3 стъпки, които трябва да предприемете, преди вашият тийнейджър да започне шофирането

шофирането е обред на преминаване за много млади хора. Получаването на шофьорска книжка позволява на тийнейджърите да станат много по -независими.

Но много родители се чувстват разтревожени от перспективата тийнейджърите им да се качат зад волана. До голяма степен тревожността им е оправдана. В крайна сметка тийнейджърите са много по -склонни да участват в злополуки, често поради разсеяното шофиране.

Следните три стъпки могат да ви помогнат да подготвите тийнейджъра си да бъде на мястото на водача.

Пазарувайте за по -добра автомобилна застраховка

Както при многобройните разходи, плаща да пазарувате за автомобилна застраховка. Потърсете политики, които предлагат отстъпки за студенти, които завършват курсове за образование на шофьори или поддържат добри оценки. Други отстъпки, които трябва да се търсят, включват пакетирани политики и добри отстъпки за шофьори.

За военни служители и ветерани USAA предоставя полици за застраховане на автомобили и изключително обслужване на изключителни цени. Тези политики често съдържат значителни отстъпки за безопасни шофьори, множество автомобили, застраховани от една полица и дълбоко намалени семейни цени.

Запишете вашия тийнейджър в шофьорското образование

Много гимназии изискват учениците да завършат курс за образование на шофьори преди дипломирането си. Ако това не е така за училището на вашето дете, са налични други опции. Местните шофьорски училища често разполагат с курсове, насочени към тийнейджърите. Тийнейджърите могат също да се запишат в онлайн курсове за образование на шофьори, които им позволяват да получат разрешителни на обучаемия за тренировки по пътя с родител или друг шофьор за възрастни. Така или иначе, завършването на курс за образование на шофьори квалифицира вашия тийнейджър за по -ниски застрахователни ставки и помага да се гарантира, че те научават добри практики за шофиране от самото начало.

Създаване на правила за шофиране

Преди тийнейджърът ви да се качи зад волана, говорете с тях за значението да не изпращате текстови съобщения по време на шофиране, носене на предпазен колан, шофиране в защита и особено не пиене и шофиране. Оправете го на вашия тийнейджър от самото начало, че шофирането е привилегия, която изисква спазване на указанията и поддържане на определени стандарти на поведение.

Въпреки че не трябва да прекалявате с привилегиите за шофиране, е истинско да откажете ключовете на тийнейджърите си на колата, за да не успеете да извършите задачи около къщата или за лошо поведение. Основен спад на оценките може също да наложи спиране на привилегиите за шофиране, въпреки че трябва да премахнете други възможни причини като лошо зрение, увреждания в обучението или тормоз, преди да го направите.

Създаването на основни насоки от самото начало и прилагането им последователно е от съществено значение. Избягвайте да третирате привилегиите за шофиране като подкуп или да позволите на едно дете много повече привилегии без истинска причина, като например да се нуждаете от колата, за да стигнете до работа след училище или извънкласна дейност.

Вашият тийнейджър зад волана

Наличието на възраст за шофиране на тийнейджър е неизбежен знак, че детето ви расте. Въпреки че може да се чувствате разбираемо разтревожени от перспективата на детето ви да е зад волана, вероятно не е възможно напълно да забраните на детето си да шофира. Вместо това, пазаруването на най -добрата налична автомобилна застраховка, записване на вашия тийнейджър в образованието на шофьора и установяването и поддържането на насоки за наземване за шофиране може да помогне на детето ви да бъде по -безопасно зад волана.

Свързани

Как да платите за следващия си път на Tripthere, което е дадено, когато се отнася до планирането на пътуване: ще трябва да закупите газ! Този автомобил няма да стигне от исторически обект до музей до хотел сама по себе си. Забавната част от пътуването е да стигнете до там, докато по -малко забавната част е …
26 октомври 2019 г. „Пост за гости“

Здравословните пътувания Tipsfamily Пътувания са традиция, почитана от времето. Но те също могат да бъдат уморителни, разочароващи и да водят до твърде многобройни сривове на задните седалки. Как да запазим всички удобни, здрави и добре хранени на пътя? Помолихме Мелани Хайкен, за съзнателно пътуване, за да ни даде няколко съвета.
20 септември 2010 г. „Пост на гостите“

Roadtripping с тийнейджър, когато разбрах, че синът ми Леви е много основен за решаването на куба на Рубик – той може да разгърне пъзела за по -малко от 10 секунди или около 17 секунди, използвайки само лявата си ръка – аз се съгласих да започна да го водя на състезания. Миналата година отлетяхме до Рубик …
13 юли 2017 г. „Пост за гости“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 подаръци за Деня на бащата, които ще направят неговия ден
Next post Предсказуемостта е ключът към успешните пътувания със специални нужди