AK Месечна резюме: септември 2021 г.

Adventurous Kate включва партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Колкото по -възрастен ставам, толкова повече се научавам как да си постигам баланс. Знаех, че септември ще бъде изключително натоварен месец, с натоварена седмица на дейности в Прага, последвана от почти непрекъснат месец на пътуване в Щатите.

Аз от преди пет години щях да се прокара, продължавайки да публикувам много публикации, да влизате в луди часове и едва да спя, защото това? Това беше моята идея за баланс тогава: Правя всичко трудно.

Но аз от 2021 г. прие този месец като възможност да вложа цялата си енергия в една категория-пътувания, изследвания, събиране на информация-и да оставя всичко останало да се плъзне. И това, вземането на решения въз основа на енергия, е много по -добър начин за преместване напред.

Прекарах много малко време, правейки конвенционална работа зад-компютър този месец. Публикувах само една нова публикация в блога (плюс резюмето на Август). И разбира се, аз свърших работата на Patreon. Но отвъд това се задоволявах да оставя всичко останало да се плъзне и да се съсредоточа върху пътуването. Плюс време със семейството ми!

Блогът ще се вземе, когато се върна в Прага в средата на октомври. И си струва да се отбележи, че не претърпях сериозни последици в резултат на това, че си почивам.

Добре дошли Bienvenue в Ню Хемпшир!
Посетени дестинации

Прага, Чешка Република

Четене, Лин, Swampscott и Lynnfield, Massachusetts

Tilton, Laconia, Meredith, Bristol, Rye, New Castle, Portsmouth, North Hampton, Hampton, Brookline, Hollis, Nashua, Bradford, Newbury, Sunapee, Newport, Cornish, Hanover, Plymouth, Lincoln, North Woodstock, Franconia, Bethlehem Местоположение, Ланкастър, Уудсток, Захар Хил, Литълтън, Ливърмор, Олбани, Бартлет, Тамуърт, Център Осипи, Конуей, Северна Конуей, Интервал, Джаксън, Горхам, Ерол, Мултънбъро, Холдърнес, Гилфорд, Алтън, Улфюборо, Чичестър, Питърборо, Ринджж , Jaffrey, Winchester, Keene, Chesterfield, Fitzwilliam и Exeter, Ню Хемпшир

Пролома Flume, Ню Хемпшир
Акценти

Невероятно и обширно пътуване около Ню Хемпшир. Може би сте открили, че това е огромен списък от градове.

Израснах да прекарвам всяко лято в Ню Хемпшир и докато проверявам Ню Хемпшир обикновено, когато съм вкъщи, никога не съм се отнасял с това като посещение на блогър. Това се променя сега. Този път направих всички изследвания, направих всички снимки, направих всички преживявания!

Някои от акцентите: правене на круиз по пощенска лодка на M/V Sophie C на езерото Winnipesaukee от Weirs Beach (наистина отчетлив и специален), тръгвайки на екскурзия в страхотната северна гора (видяхме три лейди лос!), Персинг до Блъфът на художника (лесен и живописен) и откриване на невероятни градове (голям фен на Кийн, Литълтън, Захар Хил и Ланкастър).

Абсолютно идеално време в белите планини. В средата на септември беше чудесно-ясно синьо небе, топли дни, прохладни нощи. Това е невероятно необичайно! Обикновено ходя през лятото и свикнах да излагам дни и лудо време, което се променя на стотинка. Казвам ви, че ранната зеленина е моментът.

Посещение на 25 Ню Хемпшир пивоварни досега. На път да бъда експерт! Някои фаворити: Schilling Beer Co в Littleton за европейски бири, Woodman’s в Bristol за уют и скрити скъпоценни камъни, Rek-Lis във Витлеем за забавна облигационна атмосфера, клон и острие в Кийн за наистина странни неща. Ходих и на няколко винарни и дестилерии.

Виждайки Yo-Yo Ma да се провежда на живо в Прага. Това беше специално. По време на Covid Прага построи място за концерт на открито на остров в река Влтава. Гледахме го как изпълнява апартаментите за виолончело Бах и той дори пристигна като балери в осветена лодка!

Две неща, които обичах: че хората успяха да гледат от моста безплатно и че всички в публиката бяха облечени. Обичам да се обличам за събития и обичам, когато и всички останали.

Сладка малка прага. Най-фантастичните хотели на Прага са намалили цените си поради Ковид, така че Чарли и аз резервирахме една нощ в петзвездния хотел Kings Kings Court, отидохме коктейлни бар-скачащи и се зарадваха да се почувстваме като туристи в нашия магически град.

Намерихме котешки посетители през Коледа! Чарли и аз резервирахме вихрен екскурзия, за да видим нашите семейства през празниците (две нощи в Лондон, четири нощи в Бостън, две нощи в Ню Йорк). В рамките на няколко дни намерихме приятел и приятел на приятел, който предостави на котешка сене и се наслаждаваше на Прага в снега.

Помощnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Немски пътешественик: Откривайки скритите скъпоценни камъни на Филипините
Next post Романтиката с висок ръст в Банкок-Centara Grand в Centralworld