Романтиката с висок ръст в Банкок-Centara Grand в Centralworld

Намирането на настаняване в Банкок не е трудно, но изборът къде да отседнете е. Тук сте толкова разглезени за избор. Но ако това е комфорт, полза и лукс, който търсите, Centara Grand в Centralworld е мястото за вашия романс на Банкок!

Банкок – Парен, луд, вълнуващ Банкок. Г -жа Романс и аз обичам този град. Това е нападение върху сетивата ви; Романтиката и мистерията на всеки път и пазар. Миризмите, гледките и вибрациите на метрополис се издигат от живота.

Но когато всичко става малко прекалено много, ние също обичаме да имаме някъде да се оттеглим. Някъде лесно да стигнете до и удобно, но някъде, което все още позволява и някои от магията на Банкок.

Centara Grand в Centralworld е точно това място, което имаме предвид. И има добавен бонус, че червеното му небе на покрива му е един от старите ни любими тук, в Банкок.

Гранд Център в Централен свят

Местоположение

Наистина не можеш да се оправиш, отколкото там, където е Гранд Центара. Той седи на търговски център с всички удобства, които можете да пожелаете-тук има дори съд за храна от световна класа, ако сте имали достатъчно местна храна.

Но да бъдеш най -добър в сърцето на модния квартал предполага, че този хотел е лесно да се стигне до обществения транспорт и такси, а повишената пешеходна пътека Skyway минава най -добре в хотела.

Най -хубавото е, че основната гара на BTS Sky Train Siam е точно на улицата. От тук можете да се свържете с толкова много други части на града, без да се притеснявате за ужасния трафик тук.

Стаи

Стаите в Центара са просторни и висок клас с огромни легла, които са по-големи, отколкото са дълги, и щедри апартаменти за баня.

С над 500 стаи тук има огромен набор от нива на стаи и апартаменти – и дори най -малките стаи са големи и имат изключителна гледка към града.

Както при всички големи хотели в Банкок, препоръчваме да надградите и до изпълнително ниво. Екстрите, които получавате за малко повече пари, правят престоя ви толкова по -добър.

Неща като напълно безплатен WiFi, Достъп за изпълнителен салон за частни регистрации и проверете, отделен бюфет за закуска на 51-ия етаж (със самостоятелна кървава станция Mary!), Доволни часови напитки и закуски просто сложете лака на престоя ни.

съоръжения

Наред с всички типични неща, които очаквате да намерите в голям хотел, ние наистина обичахме комплекса на басейна на 26 -ия етаж. The Infinity Edge ви води да погледнете над непрекъснатия силует на Банкок, а барът тук обслужва няколко страхотни коктейли и закуски.

Medspa на Centara Grand – Medspa Cenvaree – осигурява много различни пакети за релаксация, които си струва да се разгледа. В крайна сметка, това не е пътуване до Тайланд, ако не получите масаж! Те също имат и масажните лечения на двойките, което означава, че и двамата сте в една и съща стая. И двамата можете да получите различни лечения, което ни хареса.

Г -жа Романс имаше 90 -минутната органична терапия с подписи на СПА центъра и имах техния забележителен масаж на мускули за подписване на солен саксия, който използва съдове, пълни с гореща скала. И двете лечения струват около марката AU 100 долара всяка и са божествени.

Бяхме изумени и от опциите за закуска тук. Бюфетът за закуска в изпълнителния салон е доста добър, но това е само малка извадка от това, което можете да намерите в основната зала за закуска в световния ресторант – въпреки че нещата се лудоха малко там!

Трапезария

Опциите за храна в Centara Grand на практика затрудняват напускането на хотела. Имате ресторант World, който предлага различни специални предложения всяка вечер – като кнедли Yum Cha, на който отидохме.

В залата в Джинджифил можете да намерите смес от различни азиатски аромати – и невероятен аквариум под бара, пълен с тропическа риба. Това е красиво развит и украсен ресторант, до който хората идват от целия град.

Долу във фоайето в близост до основния прием е Zing, кафене в европейски стил, което обслужва торти и сладкиши, всички направени на място от пекарите на хотела. Удивително!

Но именно трите нива на хотела наистина имат сърцата ни.

Всъщност се влюбихме в този хотел преди години, без дори да го знаем; В горната част на Гранд Центара е червено небе-бар на покрива, който започна нашата любовна връзка с коктейли с висока надморска височина.

Оттук имате едни от най -добрите гледки към града. Обичаме Червено небе и идваме тук всеки път, когато сме в Банкок. В този град има доста барове на покрива, но винаги сме харесвали това най -много.

Това е частно, но удобно, не се пренебрегвате никъде тук, но вие сами пренебрегвате един от най -големите градове в света с 360 градусови гледания от 55 -ия етаж.

Ресторант Uno Mas на 53 -и и 54 -и етаж на Centara Grand не е нещо, което бихте очаквали да намерите в Тайланд. Дори много повече изненада е да откриете колко е популярна. С всички забележителни възможности за тайландска храна, за които евентуално можете да се сетите в града по -долу, защо някой би избрал испански?

Просто казано: ЗащотоТова е кърваво великолепно.

Критично признатата и наградена храна е цялото дете на главния готвач, роден от каталун Джоан Таня Дот. Той и неговият екип създават едни от най -невероятната испанска храна, която някога сме опитвали.

Красивата храна, съчетана с гледката към очите на града през нощта, създава много романтична и запомняща се вечер.

Недостатъците

Мисля, че е доста ясно да видим, че се зарадваме в нашето време тук, в Центара Гранд. Това е красив хотел, добре разположен и добре обслужван. Но ние сме виновни да не посочим и негативите. Въпреки това, те не предполагат прекъсвачи на сделки – просто наблюдения.

Намирането на пътя си навътре и навън е сложно. Тук има три приема! А приземният етаж е отделен конгресен център, което прави нещата много по -объркващи.

Плюс хотела е на върха на търговския център „Centralworld“, така че когато напуснете хотела, вие сте в друга голяма сграда, пълна с примамливи магазини.

Има голям риск да не се нуждаете да напуснете хотела или Centralworld. Ресторанти, магазини, хранителни съдилища, басейни, спа … тук има всичко необходимо. Трябва да се принудите да излезете във влажността и неистовата бъркотия на града.

Поради местоположението си, размерите и конгресния център, към който е прикрепен, Centara Grand има много хора тук в бизнеса. Това не е критика, но с толкова много хора тук за работа предполага, че ваканционната вибрация се разрежда малко.

Centara Grand е страхотен хотел, за да започнете пътуването си в Тайланд. За да имате място за градска почивка и за база да разгледате този невероятен град, не можете да сбъркате.

Имате ли предпочитан хотел в Банкок? Какво търсите в градски хотел? Кажете ни в коментарите!

Изображения на г-жа романтика, използваща OM-D E-M5 Mark II камера на Olympus. Останахме като гости на Центара Гранд.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post AK Месечна резюме: септември 2021 г.
Next post Време е за Сиеста – 10 най -добри испански градове да намерят дух на свобода