Дрифтът на Fugitives, Южна Африка-място за престой в историята

в изключително епицентъра на Квазулу-Натал-царството на предците на нацията Зулу-седи дрейфът на бегълците. Светилище за Royals, светилище за история, както и сайт на природно наследство, тази прекрасна лична ложа на играта осигурява поглед върху колониалните хроники на Южна Африка, както и културата на възприемането, както и за могъщия Зулу.

Прахът се утаява по пътя с една писта, водещ нагоре по билото. С вихровите удари се появява стилната, но все пак откровена се занимава с млад жираф.

Тогава останалата част от кулата на жирафите се навеждат в полезрението.

Това е нашето посрещане на Drift Lodge на Fugitives – The Homestead, разработен от историк, разказвач на истории, както и шампион на културата на Zulu David Rattray. Както и от тук, ние трябва да открием най -лошото поражение в британската колониална история … или както твърдо настояват Rattrays – най -голямата победа на Зулу.

Неизличимата връзка на Rattrays към нацията Зулу идва от визията на Питър Раттрей за сюжет на трудни храсти през 60 -те години.

От 1989 г. неговият син, самоизправен историк, ракотентори, както и националната икона Дейвид Раттрей, както и другата му половина Ники разбра перспективата на мястото на земята, като установи резервата, за да в крайна сметка е ложата, която е днес.

Използвайки своите изключителни умения за разказване на истории, както и разбиране на историята на Зулу, събрана от десетилетия на говорене на племенни възрастни, както и от ученията на баща си, Дейвид изработи пътувания на основните исторически обекти, както и в близост до земята си.

Домакинството на Rattray превърна, когато скромните места за настаняване на бегълците на бегълците в екстравагантна ложа, подходяща за романтиката, която резонира около Африка.

Ето нашето видео за нашето време в Drift на Fugitives, както и невероятните пейзажи, които имат толкова много история под тяхната почва:

Щракнете точно тук, за да видите това видео в YouTube.

Дрифт ложа на бегълците

С сенките, които вече се удължават, както и светлини, сияещи, за да поздравят топло края на деня, пристигането ни в Drift Lodge на Fugitives наистина беше добре дошло.

От това високо място гледките над долината на река Бъфало са известни целият метод до далечния връх на Исандлвана, както и екзистент; Намалители на местоположението, както и времето.

Вижте Drift Lodge на Fugitives за много повече информация относно процента на пространството, пътуванията, както и – много значително – как точно да стигнете до тук!

Стаите

Свързвайки вилите в целия имот, настиланата пътека ви води до собственото си красиво развито, както и разкрасената филия от Kwazulu.

Всяко пространство в ложата е изключително просторно, както и луксозно. Къща до огромно четирипостерско легло с Gossamer Nettle, драпирано елегантно от рамката.

Леглото гледа със значителните стъклени двойни врати, които се отварят към вашата собствена веранда, както и гледки към личния резерват. Играта, която онлайн тук обикновено се разхожда. Това не е по -скоро изживяването на имението на жираф на Кения – това е много по -естествено от това.

Всеки ваканционен дом разполага със собствена тоалетна с вътрешна, както и външен душ. По същия начин има разкошна вана с дълбоки запълвания, идеална след дълъг ден на сафари. Прекрасно е да гледате паша Импала, докато се накисвате в собствената си вана.

Разбира се, когато се отнася до лукса, винаги детайлите наистина правят разликата.

Красивото изкуство на Zulu, както и предметите украсяват стените, както и рафтовете, пълничките възглавници в фини материали акцентират върху леглото, както и фотьойли, както и тоалетната осигурява собствени удобства – има дори купа с соли за баня, която да използвате.

Точно това е това, което очаквахме в африканска ложа на сафари.

Храната

С признателно кимване към традицията, вечерята е обща афера на голямата маса на основната сграда на ложата.

Под деликатната светлина на полилеите – или метеорологичното състояние, което позволява – блясъкът на африканското нощно небе, на гостите се сервират възхитителни четири програми всяка вечер.

Обикновено започва вкусна супа, спазвана от сърдечна основна програма-ние се зарадвахме на гръцко агнешко месо във фило колети, както и от салса Верде една нощ, както и в инфутирано свинско филе, с печен прекрасен картоф.

Десерти от разкошен сакертер, както и гъбата удоволствие, наречено Malva Pudding – традиционна южноафриканска торта с кайсиево сладко – поздравете пълните ни кореми. Както и тогава пълната дъска за сирене, за да „напълним ъглите“ с!

Вечерята включва много южноафриканско вино, приятният бизнес на други щастливи изследователи, както и дори насладата от хранене със семейство Rattray.

Барът точно тук е невероятно снабден с отлични вина, както бихте очаквали, но също така и с толкова много джинове-дори и от тези от малки дестилерии за занаятчийска дестилерия Кейп Финбос точно тук, в Южна Африка.

Закуската също се сервира на палубата на основната сграда с изглед към двора, както и вече охладена прекратяване на ямата. FruТова, както и зърнените култури са телефонният разговор на деня, в допълнение към много кафе, което се дава вашето пространство преди закуска.

Красиво замислено докосване.

