Два страхотни обеди, арабска нощ и пикник на North Shore

г -жа Romance стартира тази седмица с обичайното си бягане до пристанището в Сидни.

Тази сутрин изглежда като очарователен ден на водата – особено за тези каякери … освен ако не са изгубени или в силен ток … това не би било много забавно.

Както и да е, аз съм по -щастлив от всеки индивид, защото все още съм в леглото! Печеля!

Решавам да направя своя десерт за подпис тази вечер: Индивидуални глутен безплатни чийзкейк без малина. Те са много лесни и не отнемат много повече от 10 минути от началото до края.

Ето нашата получена публикация за рецепти на моите незабавни чийзкейки без глутен.

Поглеждаме отново към пътуването си до Италия тази седмица. Нашият пост в нашето жизненоважно ръководство за Сиена е епичен, но много удовлетворяващ за писане. Това е като отново да се върнем там, когато започнем да разглеждаме всички изображения, които имаме от времето си там. Това наистина е специално място.

Това е снимка на Пиаца дел Кампо на Сиена – най -големият средновековен площад в света. Невероятно е.

Мама и сестра на г -жа Романс са в града. Настигаме ги в проекта Paramount Coffee за място на обяд. Кафето е добро тук, но храната …

Сестрата на г -жа R има месната вафла – шедьовър на издърпано свинско месо, Kewpie Mayo (което тя обича) и сос за барбекю. Тя казва, че има малко прекалено много барбекю, но иначе е отлично.

Г -жа R има страхотно изглеждащо авокадо и яйце на тост и майка й отива за пилешката салата.

Аз – от друга страна – не мога да устоя на Елвис в Куба. Това е планина от свинско слаби, бекон, швейцарско сирене, кимчи, туршия и масивен пръстен с лук с Kewpie Mayo, всички на зашеметяващ тост от типа бриош.

Вкусен е и епичен, но всъщност не знам защо се нарича Елвис в Куба. Kewpie Mayo е японски, Кимчи е корейски и не мисля, че бекон, свинско или швейцарско сирене е кубинско … може би това би ял Елвис, ако беше отишъл в Куба?

По популярно търсене най -накрая разкриваме тайните зад нашия подпис. Сърдечните светлини са проект за занаят на DIY, който успяхме да завършим (без да спорим или нещо!) Известно време назад. Обичаме го, но се надяваме, че ще видим много повече като нашите сега!

Ето и нашата публикация за публикуване на собствените си сърдечни светлини!

Насочвам се към нашия местен цветар, Pearsons, за някои цветя за г -жа R. Тя се държи много добре наскоро, така че мисля, че трябва да има лакомство [трептене в очакване на шамар].

Докато всички се подготвяме за Деня на влюбените, така и нашият цветар се подрежда всичките му запаси. Мястото прелива с цъфтеж.

В основата, г -жа R изглежда доста възхитена от това, което избрах. Бих ви казал какви са те … но не успях на латински в училище!

Връщаме се към проекта Paramount Coffee днес следобед за много повече обяд и страхотен чат с изключително талантливата виола от ProjectSweetStuff.com.

Мисля, че това е последното нещо в менюто на февруари тук, което не съм опитвал по някаква причина – така че ето! Мека черупка раци по -дете с червено зеле! Фантастично е!

Тази вечер се отправяме към Хилтън Сидни. Техният бар на покрива – Zeta Bar – САЩ, които имаме медийна нощ преди старта на тяхната забележителна кампания за арабски нощи.

Всеки петък от 14 февруари до края на март Zeta Bar ще бъде трансформиран в арабски оазис. Не мисля, че камилите са тук, за да останат обаче!

Тази вечер има и забележителен танцьор на стомаха. Zeta Bar изглежда необикновено с персийски килими навсякъде, персоналът в страхотни костюми, мебелите са в стил средноизточен/северноафрикански стил, а храната и напитките, които използват, са вкусно екзотични.

Мисля, че ще се върна тук в петък следващата седмица!

