фантастична храна, ритник назад начин на живот … обаче тогава кой не би искал това, нали?

От всички градове в САЩ прекарахме много време в Сан Диего, така че имаме чувството, че получаваме този град много повече, отколкото правим други места, които сме посетили.

След като заявих, че също така усещам дълбока връзка с Чикаго, както и подобна на г -жа романтика има за NYC почти вещества на Bigamy. Сан Диего обаче наистина има нещо специално. Има причина, че се разбира като най -добрият град в Америка.

Вярвахме, че ще споделим няколко от нашите много обичани неща, които да изпълняваме в Сан Диего, както и причината, поради която харесваме този град.

9 неща, които да изпълняваме в Сан Диего, които ни правят толкова много

1. Плажовете

Сан Диего има голямо количество брегова линия, гледаща над Тихия океан – всъщност около 115 км от него.

Харесванията на Pacific Beach, Ocean Beach, както и Objective Beach поставят „Sandy“ в Сан Диего. Съжалявам, това беше куц. Всички тези плажове са на прага на града. Те са широки, пясъчни, както и имат фантастично хранене, както и пиещи зони, идеални за тях.

По същия начин има Коронадо, полуостров, който много по -скоро като остров край крайбрежието на града. От океанската си страна е плаж Коронадо, което е абсолютно зашеметяващо. Бихме искали да отседнем в известния хотел Del Coronado, който гледа към плажа, както и е просто зашеметяващ.

По -на север от града е Националният парк Тори Пайнс. Този бит на бреговата линия не само е изключителна туристическа зона с някои лесни коловози с чистия, както и по скалите, плажът отдолу е огромен, както и великолепен.

Ето много повече за Torrey Pines.

Със залязващото слънце над водата всяка вечер плажовете на Сан Диего са доста всички сънища в Instagram.

2. Храната

Сан Диего е идеален на мексиканската граница – както и в действителност беше част от Мексико за изключително дълго време. Безспорно това е повлияло на избора на храна точно тук, както и г -жа Романс почти отказва да яде всичко друго, когато сме в града.

Мексиканската храна точно тук е изключителна-едно от нашите много обичани места за хранене е малко такория, както и бар, наречен El Camino в бит Италия-но тук има толкова много други възможности.

Малка Италия, готин бит предградие в близост до летището, не е чудесно място, ако сте гладни: има толкова много места, от които да изберете. Ще бъдете счупени, както и мазнини до края на следобеда!

Всичко от тапарите на Ballast Point Brewery до ресторант Ironside Seafood, както и в стриди, пребивава точно тук, както и всичко е фантастично.

В самия град има места за ядене. От барбекюто на Фил (истинска екстравагантност на месото) до фина трапезария в Cucina Urbana в Bankers Hill сте наистина разглезени за избор.

И ако искате мексиканска храна в истински стил Cali-Mex, единственото място, което трябва да отидете, е старият град.

Вижте нашите много по-задълбочени разпадания на това къде да хапнем в Сан Диего тук.

3. Градът

Самият Сан Диего Сити има фантастично усещане към него. Сан Диего е един от по-големите градове в Америка, но дори и центърът се чувства охладен, както и лесен.

От забавните туристически райони като квартал Gaslamp, както и пристанището до нощния живот на Hillcrest – сърцето на гей сцената на SD, тук има жизнено и изключително дружелюбно чувство на улиците.

Също така е невероятно лесно да се ориентирате в този град. Точно като голяма част от добре планирани градове, SD е в модел на мрежата. На север на юг са номерирани улици, както и голяма част от изток на запад са или имена на дървета (1 -во букви, които работят по азбучен ред) или просто изписани A, B, C, D след това.

Коронадо, край брега на града, е къща на огромната военновъздушна база, направена популярна във филми като Top Gun, но има някои фантастични ресторанти, които се занимават с града, както и – от океанската страна – известният плаж Коронадо, както и курорта .

4. Хората

Местните жители (Сан Диганс?) Са приятелска, завладяваща смесица. Зададен назад, учтив, както и полезен, той също е доста млада тълпа тук – главно поради големия брой университети, както и колежи в Сан Диего.

Те също наистина влизат в неща. DIA DE LOS MUERTOS – Мексиканският ден на мъртвите, Хелоуин, дори Comicon са силно абонирани от обитателите на Сан Д.

Имахме късмет, за да сме точно тук и за трите, както и това е страхотно. Тези хора рискуват да излязат, рокли, както и да се забавляват.

5. Мексико, както и Стария град

Сан Диего е само на 25 км северно от Тихуана, така че Мексико оказва голямо влияние върху този град в САЩ. Отивайки АкросS границата в Мексико е достатъчно проста, но още по -добре е старият град на Сан Диего.

Старият град има старо гробище с гробовете на няколко от първоначалните основатели на Сан Диего. Гробището е фокусна точка за парада на Диа де Лос Муертос.

В стария град има сгради, които са върнати, както и превърнати в музеи, за да покажат вибрацията как точно са били нещата тук през 1800 -те.

И от програмата има ресторантите.

Основната улица – авеню Сан Диего – е ярка, цветна редица заведения за хранене, както и барове, които са пълни с живот, както и смях. Както и много по -важното – вкусна храна! На улицата има дори бар за пури – Чърчил, от който никога не спирам да работя, за да се възползвам!

