Рецепта за каша на Rhubarb Eton с джина на Уорнър

, ако смятате, че комбинацията от хрупкава меренга, гладък сладолед и сочният цинг на ягоди не може да се подобри, заедно идва ревен джин на Уорнър, за да вземе каша на Итън в Цяло ново ниво.

От скромното афорто до разкошния Тирамису, ние търсим начини да включим алкохола в нашите десерти от години. Така че не мислите ли, че е интересно, че никога досега не сме мислили да „вдигаме“ каша на Етън?

Може би просто чакахме правилния алкохол да дойде, за да съответства на сладкия, хрупкав, кремообразен, плодов хаос на кашата на Итън.

Дестилерията на Уорнър във Великобритания беше първата, която направи розово джин нещо. Оттогава този розов оттенък се превърна в тенденция в хвойна по целия свят.

Розовото в джина на Уорнър обаче не е от изкуствено оцветяване. Това е от свежия ревен, който въвеждат към края на процеса на дестилация.

Той не само добавя този малко руж, но и свеж, летен аромат, който върви толкова добре в G&T – и дори джин и джинджифил.

Но с няколко ощипвания към рецептата, Rhubarb Gin на Warner в Eton Mess прави един от най-добрите пораснали десерти, които ще намерите.

Купете ревен джин на Warner.

Рецепта за каша на джин Етън на Уорнър

Ето какво ви трябва:

Прави 1 джин Етън Каша – просто умножете измерванията, за да направите повече

– 50ml Warner’s Rhubarb Gin – 5 ягоди (нарязани на четвъртинки) – Малка шепа боровинки – 1tsp Caster Sugar – 2 черупки от меренга (разбити на парчета) – 2 щедри лъжички леко разтопени* ванилов сладолед – 1 мента клонче

Ето какво правите:

1. В малка купа комбинирайте захарта с ягодовите помещения и разбъркайте, докато захарта се разтвори или покрива ягоди.

2. Изсипете ревен джина на Warner на ягоди и ги оставете да се накиснат поне 6 часа, ако е възможно, ако е възможно.

3. Добавете сместа от ягодов джин в долната част на сервиращата ви чаша, последвана от парчетата от меренга. Натиснете леко меренгата надолу.

4. Най -отгоре със сладолед – колкото по -меки, толкова по -добре, сладоледът се комбинира с меренга, джин и ягоди.

5. Гарнирайте със клонче мента и сервирайте.

*Обикновено добавяте крем към каша на Етън, но джинът може да има злополучен изваращ ефект върху него. Но ако позволите на сладолед да се стопи малко, той има подобен ефект и се смесва перфектно с джина.

Острата яркост на джина носи толкова много повече измерения в стандартната рецепта за каша на Етън, прорязвайки сладостта и богатството на меренгите и сладоледът. И цветът му се съчетава и с ягоди.

Но най -доброто от всичко това не е само доста десерт, който ще впечатли вашите гости на вечерята, но също така е бърз и лесен за събиране.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Милуоки приятелски забавления
Next post Северният край на Бостън в черно, както и бяло