Коктейлите наистина са вкусни тук. Те имат неща като хиляда и една нощи – Tanqueray Gin, Saffron, влязъл шери, сладък вермут и докосване на кайсия – и Marakesh Blazer – дати, ром Рон Закапа, Дон Хулио Репосадо Текила, Джони Уокър Златен етикет Scotch and Chocolate Scotch и шоколад Горчиви сервирани в медна чаша.

Много много готино!

Днес изследваме света на виното Розе. Става много популярен – особено през тези горещи австралийски летни месеци. Г -жа Romance улови този забележителен кадър от всяка последна капка Domaine de St Antoine, която намерихме в нашия местен магазин за бяло вино.

Ето и нашата публикация на бялото вино на месеца: Розе е новото бяло.

Нашата покривка за възглавница Ampersand от ilovelinen.com.au пристигна. Влюбихме се в него, когато видяхме Ники от Stylingyou.com.au, така че трябваше да имаме един от нашите!

В супермаркета тази сутрин, случайно забелязвам това. Това е нова форма на паста, за която не съм чувал преди. Има нещо в думата „лакът“, което не ме удря като особено италиански. Или апетитно или!

Г -жа Романс и аз се отправяме на разходка из Сури Хилс днес следобед. Попадаме в Brooklyn Hide Bagel Cafe и спираме за хапка. Чух смесени отзиви за това място, но всъщност не виждам негативите като особено справедливи.

Моят багел, задушен от свинско месо, е вкусен, а пушената сьомга без глутен на г-жа RГелът също е страхотен. Искам да кажа, че са малко скъпи – особено когато са моделирани на багелите в Ню Йорк, които са доста евтини, но се наслаждавах на моето.

След нашите гевреци ние продължаваме да Redfern на панаир на сватбата. Да, вече сме женени, но е интересно да видим какъв вид аксесоари и услуги са достъпни за вашия много романтичен ден.

Мислехме, че тази снимка също е подходяща за това, което той каза, тя каза публикация за това как да създадете романтична изненада.

Вървяме се отново през парковете и улиците на Редферн и Сури Хилс. Днес е изключителен ден и това мнение ни напомня за нашето време в Южна Калифорния. Липсваш ни, Сан Диего!

Тази вечер сме около мястото на приятелите си в Балмайн. Те са необикновени домакини и мястото им има невероятна гледка към пристанището в Сидни. Г -жа Romance се настанява с вкусно шампанско Moet et Chandon Rosé и се наслаждавам на страхотен ризлинг Хауърд Парк.

Едва ли е необичайно най -добрите неща на нашето вино: ние сме с никой друг, освен с светеца на бялото вино Сейнт Пол. Ето какво трябва да каже в нашия пост на бялото вино на месеца за Ризлинг.

Тази сутрин сме в режим на възстановяване. Сейнт Пол и неговата очарователна съпруга Сара се погрижиха толкова добре за нас снощи, че се позоваваме на единственото нещо, което може да ни върне да се чувстваме хора: китайски Yum cha! Това е в Palace Yum Cha на Pitt Street и е доста добре.

Това, което не можете да видите тук, е на пара за китайски броколи, които поръчахме. Това е така, защото ги помолихме да го върнат обратно. Когато пристигна, бяхме шокирани, когато видяхме, че сервитьорката печат от 9,95 долара от нашата карта. $ 9.95? За броколи? Не мисля така.

Както и да е, ако гледате някъде, ето нашата публикация къде да намерите добър Yum Cha в Сидни.

Хванахме влака до Milsons точка днес следобед. Срещаме нашите невероятни приятели и тяхното малко дете Хенри. Става въпрос само за най -добрия ден днес в Сидни. Паркът в Milsons Point е доста зает с това арво, но гледките и зашеметяващият парк с дърветата и близостта до водата са страхотно място за прекарване на неделя.

Как прекарахте неделя?

Изображения на г -н и г -жа романтика с помощта на Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance и разбира се @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 Най -добри неща за правене в Aegina, Гърция [с предложени обиколки]
Next post Благодаря ви, благодаря, благодаря ти: Съобщение до приятели за пътуване