Ако сте в пурите си, Сан Диего има много барове, където дори можете да се насладите на дима си вътре в дома си – необичайно лакомство в наши дни. Ето нашата екскурзия от барове за пури около Сан Диего.

6. Баровете на покрива, както и прекратяват ями

Южна Калифорния е изключително топла част от САЩ с около 265 дни слънчева светлина годишно, но това изглежда няма значение в Сан Диего – толкова много им харесва да прекрати ямите им.

Дори обиколихме апартамент или апартамент на приятел, който има прекратяване на ямата на балкона си, както и в типичната зона на нейния комплекс е още една голяма прекратяване на ямата, която всички също да използват.

Почти всеки бар, както и ресторант с външна зона, ще има зона с голи пламъци, облизващи от гранитни чипове.

Сан Диего наистина се възползва от приятелския си климат с външните си пространства. В Сан Диего има тонове страхотни барове на покрива.

Ето няколко от нашите много обичани барове на покрива в Сан Диего.

7. Зоопарк от Сан Диего, както и парк Балбоа

Паркът Балбоа е идеален в центъра на Сан Диего, както и е абсолютно масивен. В действителност това е най -големият столичен културен парк в САЩ. Това е къща до 15 музея, ботанически градини, наградени театри, художествени галерии, както и най-добрите от целия зоопарк в Сан Диего.

Обикновено не сме в зоологически градини, но това е световно популярно по голяма причина. Това е изключително съоръжение с някои интересни програми.

Нашата много обичана програма за опазване е точно как зоопаркът осигурява гепардите, които са прословути полетни, както и са склонни да изживеят от нерви в плен, „приятел“. Те растат с кучешки приятел, както и кучето за домашни любимци остава с тях много от времето.

Кучетата успокояват гепардите, както и помагат им да ги ръководят с живота им в зоопарка. Толкова е умно.

Ето нашата оценка на зоопарка в Сан Диего.

8. Пивоварни, винарни, както и дестилерии

Сан Диего е къщата, както и Heartland of Craft Beer в Америка. В региона има около 150 занаятчийски пивоварни, както и пивоварни с отлична бира, идваща от тях.

Някои пивоварни дори имат прикрепени дестилерии, като баластна точка. Тяхната бира е страхотна, но джинът им Old Grove е истинско събитие.

По -на север от града са най -близките тапроси на могъщата каменна пивоварна, които са невероятни. Стоун е един от най -големите, както и много видни занаятчийски пивоварна, дори открива метода си на бреговете на Австралия.

Ето нашата оценка на тапарите на Стоун в Ескондидо – такова изключително пространство.

Има някои фантастични винарни, както и около Сан Диего. Много хора минават на север покрай Есконтидо до винарните там, но екскурзията на лозето, в което отидох на запад към долината Сан Паскул, както и долината Рамона.

Трябва да заявя, че бях изключително приятно изненадан. Ето какво се случи при екскурзията на бялото вино в Сан Диего.

9. La Jolla

La Jolla (произнася се „La Hoya“) е северно предградие на Сан Диего (но освен това на юг от Тори Пайнс), както и е по -различен от останалата част от града.

Това е крайбрежно предградие с някои изключителни гледки към Тихия океан, великолепни къщи, както и – най -добрите от всички – тюлени, както и морски лъвове. Тази колония е пребивавала в Ла Джола от векове, както и е решаваща част от общността.

Те са лесни за разстояние от района по скалите в La Jolla Cove, както и други части на бреговата ивица. За много повече информация проверете прозренията на La Jolla Mom в този изключителен спектакъл.

За да видите по -малко очевидните, както и по -трудно да достигнете морския живот на района, трябва абсолютно да проверите организацията на Scripps Oficoography Aquarium в La Jolla. Това е очарователен бит аквариум, както и идва без спора на морския свят.

Уверете се, че сте в аквариума за залез – гледките от скалите над Тихия океан са сензационни.

Бонус: метеорологично състояние, както и климат

Ще ми липсва основна функция на Сан Диего, както и толкова Кал, ако не споменах изключителния климат тук.

Ако се опитвате да намерите някъде, че почти сте гарантирани, че ще имате най -доброто метеорологично състояние през цялата година, това е Сан Диего. Дори през зимата Слънцето все още се чува, както и през лятото, докато живакът изгрява, влажността iвсе още е изключително нисък.

Що се отнася до валежите, в Калифорния никога няма достатъчна вода, както и те са затруднени със сушата от векове. Въпреки това за посетителя това показва, че няма изискване да донесе тези ужасни спешни пончо със себе си навсякъде!

Моля, имайте предвид използването на вода точно тук. Моля, не пропилявайте вода и не прекарвайте неразумно време под душа.

Надявам се тези неща да се представят в Сан Диего, ви предоставят премахване на представа защо ни харесва тук. За много повече идеи за нещата, които да се представят в Сан Диего, както и нашето ръководство за първи часовник за Сан Диего, щракнете тук.

Ако се опитвате да намерите идеите на местните за най -добрите неща, които да изпълнявате в Сан Диего с деца, проверете тази публикация от очарователната Кейти от мама La Jolla.

Имате ли някакъв вид идеи какво да изпълнявате в Сан Диего? Има ли някакъв вид други причини, поради които Сан Диего е просто толкова кървав добър? Кажете ни в коментарите!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Даване на вар пръст – цитрусовата вар на Австралия и човекът зад джина
Next post 10 Лесни ваканции за уикенда в Мелбърн