AK Месечна резюме: февруари 2016 г.

Adventurous Kate включва партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Това беше месецът, в който се преместих в Ню Йорк! Далеч и далеч, това джудже всичко друго, което направих този месец.

Продължих и за къщата си в резюмето от миналия месец – сега изглежда малко глупаво, тъй като още не бях се преместил на мястото! Ще ви кажа обаче, че мястото ми е дори по -добро, отколкото си спомних. Бях се загрижил да вярвам, че е по -малък, отколкото беше, но има много повече от достатъчно място за всичките ми неща. И диванът се вписва през вратата просто добре!

Толкова ми е приятно просто да съм на моето място и да гнездя. Не мога да ви кажа колко забележително е да имам собствен дом, след като бях на път пет години.

Посетени дестинации

Четене, Лин и Бостън, Масачузетс

Ню Йорк, Ню Йорк

Сан Франциско, Yountville, St. Helena и Oakland, Калифорния

Сан Хуан, Пуерто Рико

Любими дестинации

Оукланд. Какъв готин град.

Сан Франциско. Тотален чар и винаги удоволствие за посещение.

Сан Хуан. Донесете на палмите и тюркоазената вода!

Акценти

Преместване в новия ми апартамент и го обзавеждам! Първият ден без мебели седях на одеяло, докато се облегнах на стената. (Това е ужасно за гърба ви, между другото. Ugh.) Парче след парче, заложено в: голям лилав диван, матрак и кутийна пружина, килим, маса за хранене и столове, бюро, рамка за легло, нощно шкафче. Мястото наистина започва да се събира. Напред: рамкиране и окачване на моето изкуство!

Готвене. Сега, когато имам кухня, имам основание всъщност да готвя отново! Обичам да използвам бавната си готварска печка, да излизам, да се прибирам, да мириша нещо вкусно и да знам, че съм вкусният апартамент!

Изследване на Харлем. Обичам да откривам кътчетата и кривите в новия си квартал!

Проучване на Бушвик в дълбочина. Обичам Бушвик и поддържам, че това е най -странното място в Ню Йорк – но най -добре е да изберете някой, който знае пътя си, защото е толкова разпространен и много от най -готините места са скрити. Приятелката ми Джеси покани мен и няколко от нашите приятели на блогър на нейната бира, хапки и арт Instawalk, които включваха всичко – от дегустация на бира и месо до изработка на капучино и вземане на проби от суров шоколад. Това беше един от любимите ми дни в Ню Йорк досега. Очаквайте пълен пост за преживяването скоро!

Ядейки пътя си през района на залива. Направих кулинарно пътуване с топ готвач с Visit California и хапнахме лицата си. Толкова добра храна за толкова кратък период от време! Слънцето беше особено приятно, идваше от студената и дъждовна североизток.

Виждайки умни хора. Отидох в първата си игра извън Бродуей, защото пристигащи, умни хора и беше страхотна. С участието на Джошуа Джаксън (Пейси), Махершала Али (Реми от Къщата на картите), Ан Чайлд (споделяме взаимен приятел!) И Теса Томпсън (приятелката на Майкъл Б. Джордан в Creed), беше умно, провокираща мисъл, добре действа и много добре направено. Възможно е да има няколко знаменитости в публиката …

Отивам до първия си … Рейв? Това ли бихте нарекли рейв? Танцово парти в деня на Свети Валентин в съоръжение за съхранение на мебели в Бруклин, където хората носят луди костюми? Е, отидох в един. най-добрата част? Отивате на парти, където можете да носите каквото искате. Така че за мен това беше моята виетнамска ао дай от Хой и отгоре на черно -бяла раирана рокля с черни гамаши и черни и розови маратонки. С грим и аксесоари по костюм Ficionado Anna!

Партито беше поставено от ebb + поток и беше много забавно! Съмнявам се, че ще стана редовен, но съм сигурен, че ще бъда в друг в бъдеще.

Откриване на TaskRabbit. Пич, TaskRabbit е новото ми любимо нещо. Можете просто да наемете хора, които да дойдат и да правят неща, които сте твърде заети, твърде мързеливи, твърде слаби или твърде неквалифицирани, за да правите! Наех хора, които да измъкнат огромните купчини опаковки от доставките на мебели, да сглобят леглото си и да инсталирам сянката си. Това е толкова пристрастяващо, колкото Uber; Вече си говорих от наемане на задачи за случайни неща, които всъщност не ми трябват.

Празнуване на ерген в Бостън. Приятелката ми Дженел (Център) отпразнува последната си нощ на сингъл със стил! Отседнахме в отличния хотел Revere (същото място, което беше домакин на срещата на върха на жените в пътуванията), отидохме на драг шоу, имахме няколко занаятчийски бири и отидохме в… Странен клуб. Точно като душа й, това беше чудесен начин да се запозная с приятелите си, които не бях срещал преди!

Оскар парти за вековете. Едно от нещата, които съм пропуснал най -много по време на пътуване, е да участвам в OSCAnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bitterroot Valley, Монтана, както и северозападният проход
Next post Проучването на националния парк Koh Lanta