Опитът на класа за обслужване на Avianca Airlines от Маями-Богота до Мадрид

Мечтаех да карам полети на дълги разстояния, докато съм в квартира в клас, някога обмислях, че започнах да пътувам. както и предположение какво? Това се сбъдна тази година! В продължение на 51 часа моят цикъл на пътуване скачаше от самолет към салон за полети на полети до още един самолет, както и не ме изнох – изобщо. Настаняването ме направи добре отпочинал, така че забавянията на струите не бяха в историята на пътуванията на сервиз за никого, никога. С най-добрите му устройства, както и привилегии, вие се чувствате специални като някои изпълнителни директори с големи времена

Въпреки че в момента изпитвам тези луксове, краката ми все още са на земята, въпреки многобройните благословии, които получих. Отидох с много трудности като типичен човек. Както и с този шанс идеал сега, ще кажа предварително, как точно съм го направил, за да може хората да го изпитат и!

Преди всичко друго организирах това пътуване напред. И така, аз създадох този забележителен, но луд дълъг път от Маями до Найроби, само за да стигна до Изток, както и Южна Африка със Star Alliance. Беше отлично мислене за това, че всички те са в клас на обслужване, което показваше, че има много повече предимства.

За фонач, Star Alliance е един от най -големите световни съюзи на световните авиокомпании. Тя обхваща 28 авиокомпании, които включват Avianca, Egyptair, както и Ethiopian Airlines – които са тези, които яхнах по метода на Африка. Този световен алианс предоставя на своите много ценни предимства на клиентите в следващите им пътувания.

Наградите могат да включват надграждане до вашия клас в следващото ви пътуване, безплатно пътуване на авиокомпанията, както и много повече, които можете да откриете на техния официален уебсайт на Star Alliance.

В пътуване, продължило един ден, аз резервирах само билета от Airline Airline Alirline, която е Avianca Airlines за придобиване на изпълнителна/бизнес клас, квартира от други членове на Star Alliance Airlines.

Съдържание

Защо избрах класа за обслужване на Avianca?
Качествена авиокомпания
Летене със доволен стомах
Лично забавление
VIP салона
Често задавани въпроси: Често задавани притеснения относно Avianca Airlines
Забавни факти, които открих като пътник от клас за обслужване

Защо избрах класа за обслужване на Avianca?

Най -дългият ми полет беше с Avianca Airlines. Летях в занаята AV9 с номер на седалката 27a. От Маями до Богота заминахме до 09:39, както и показахме на полетния терминал на Ел Дорадо в Богота в 12:13 ч. Въпреки това преди всичко друго, аз използвах услугата за мобилно настаняване с помощта на официалното им приложение.

Както и да е, защо избрах Avianca? Прост седан. С луксозния си стол, който наклонява, както и с по-широка зона за разтягане на краката ми, ми осигури много по-удобно изживяване в ефир. Резервирайки клас по икономически климат преди това, това винаги е било проблем за 9 -те от 10 пътници, които съм удовлетворил, когато те изпъстрят възпалените си крака. Защо? Седалките бяха абсолютно позиционирани, за да държат много пътници в самолета. По този начин, разтягането на краката им може да показва, че удря седалката на човека, който седи пред тях – нарушава съня им или им осигурява неудобство.

Така че, ако някога сте имали това усещане, където краката ви започват да изтръпват, това е, тъй като седнете, ние вече нарушаваме типичното кръвообращение в краката. Представете си, пътуването като клаустрофобично, в уединено седалище на клас по икономически климат, с часове! Това абсолютно ще иска да ви накара да ходите, както и да преосмислите относно получаването на клас по икономически климат за световен полет отново!

Разбира се, че е малко скъпо, но има свои предимства като безплатни ястия, комплекти, за да поддържате цялата ви продължителност на пътуването удобно, най -голямото забавление, както и на програмата – най -добрият салон, който трябва да бъде на летище Ел Дорадо, VIP Diamond Diamonge Lounge Avianca, най -добрият салон Което ще отида по -късно.

Освен това, прозорците бяха оборудвани със система за оценяване на светимост, където може да промените интензивността на яркостта. Вече няма да изисквате да се притеснявате, че радиатът на слънцето е толкова изключително за очите ви.

Качествена авиокомпания

Стоуардите на авиокомпанията бяха любезни, както и изключително внимателни към моите нужди. Като добре дошли те ми предоставиха бира, както и някои смесени ядки, на които да се натъпка. Също така бяха любезни достатъчни в предаването ми на възглавница, както и одеяло за цялата продължителност на полета в кабината на сервизния клас. Въпреки това, тъй като самолетът е такси или на път да полети, тези корици, както и спално бельо, трябва да бъдат заделени.

Заедно с леглата, комплектът на Tumi Comfort също се предава за всички ваши нужди по време на полет. Обикновено се състои от продукти като четка за зъби, паста за зъби, овлажнител за устни, химикалка, чорапи, тъкан, почистване на слушалки за слушалки, маска за сън за черен очи, за да заслепи светлината, както и още!

Летене със доволен стомах

Да се ​​твърди, че храната им е била просто добре, е истинска UNDnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Най -добрият масаж в Бостън: Boston Massage Associates
Next post 6 причини, поради които Нова Зеландия е перфектната дестинация за пътуване