Празник, буря, както и няколко смесени напитки

„най -добрите, както и най -великолепните неща в света не могат да бъдат видени или докоснати – те могат да се усещат само със сърцето.“ Хелън Келер заяви това. Доста дълбоко, нали?

Трудно е да се представя живот без способността да го усещаш възможно най -напълно, колкото повечето от нас могат. Показва се малко на моята възраст, но имате ли предвид, че тези вълшебни плакати за очи всички бяха преди около 500 години? Ще погледнете, както и погледнете модел, предизвикващ мозъка, както и след това някой да вика „О, да, мога да видя кучето с балон.“

Тогава всички неочаквани всички останали също могат. освен мен. Имам двойка, но най -вероятно е причината да изисквам контакти сега! Хората като Хелън Келер ви карат да имате предвид, че – само тъй като не можете да го видите – това не означава, Направете го грозно … или може би го прави. Не знам.

Както и да е, достатъчно от старата ми вафла. Ето нашата седмица на IG. Наслади се!

Ние сме на откривателното събитие за седмицата на социалната мрежа – Сидни тази вечер. Това е първото по рода си в Австралия, както и включва поредица от разговори в семинар в стил, както и сесии, които проверяват света на социалните медии, обучаващи хора за неща като най -добрата практика, както и изясняване на няколко от митовете също Като тайна зад този важен рекламен инструмент.

На събитието откриваме Таня от писането, създавайки няколко от нейните забележителни произведения на изкуството. Тя е невероятно умела – проверете няколко от работата си в Instagram @TheWriting – както и е забързана тази вечер, запълвайки това голямо платно с лозунги на социалните мрежи.

И точно тук тя е: г -жа Романс говори мнението си как точно да разкаже история в социалната мрежа в #SMWSYD.

Тя говори на панел с Наоми Шепърд, ръководител на FMCG за Facebook (вляво), Дона Мориц от социално сортиран (вдясно), както и Zach Kitschke, ръководител на Comms за Canva (не в изстрел).

За вечеря тази вечер г -жа Романс събори една от нейните специални вечери. Тази птица лакса наистина е толкова вкусна, колкото изглежда. както и отнема само около 20 минути, за да се събере.

За мен супата не е вечеря, това е предястие. Въпреки това г -жа R е решена да модифицира съзнанието ми за това, както и аз вярвам, че работата й вижда плодове. Добре съм с това, че това е вечеря. Laksa е напълно приемлив вариант за вечеря. Както е тази мексиканска начо супа, която е създадена. Това е зеленчуци, без глутен, както и пълнене достатъчно за алчно прасе като мен, както и да не питате кога ще дойде основната програма!

На място днес разкриваме района на трикота за кнедли на селския Нов Южен Уелс. 29 девет 99 в Rylstone най -вероятно е изключително най -добрите кнедли на Земята. Аз съм сериозен, хора. Това местоположение си струва да летите по целия свят – особено ако сте орех с кнедли като нас!

Ето нашата оценка на този бит скъпоценен камък. Никога не живеят в провинцията, изглеждаха толкова привлекателни за нас!

Моят ig alter-ego понякога изскача глава нагоре за зона в интернет негативността. Тази седмица той е забелязал нещо наистина объркващо на прозореца на кафене в Бонди Юнкшън. Това е странна реклама за кафето на мястото, не мислите ли? Самото кафе не само изглежда наистина ужасяващо, но съществото, което изглежда иска да го пие, със сигурност не е от тази планета.

Отвращение.

Този обяд, ние бяхме поканени на нещо изключително уникално. Ние сме в талисман в централния офис на Qantas, за да пробвате новата си гама за вечеря по време на полет. Самите офиси са невероятни, като „улицата“ е най -впечатляващата част от всички. Това е павиран търговски център на закрито със съдилища с храни, както и офиси, както и футуристични каузи, преминаващи високо отгоре.

Новата хранителна линия е за клас по икономически климат, но е на много по -високо ниво от това, което американските говеда се използват! В моите няколко пъти в бизнес класа храната, която преживях, определено е наравно с това.

Тъй като се радваме на неща като киноа, цвекло, коза извара, както и салата от фалафел, паста от фарфале с песто, прокуито, както и печени лешници, правя откритие.

Предвиждащите салфетки Qantas са проектирани от Питър Мориси, както и имат малко дупка за бутони, за да поддържате ризата си чиста! Виждате ли: Това съм отляво и отдясно самият г -н Мориси се наслаждава на изпълнението на собствения си стил в полет около половин час по -късно!

Ще гледам напред да видя и двете неща – храната, както и салфетката Genuis – следващия път, когато съм на полет на Qantas.

Тази вечер бяхме поканени на прогресивна вечеря като част от натрупването на висшето събитие на Сидни за хотелиерство: Sydney Food, както и Wine Week. Ресторантите, които ще посетим, са всички партньори на програмата за хранене на Citibank.

Празникът на Citi Moveable е доста вълнуващ: отиваме в три различни ресторанта за всяка част от хранене с три ястия. Започваме в града в пространството на Morrison Bar & Oyster, където ниеВключете се в това трио от най -вкусните стриди, които някога съм ял, както и няколко от подписаните патешки чипс на Morrison. Un. Вярвам. Способен!

