10 неща, които не разбирате за Аляска

Аляска напоследък получава някаква мощна завладяваща преса. Редица показатели на истината, както и очарованието на непокътнатата пустиня го правят изключително видна през лятното дестинация за пътни пътувания. Попитахме редакторите на The Milepost, водещия пътеводител на Аляска, за някои различни факти, които трябва да имате предвид, докато планирате пътуването си.

Освен своята необятност, която винаги изненадва посетителите – дори и тези, които очакват огромен пейзаж – Аляска притежава редица други изненади за туристите. От дългите дни на вътрешните лета до атракциите, които се класират като най -високите, най -дългите или много в Северна Америка, ето списък от 10 неочаквани факта за Аляска, плюс няколко предложения за пътешествениците.

Можете да видите Denali от Anchorage, на около 200 мили. Въпреки това той не се вижда вътре в парка до около миля 10 на парковия път. Къмпингите, както и автобусните пътувания по Park Road, могат да бъдат запазени на www.reserventenali.com.

Достъпът до печалба до пътя към град Уиттър минава с мемориалния тунел Антон Андерсън. На 13 200 фута това е най -дългият тунел на магистрала в Северна Америка в допълнение към най -дългия интегриран тунел на магистрала/железопътния транспорт на континента. В Уайтър, не пропускайте дълбоко пърженото палто в кафенето Swiftwater на Varly или някой от ледника, както и круизи за дивата природа на принц Уилям Саунд.

Железопътната линия White Pass & Yukon Path е най-отдалечената северна железопътна линия, както и има една от най-стръмните железопътни степени в Северна Америка. За пътуване обратно в историята, направете 3-часовото пътуване с обиколка от Skagway, на морско ниво, до White Pass, на 2865 фута.

Ледниците покриват около 5 процента от Аляска, както и партиди се предлагат за гледане на отблизо, по пътя или с вода. Ледките, достъпни за пътя, включват: Портаж, Уортингтън, Изход, както и Матануска. Включете круиз по ледник (или пътуване с каяк) на принц Уилям Саунд, Национален парк Кенай Фиордс или Национален парк Glacier Bay.

Джуно е единственото определяне на финансирането в континенталния САЩ, което не е достъпно по пътя от останалата част на щата. Въпреки това определено е достъпен от водата, свидетел на броя на круизните кораби, които отиват всяко лято. Посочете фериботите сервират Джуно от терминала в залива Аюк, на 12 мили северно от центъра на града. Не пропускайте невероятния ледник на Менденхол, само на 13 мили шофиране от центъра на Джуно.

На 21 юни в Fairbanks можете да видите бейзболна игра в полунощ, без синтетични светлини. Неочакваният брой часове за лятно време (почти 22 на слънцестоене) дава възможност на посетителите много време да вземат в музея на Севера, Музея на античните автомобили на фонтана, културния център Морис Томпсън, както и други атракции на Fairbanks.

Road Anchor River Road на полуостров Кенай завършва в най -западната точка на северноамериканския континент, наличен от постоянна пътна система. Можете също така да видите трактори, въвеждайки или извличайки лодки за спортни риболов на плажа тук.

Наблюдавайте втория най -голям сорт прилив в Северна Америка от Point Beluga на магистралата Сеард, само на 16 мили южно от Анкоридж. С ежедневно разнообразие от много повече от 33 фута, Turnagain Arm също създава петна стена от вода, наречена прилив на отвор.

Аляска има много повече от 10 процента от световните вулкани, както и един от най -наскоро активните – инсталирайте Redoubt – може да се види от магистралата Sterling на полуостров Кенай. Най -добрите гледки са между Кенай, както и Омир.

Аляска има два от най -големите острови в САЩ (след Хаваите). Кодиак, изненадващо богатият „Изумруден остров“ в Аляския залив, се разбира, че вижда мечката на Kodiak Brown. Остров Принц на Уелс, който има най -обширната пътна система в Югоизточна Аляска, е видна дестинация за спортна риболов.

Това са само няколко от акцентите, които Аляска има за тези, които посещават. За да получите пълната картина, включително къде ще откриете газ, храна, квартири, тоалетни или избиратели на всякакъв вид магистрали на държавата; където вероятно ще видите дивата природа; Кои ежедневни пътувания се предлагат от Анкоридж; Какви преживявания с дължина на брега могат да бъдат открити близо до Джуно; Много повече за ледниците, достъпни за пътя на Аляска; Точно как да отидете в роден рибен лагер; Когато сьомгата тича на река Кенай; Или къде да задоволите Musk-OX-отблизо, както и лични, просто се обърнете към пролега.

Свързани

Ръководства за Аляска: Планирайте пътуване до фантастичния север за много от нас, планирането на пътешествие до Аляска е толкова поразително, колкото и самата посочване. Пътешествие за „Lifetime“ за приключенската партида, ако някога ще изискате пътеводител, за да скочите, започнете планирането си за бягство, този списък ще ви донесе една стъпка по -добре на фантастичния север.
10 май 2011 г. „Аляска“

10 метода за проверяване на Fairbanks, Аляска през Winteralaska е в нашия контейнерен списък от дълго време, както и ние, ние го направихме толкова, колкото Fairbanks по -рано този месец. струва дълъг уикенд с приятели, ние се разпаднахме, както и тръгнахмеnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 причини, поради които приключенските пътешественици трябва да използват Polaroid камери
Next post Испанският плаж на плажовете Wanderlust List