Следобед в зоологическата градина в Орегон в Портланд

, открит в сърцето на заветния Вашингтон Парк в Портланд, зоопаркът в Орегон е комплекс от 64 акра, настаняващ пет основни зони за показване, както и над двеста вида птици, бозайници, влечуги, земноводни , риба, както и безгръбначни.

Дом на една от най-изтъкнатите програми за слонове в Съединените щати, децата, както и възрастни от целия регион, с нетърпение очакват рязането на лентата на най-модерния слон за слон, организиран за ноември тази година.

Докато зоологическата градина е видна дестинация за пътуване на терен за деца на институции както във Вашингтон, така и в Орегон, ние проверихме зоопарка като домакинство в края на юли.

Както беше споменато по -рано, зоопаркът е групиран в пет основни зони за показване: Азия, Фантастична северозападна, Тихоокеански брегове, Африка, Уязвима гора. Голяма част от преживяването е в сенките на широколистни, както и иглолистни дървета (голямо облекчение както от слънцето, така и от дъжд). Вървяхме в посока на часовниковата стрелка, като започнахме с фантастичния северозапад. Ако имате малки деца или деца в начална възраст, може да забележите, че много от експонатите са интерактивни, както и на ниво Kid. Още едно „хубаво да имаш“ е зоопарк от решаващо значение, че когато се вмъкне в една от многото разговорни кутии, разпръснати по основанията, играе записан диалог за конкретно поведение на животното, местообитание, диетичен план (и т.н.) – Тайните на зоопарка се изпълняват 2,50 долара, както и си струват разходите (дори и само за новостта на забелязването на кутиите за разговори). Непрекъснатите през целия ден са разговорите на вратаря, както и дейностите на животните. Показахме се също толкова късно през деня, за да стигнем до разговор на вратаря (последният завършва в 15:00), но планираме да се възползваме от тази безплатна услуга при следващото ни пътуване до зоопарка в Орегон. По същия начин си заслужава да се отбележи, че онлайн Raptor Show, който работи три пъти на ден (10:00, 12:00, 14:00) от Tiger Plaza.

Друго забавно изживяване в зоопарка е пътуване по току -що преустроената железопътна линия на зоопарка. Последното пътуване с влак за деня е в 17:00, но планирайте да влезете в ред до 16:30.

Друго съображение за Summer Zoo Goers е серията Summertime Show. Намерено между хищниците на Серенгети, както и на бъдещия слон на слонните дисплеи е етапът на зоопарка в Орегон, както и показване на тревата. Изготвяйки някои сравнително огромни хедлайнери (момент на тъга: „Странният Ал“ Янкович: Задължителната световна екскурзия вече се предлага.), Покровители с билети за платени шоута получават безплатен вход в зоопарка за деня.

Заслужава да се отбележи, че Show Seating се предлага на база първо място, както и че има процес за отиване на шоуто. Портите се отварят в 17:00, както и наблюдавахме нарастваща линия от хора, седнали в дворните си столове по дясната страна на пътеката (водещи нагоре по хълма към първичния вход). Въпреки че имаше много място за всички, един „Bummer“ е, че получаването на достъп до дисплея в Африка е ограничен след 16:00. Ако разбрахме, че това ще се случи, може би щяхме да сме много по -добре да започнем в обратна посока в началото на нашето пътуване. Такъв е животът!

Истинската точка на нашето отиване беше откриването на ориенталските слонове на зоопарка; Особено Лили, сега две, както и на половин година дете*, родено в зоопарка в Орегон на 30 ноември 2012 г. Зелеечът се случи да бъде в далечния край на дисплея, както и отговори на много от нашите въпроси . Очевидно слоновете се наслаждават на предаванията през лятното време (надявам се да им хареса странното шоу!). Както можете да видите, дългоочакваният дисплей на слоновите земи е почти пълен (прочетете за проектите, програмите, програмите, програмите, както и усилията тук :). Едно смешно нещо, което наблюдавахме, бяха информационните индикации за различните строителни устройства, разположени зад оградите. Например, точно тук имаме Loadum Dumpsis, често се разбира като сметище. Работата на слоновите земи е едно от редица усилия за подобряване, започнали през 2012 г. с Център за ветеринарна медицина, както и с Penguinarium. 2014 г. донесе новата железопътна линия на зоопарка, както и кондорите на експоната на Колумбия. Слоновите земи са организирани да бъдат открити през ноември тази година, както и гледащи напред покровители на зоопарка могат да очакват следното: Нов образователен център (2017), Habitat Polar Bear (2018), както и примати, както и местообитания на Rhino (2020 г. (2020 г. ). Всички, имахме страхотен следобед в зоопарка в Орегон. Разходите за прием са 11,50 долара/възрастни, както и младежи 3-11 са 8,50 долара. Различни нива на отстъпки се използват за ветерани, хора, които се появяват чрез обществен транспорт или всякакви индивидуални проверки на втория вторник на месеца. Можете да спестите време, както и пари, като получите годишно членство и/или закупуване на билетите си онлайн. Всеки индивид, който кара собственото си превозно средство, както и паркирането на автомобили във Вашингтон Парк, може да очаква да плати 1,60 долара на час (паркирането може да бъде ограничено, особено в страхотен ден на лятото). провери всички подробности, както и фин печат на тази страница:

* Говорейки заnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Следващото ми приключение: обикаляйки земното кълбо!
Next post Еднодневна екскурзия до Северната вилица на Лонг Айлънд