Основанията

Тъмното дърво на сградите се съчетава красиво с обкръжението си на самата квартира. Водейки ви с имота, дървените пътеки ви носят с дърветата, както и с живи плетове, което позволява на случаен да надниква на другите вили.

Тук е превъзходно лично.

В близост до основната сграда, както и до приема, има магазин, както и музей, показващ артефакти от англо-зулуните войни, както и предлагащи дрехи, както и африкански орнаменти за продажба.

Също така има реплика на скалата 1:72 от битката при Дрифт на Рорке, за да ви осигури отлично обобщение за това как би изглеждало през 1879 г.

Можете да видите отблизо униформите, бъгове, мечове, щикове, както и мартини пушки Британските войници разчитаха. Коефициентите на Zulu също са точно тук, с Assegais, клубове, както и дървени щитове, висящи по стените. Това е интересна стая.

От другата страна на комплекса, с изглед към голямата гледка към долината, библиотеката в Харфорд-кръстена на Чарли Харфорд, войник с интересен герой във войната-е зрелищна колекция от книги за англо-зулуните конфликти, курирани от Дейвид Раттрай .

Балконът на библиотеката е видна зона за ложата да провежда и обеди.

5000 декара около ложата са с живот. Вие сте напълно свободни (и безопасни) да разгледате това лично сафари – тук няма огромни хищници или вредни игри.

Имахме бърз роуминг по пътя от ложата сами, точно преди залезът – нещо, което може би никога няма да направим в! Xaus Lodge – но можете да имате пълни екскурзоводски пътувания с резервата.

Обиколки на бойните полета Зулу

Войната на англо-Zulu обхваща голяма част от 1879 г., както и варираше в цялото кралство на Зулу, но най-известните, както и евентуално съществени бяха двете битки, които се случиха наблизо от бегълците.

Тези битки получават живот от професионалните ръководства на ложата, с фантастичното им разказване, ентусиазъм, както и невероятни знания.

И докато вървите сред скалите на този древен пейзаж, усещате изключително ените на историята под краката си – костите на страната.

Исандлвана

Тази плашеща планина с форма на сфинкс насред обикновеното само на кратко шофиране от ложата е била 24 000 воини на Зулу всички, но унищожавали британски сили, изпратени да ги потушат на 22 януари 1879 г.

Нашият водач в Isandlwana беше mphiwa ntanzi. Той е отгледан в района на Исандлвана, както и на дядо си, както и отличен дядо се бие в битката. Да чуем историята на битката, от която оцеляват само шепа британски войници, е да чуеш реалността на случилото се.

Пейзажът точно тук е осеян с купчини бели скали. Това са Кернс-Мемориали от мястото, където се биеш, както и загина на копие на върха, както и на оръжие.

Това е призрачно откровение, когато погледнете от високата точка на Исандлвана – местоположението на последната стойка – както и виждате всички бели маркери, разпръснати по земята.

Дрифт на бегълците

Трима офицери – бегълци от битката – се справиха с бягството с цвета на кралицата на техния полк, но бяха преследвани, както и убити при дрейфа на Сотондозо.

Този Ford от река Бъфало по -късно беше преименуван на дрейфа на Fugitives – съименникът, както и забележителността на Homestead Rattray, Lodge, както и Legacy.

Дрифт на Рорке

Денят, спазващ битката при Исандлвана, още по -надолу по река Бъфало, както и също недалеч от Дрифт Лодж на „Беглец“, издънка на армията на Зулу нападна британски аванпост при дрейфа на Рорке. Тази историческа битка е увековечена от филма от 1964 г. Зулу с участието на Майкъл Кейн.

Имахме късмет, за да имаме детето на Дъглата на Дейвид Раттрей Дъглас да ни води около дрейфа на Рорке. От историите, които чухме за Дейвид, както и за способността му да хване публика с думите си, Дъглас е чип от наистина красноречив блок.

Неговото разказване за онази знаменателна битка, довела до 11 Кръста на Виктория, присъдени за доблест при съществуването на врага, оживява смелите моменти, които се случиха там.

Разказването на Дъглас за приказката развива терора, храбростта, отчаянието, както и честта на онзи ден над 140 години в миналото.

Британски роялти

През 1997 г., скоро след погребението на жената Даяна, Чарлз принцът на Уелс заведе принц Хари заедно с него в Южна Африка по поредица от взаимодействия, както и по същия начин, за да се свърже отново с най -малкия си син.

По време на пътуването си принцовете отседнаха в Drift Lodge на Fugitives, както и бяха насочени около историческите бойни места от никой друг, освен самия Дейвид Раттри.

Вижът удари акорд и с двамата принцове, както и запали още повече лихвата, която Хари имаше да служи във въоръжените сили.

И Хари, както и Чарлз бяха дълбоко натъжени да чуят за трагичния м на ДейвидUrder през 2007 г.

За щастие, традицията на Дейвид живее силно в семейството си. Както и наследството, което е произвел Drift Lodge на Fugitives, прави такъв отпечатък върху всички, които остават тук.

За много повече истории от нашето време в Южна Африка щракнете тук.

Пътувахме като медии с южноафрикански туризъм.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Дух на идеите за подаръци, базирани на бащата на бащата, за татко
Next post Къде да отседнете в Банкок – от уеб трафик до спокойствие