10 Идеи за това как точно да бъда художник на пълен работен ден на пътя

произвеждам арт инсталации, картини, мечта на мечти, еко дрехи, както и бижута. Уловниците на мечтите са родени от дълбока връзка, която изпитвам с индийската индийска култура, както и тяхното разбиране на връзката ни с Пачамама (Майката Земя).

След девет години живот в Лондон (Обединеното кралство), работещи като инструктор, както и като художник на непълно работно време, се почувствах повлиян да оставя наетия си апартамент, както и да взема ентусиазмите си на пътя. Девет държави, пет континента, както и година, както и половина по -късно, в момента живея тези мечти в джунглата в Коста Рикан, където съм доволен от „Пътуване на две маймуни“!

Снимка от Gary J. Wood CC BY-SA 2.0
По време на пътуванията ми една от художествените инсталации, за което се чувствам много смирена, че миналата година беше с над сто души в Ауровил, Индия. Той е създаден, за да провери въображението в кварталите, както и да повиши разбирането на екологичните проблеми по целия свят. Преди да напусна UKI създаде бизнес с нестопанска цел, наречен Eco-Art Installations, както и след това да финансира тази работа, като увеличи 561 паунда с кампания Kickstarter.

Също така съм създал други специфични за сайта инсталации с художници в Италия, както и Перу. Инсталацията в Перуанската Амазонка беше доста дива, тъй като един от включените художници беше маймуна на Howler!

Снимка от Матю Runo CC BY-NC 2.0
По време на пътуванията ми най -големите неща, които открих, са: Да завися, както и да пусна управлението, което никога не сте имали, да трансформирате болката във въображението е вид алхимия, че благодарността проявява изобилие, за да слушате и тялото си Като спазване на вашето блаженство, стойността на издръжливостта в уязвимостта, стойността на запазването на дисциплините, които благоприятстват иновативния поток, като ходене по природа или медитация, както и че има толкова много различни методи за носене на саронг!

Снимка от Farley Roland Endeman CC BY-ND 2.0

Ето моите десет идеи как точно да бъда художник на пътя:

Изложба – имайте уеб сайт, както и споделяйте изкуството си в интернет, както и където и да сте в света, открийте подходяща регионална настройка, за да екранирате вашите творения.

Настройте магазин – Направете вашето изкуство лесно достъпно за закупуване на местно ниво на вдъхновяващи пазари, както и с вашия уеб сайт чрез надежден в интернет дилъра на изкуството – аз съм свързан с Saatchi Art.

Бъдете лесно достъпни – Информация за доставка на вашия уеб сайт, така че хората с заявки да разберат как точно да се свържат с вас относно наличността, цените, както и изложбите.

Вдъхновете другите да изследват – споделете своето изкуство, провеждайте работилници, бъдете многостранни, както и достъпни за предложения, работете заедно с други художници, както и да дадете възможност за вашия опит от пътуването, както и с различни култури да бъдат интегрирани в това, което създавате.

Документирайте вашето изкуство – Пътувайте с страхотна висококачествена камера, както и лаптоп, за да хартиете вашите страхотни висококачествени, вземете няколко трудни диска с вас, за да подкрепите работата си, както и някои SD карти с памет. SD картите също са достъпни в полезни, ако вашите устройства неизправности, тъй като винаги можете да ги използвате на камерата на приятел.

Повдигнете вибрацията си – произведете зона, за да бъдете в вдъхновяваща атмосфера с климат, който ви пасва, както и около хора, които имат споделени намерения. Откривам, че съм в природата, ядех питателна храна, имам страхотен нощен сън, както и медитацията ми помага да бъда в иновативния поток.

Управлявайте парите си-Настройте PayPal, както и банкова сметка за обслужване във вашата страна на произход, както и запазете 12-месечна електронна таблица с парични потоци на вашите сметки.

Споделете въображението си – съвсем наскоро предложих колие за ловец на мечти, което в началото започна с комплимент за този, който носех! Хората обикновено обичат да купуват от художници, които разбират, както и прекрасни предмети, могат да ни свържат отново на място, момент или просто да бъдат отличен подарък за харесван

Мрежа – присъединявайте към социалните медийни мрежови сайтове като Facebook, Pinterest, Twitter, както и YouTube. Изпратете прессъобщения за вашата работа до списания, които съставят за завладяващи работни места, както и на художници. Също така, произведете някои се свържете с информационни карти, за да предоставите на хората, които удовлетворявате при пътуванията си.

Съзнателно ресурсни материали – Природата използва изобилие от ресурси, имайте предвид, както и универсални за това как точно ги набавяте. Голяма част от изкуството ми се произвежда от продукти, които откривам от атмосферата, като лози, черупки, пера, както и от надценени предмети. Съвсем наскоро отидох на събитие, което имаше код на бяла рокля, така че произведе рокля от стара мрежа за комари, получена от регионалния кош за рециклиране!

Снимка от Locosteve CC BY-SA 2.0

Вие сте на Pinterest? Закрепете тези!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bookaway: Безпроблемната услуга за пътуване
Next post 4 -дневен маршрут за ски в Сейнт Антон Ам Арлбърг, Австрия