6 причини, поради които Нова Зеландия е перфектната дестинация за пътуване

, въпреки че това е дълго пътуване за повечето пътници, Нова Зеландия все още е популярна дестинация за почивка. Не е трудно да разберем защо. С изключителна природа, товари за правене и приятелски настроени местни жители, Нова Зеландия има малко по нещо за всеки. Дори самите киви са влюбени в дома си – повече от 60% от новозеландците са взели поне една домашна почивка през 2014 г.

Караванерите могат да намерят Нова Зеландия за особено приветлив. Киви обичат добро пътуване, което го прави лесно и рентабилно за посетителите да се възползват от живописните магистрали и задните пътища, които се простират от север на юг.

Ето шест страхотни причини да проверите Нова Зеландия за следващото ви приключение за пътуване:
1. Пътно пътуване е приятелско.

Camper Van Holiday е традиция на киви, на която туристите също са памучни. Това означава, че ще имате много възможности, когато става въпрос за наемане на превозно средство за приключението на вашето семейство. Всичко от скромната „кола -кемпер“ до по -бляскави моторни домове може да се побере почти на всеки размер на семейството или бюджета. Много наеми са снабдени с основни ястия за готвене и хранене, кърпи за баня, спално бельо и почистващи материали, което прави изживяването още по -лесно!

2. Това е безопасна страна.

Нова Зеландия е оптимална дестинация за почивка за много хора, отчасти защото е толкова безопасна. Той има сравнително нисък процент на престъпност и отлична система за здравеопазване. Караванерите могат да намерят тесните, криви пътища в някои части на страната предизвикателство, но повечето са добре поддържани и включват много табели, които да ви помогнат да намерите своя път. Докато обръщате внимание и се подчинявате на всички пътни знаци, трябва да сте добре. И за разлика от съседа си, Австралия, Нова Зеландия не е дом на смъртоносни животни или насекоми. Всъщност това и Ирландия са единствените две страни в света, които нямат змии.

3. Пейзажът е великолепен.

Феновете на филмите „Властелинът на пръстените“ вече знаят, че Нова Зеландия има едни от най -спиращите дъха пейзажи на Земята. Много живописни гледки са открити извън пресечената пътека, но пейзажите, видими от главните пътища, обикновено са също толкова зрелищни. Между Северния и Южния остров Нова Зеландия може да се похвали с впечатляващо разнообразие от пейзажи. Посетителите могат да изпитат планини, ледници, плажове, тропически гори, пещери, водопади и много други!

4. Страната е богата на култура и история.

Маорис – оригиналните жители на Зеландия – имат жизнена култура и история. Културните предавания показват традиционни танци, музика и песни, докато учат посетителите за историята на маорите. От British Discovery, нацията също е развила уникална комбинация от култури от цял ​​свят. Посетителите ще намерят впечатляваща гама от кухни в кафенетата и ресторантите на Нова Зеландия, особено в големите градове.

5. Има много семейни дейности.

В Нова Зеландия има не само товари, които трябва да се види, има и много неща за вършене. Дейностите на открито са особено популярни. Ходенето е често срещано забавление там, с пешеходни пътеки, разположени около цялата страна, за да отговарят на всички нива на опит. Посетителите също могат да се насладят на неща като колоездене, каяк и ски. Ако семейството ви не е спортно, все още има много забавления. Те може да се насладят на грандиозно звездното си на Южния остров или проверка на Хобитон, един от филмовите комплекти, използвани по време на снимките на „Властелинът на пръстените“ и Трилогиите на Хобит!

6. Има и нещо за порасналите.

Нова Зеландия е страхотна за семействата, но има много дейности и за родителите. Страната е известна със своите винени региони, където се произвеждат бели от световна класа. Обиколките на винарните предлагат надникване в процеса на приготвяне на вино и възможност за проба на готовия продукт. Уникалната география на Нова Зеландия я прави геотермална гореща точка. Естествените горещи басейни са разположени както на север, така и на юг
Остров. Някои изискват плащане за достъп, но много от тях все още са достъпни безплатно.

Свят далеч

Ако търсите следващото си страхотно пътуване, помислете за преместване на Нова Зеландия в началото на списъка си. Полетът може да е дълъг, но си струва пътуването. В тази зашеметяваща страна има толкова много неща, които да се виждат и да не се занимават с по -добър начин да го изживеете, отколкото от пътя!

Вземете ръководство за Нова Зеландия, за да видите всичко това, което тази великолепна страна може да предложи!

За автор: Momentum Life е водеща компания от животозастрахователни продукти в Нова Зеландия.

Свързани

Семейният път на Деня на паметта TripAccording до AAA, Automobile Travel ще бъде с 5,4 процента в този ден на паметта. Това винаги е празник на пътуването и с цените на газа тази година се очаква да останат под 3 долара/галон, е рентабилно семействата да тръгнат на пътя, особено ако правите едно резервоар. Преди да тръгнете, разгледайте …
27 май 2010 г. „Сезонно пътуване“

Топ 5 Сейнт Патрик Денят на семейството на Деня на Свети Патрик е Денят на Сейнт Пати и все още има време за планиране на пътешествие. Затова яжте вашите късметлии, опаковайте гайди и започнете да търсите дъги и лепрекони! Избрахме пет страхотни петна, за да получимnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Опитът на класа за обслужване на Avianca Airlines от Маями-Богота до Мадрид
Next post Безкрайно лято: Див Дюнс Курорт