Еднодневна екскурзия до Северната вилица на Лонг Айлънд

приключенска Кейт съдържа партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Това лято планирах много специални екскурзии и кратки бягства от Манхатън. Един от най -големите ми приоритети? Северната вилица на Лонг Айлънд.

Лонг Айлънд се простира на изток от Бруклин и Куинс и в крайна сметка се разклонява на две. Южната вилица получава по -голямата част от свръх и почиващи – той е дом на Хамптънс и красиви плажове.

Северната вилица обаче е свързана с виното. и храна. и селска доброта.

Моите момичета и аз не губихме време. Планирахме първото си пътуване през летния ден за уикенда на Деня на паметта.

Петима от нас момичета направихме пътуването онзи ден – аз и сестра ми Сара, приятелите ни в родния град Бет и Ейми (също сестри) и Колин, близък приятел на Бет от колежа. Колин, който живее на Лонг Айлънд, щедро се съгласи да ни вземе от влака и да бъде нашият определен шофьор за деня.

И какъв ден беше. Това, което най -много ми хареса, беше да се измъкна в страната, да мирише на чистия въздух, да се спира на фермерски щандове и да отпива вино с приятелите ми, докато се смеехме и разказвахме истории. Най -хубавото е, че не можеше да бъде по -лесно да се проучи. Какъв скъпоценен камък е Северната вилица!

Ето и акцентите на нашия ден, изброени от запад на изток, без никакво отстъпване!

Ферма Briermere

– Кейт! Отиваш ли в Бърмър? Трябва да вземете пай! ”

Получих толкова много добри съвети от читателите на Лонг Айлънд за Snapchat (можете да ме последвате в Adventurouskate!), Но най -голямата препоръка не беше за вино – а за пай! Този фермерски щанд, известен с техните пайове, се намира в Ривърхед, точно там, където вилиците на Лонг Айлънд се разделят на две.

Имаше толкова много видове пай! Отидох за любимия си – ягодов ревен.

Струваше ли си свръх? О, абсолютно. Това може да е най -добрият пай, който някога съм имал. Беше толкова висок и избухна с плодове (и вероятно и тонове свинска мас, но ей, така получавате люспеста кора). Продължавах да каня приятели за пай, само за да ги чуя да се удивляват колко добре беше!

SHINN ESTATE VINEYARDS

За първата си дегустация спряхме в Shinn Estate Vineyards, небрежна, ниска селска къща с ароматна градина. Това е точно видът на винарната в Лонг Айлънд, която си представях – селски и приятелски настроени, където можехме да пием розе на слънце!

Трябва да изберем четири вина всяка и до момента, в който минавахме около всичките ни очила, мисля, че пробвахме почти всичко, което имат на разположение!

Брут, Шардоне и Каберне Франк са отлични в Шин. Обичах и играта на думи на виното „Wild Boar Doe“!

Либ изби

Втората ни спирка бяха изби Lieb, винарна, която се чувстваше малко по -висококачествена и модерна. Усещайки топлината, решихме да се отправим на закрито за AC и трябваше да се насладим на готина дегустационна стая.

Това, което ми хареса, е, че Lieb предлага четири различни дегустации на пет вина всяка: бяла дегустация, червена дегустация (за която очевидно отидох), резервна червено -бяла дегустация и режисьорска разрез, включително твърд сайдер и десертно вино.

Тук добавихме няколко закуски към нашите дегустации – някои наистина приятни маслини, мариновани в масло и много розмарин, и малко сирене Манчего. Мисля, че Манчего и тъмно, пикантно червено вино е една от любимите ми кулинарни комбинации в света!

Каберне Франк беше отличен тук. Толкова ми хареса, купих бутилка! Белият Мерло също беше запомнящ се, както и прасковен совиньон блан.

Pugliese Vineyards

“Искате ли да спрете в Pugliese?” – попита ни Колин.

“Puglisi?” Сестра ми и аз тръгнахме. Пуглиси беше името на нашия дядо, който имигрираше от Сицилия. Трябваше да влезем!

Оказва се, че всички в Лонг Айлънд произнасят „pugliese“ като „puglisi“, вместо „pu-lee-ay-say“, както правят италианците. Не съвсем точно прилягане, но все пак ни хареса (и Сара купи бутилка за нашата майка!).

Ще бъда честен – вината на Pugliese не бяха съвсем калибър на другите вина, които вкусихме този ден. Това каза, че те имаха хубава искряща розе, наречена Dolce Patricia, и ние се насладихме на безгрижната атмосфера на открито.

Pugliese е място за хранене с много маси за пикник; Ако имате деца, си представям, че това е чудесно място да ги накарате да изгорят някаква енергия. Плюс това, при 10 долара, това беше най -евтината дегустация на деня.

Искрящи лозя и винарна

За нещо различно, ние имахме последната си дегустация в Sparkling Pointe Vineyards и винарна. Тази винарна е специализирана в пенливи вина и беше много по -голямаnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Следобед в зоологическата градина в Орегон в Портланд
Next post Публикация за гости: Учи на децата да се наслаждават на туризъм