След това е галерията на готвача в Метенцера, където ще гледаме как се правят юфка, както и да пробвате няколко от забележителните ястия, които ще се предлагат на пазарите на Night Noodle в Hyde Park от петък, 10 октомври.

За да приключим, ние сме отведени в Сокио в The Darling, Pyrmont за десерт. Нещата, които момчетата в този ресторант правят със сладкиши, ме карат да искам да се върна, както и да опитам техните основни курсове! Този куп от мус от фъстъчено масло между дискове от закален шок е сензационен!

Време е за обяд! Ние се отправяме към кафене Goblin – местоположението на нашия приятел в Summertime Hill – за да заявим HI, както и да получим някои снимки за оценка, но също така и да настигнем отличния Dee от Mamastylista.com. Удивително е, че тя е на около седмица от това, че има второто си бебе, но все още е в отлична форма.

Моят обяд – Изящният бургер на Гоблин с хрупкав бекон, червено сирене Лестър, както и много туршия, както и наслада – изчезва по -бързо, отколкото съм щастлив. Г -жа Romance също не е толкова впечатлена, докато Дий е учтиво очарована. Аз мисля.

Както и да е, гледайте тази област за нашата възходяща оценка на Goblin Cafe.

Този следобед не изглежда добре. Буря е направила метода си от Запада, както и е на път да изхвърли цяла голяма част от дъжд, градушка, гръм, както и мълния върху града. Въпреки че сме били поразени от мълния преди (истинска история), не можем да си помогнем. Ние се насочваме толкова, колкото покривът, за да гледаме как облаците се търкалят.

Вижте призрачния екологичен нюанс към небето отляво. Оттогава научих, че това означава градушка!

Тази вечер аз съм с моя фин приятел Пол (по някакъв начин е наранен на пръст на г -жа R), празнувайки идването на пролетта в нашия справедлив град. Водка с малка уста, която сме участвали точно тук, хвърлиха тържество в бара на Кроу в гнездото на врани. Харесвам тяхната водка, както и е фантастично да ги настигна.

Ще видите този отличен пример за Aussie Craft Create в по -скоро няколко бара около Сидни (и един в Аделаида сега чувам), така че не забравяйте да опитате някои, ако го направите. Кроувият бар предлага това като основното им изливане, така че ако пиете нещо с водка в него точно тук (и не сте били глупави, както и поискайте Smirnoff или нещо ужасно), ще се насладите на плодовете на Крис както и труда на Рохан.

Г -жа Романтика ме гадаше цяла сутрин за това, което ще имаме за обяд. Организирах се всичко, за което обаче, така че елате 13:00, ние се отправяме горе до покрива за малко бекон от Al Fresco, сирене, както и лук препечена работа.

Петък е, така че правим единственото практическо нещо, както и се впускаме в намаление на розе, докато ядем. Е, би било грубо да не, нали? Ако се интересувате да откриете малко повече за Rosé, ето нашето разпадане на този in-Vogue Tipple.

Тази вечер сме на питие, както и хапка за хапване в Хеммесфера. Това е първият път, когато съм бил в тази доста специална част от царството на Меривале. Винаги съм вярвал, че ще се чувствам малко неудобно някъде по този начин, но всички се грижат фантастично, за да се почувствате добре дошли.

Предполагам, че това е разликата между местата от висок клас, както и рутинните места. По -високите разходи трябва да означават само по -висока основна услуга … както и в тази ситуация изключително страхотни коктейли!

Г-жа R е поръчала напитка от тип Bellini, базирана на Cynar, както и аз отидох за старомоден, но с възрастна текила, както и с шоколадови горчиви. И двамата са нелепи!

За храната имаме институционните скариди (вкусни), както и чинията за сирене. С четири различни сирена, както и много крекери, както и най -вероятно е една от най -добрите чинии за сирене, които ще откриете в Сидни.

Yum! Точно колко страхотно изглежда това?! Ние сме навакса на брънч с новия ни приятел Алекс от Alexxstuart.com, както и нейното домакинство тази сутрин. Тази табела за щастливи може да бъде открита в Rushcutters, Rushcutters Bay, която не е само кафене/ресторант, има и мини пазар на органични организации.

Тази вечер са годишните награди на бар за бар седмица в Австралия. Това основно означава тонове хора, които обикновено са зад бара, стигайки до от другата страна, както и се наслаждават. Освен че повярвайте ми, те разбират как точно да направят това.

Както и да е, от нашата страна на бара (и компютърната клавиатура) ефектната Каролайн от theginqueen.com е около нашата, празнуваща края на събитието. Обичам тези авиатори, скъпа!

С Каролайн е пистолетът за пушене зад Nip of Chuts – Kathleen. Нейните умения за китара не са толкова много, но аз не я обвинявам по това време през нощта. Тя обаче изглежда доста страхотно, а?

Това беше още една по-нахална, забавна, пълна с храна седмица! Как мина седмицата ви? Някакъв вид фантастична храна, изядена? Някакъв вид вкусно вино, бира или спиртни напитки, за които сте упълномощили? Кажете ни в TТой коментира!

Изображения от г -н, както и г -жа Romance чрез Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, както и на програма @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 5 леки сухи розе вина за лятно време
Next post Даване на вар пръст – цитрусовата вар на Австралия и човекът зад джина