Малък посетител, нов бургер и дълъг уикенд

е първият ден на юни. Той бележи първия официален ден на зимното време тук, в Австралия. Идеален на щека, в планината на юг от Сидни има голяма капка сняг на юг от Сидни и сега, сега е кърваво замръзване!

Все пак гледките от председателя на г -жа Macquarie в пристанището в Сидни все още са грандиозни. Просто трябва да приключим малко, за да ги погледнем сега!

Г -жа Романтика е намерила тази привлекателност за скитанията си около ботаническите градини. Това не е ли най -невероятното дърво?

Сега най -накрая сме през юни, той едва сега започва да ни разсъждава колко близо сме до сегашния малък блог, голям в Аделаида сега. Нямам търпение да вляза сред лозята на някои от най -добрите винарни в Австралия.

Little Blog Big – дневен семинар г -жа Romance и Carly от Smaggle.com – всичко е свързано с разрастването на вашия блог, нейната читателска аудитория и присъствието ви в социалните медии. Ето няколко много повече информация за Little Blog Big с помощта на уебсайта им.

Ако все още не сте получили билета си в Little Blog Big Adelaide, побързайте! Билетното каси е точно тук.

Предишните работилници бяха добри, но имам чувството, че това ще бъде най -доброто досега.

Днес замръзва, но все пак е добър, ясен ден за разходка по брега до плажа Бонди. Не е много сигурно за този приятел. Скален риболов в палто на кланицата никога не е добра идея. Но когато е толкова студено, удобна седалка в кафене, което се наслаждава на страхотна карамелна филия или нещо, което би било много по -добре.

Имаме малко квартира, живееща с нас през следващите няколко дни. Това е Kismet и тя е заета да помага на г -жа Romance с романтиката си в блога си. Не съм сигурна дали нейните умения за стилизиране са в зависимост от това, но чух, че работата й на мишката е много възхитителна.

И тук тя отново е. Малка скъпа, нали?

Тази вечер сме навън с нашата половинка Стеф от червило и торта. Взехме решение да опитаме (вече затвореното) Барио Чино – вижте другата изба Barrio Barrio в града за подобни менюта. Беше в списъка ми, за да проверя от доста време. Това е мексикански ресторант, но тук е бургерът.

Разбира се, че трябваше да купим и няколко други бита и парчета. GUAC и чипс, който идва с вашите напитки, купуват е изключителен и напомня за държавите. Тако са изключителни и Ceviche също не е лош. Но този бургер.

Той се таксува като мексиканска торта, която виждам, но в бургер е добре и наистина там. Всъщност мисля, че може да се наложи да изменя своя топ 10 списък с бургери.

Тази сутрин госпожа Романс и аз отидохме за нашата много обичана разходка из Ботаническите градини и пристанището. На път за вкъщи се спряхме в художествената галерия на NSW.

В момента има фотографска изложба, но първо разгледаме някои от австралийската класика, която имат тук. Това е първият клас на Сидни Нолан и е едно от изображенията на популярния рейнджър на Буш Нед Кели, за който Нолан е много популярен.

Що се отнася до фотографската галерия, не съм сигурен дали си струва входната такса за 15 долара, за да бъдем честни.

Ако това е избор между бургер и салата, съжалявам, но салатата никога няма да се справи много добре от този конкурс. Тази салата обаче би трябвало да бъде един от по -силните претенденти.

Това е от визуализацията на промъкването на това, което ще сервира галерията на растенията, когато се отворят следващия месец. Нямам търпение. Храната е грандиозна – истински произведения на изкуството – и също е сурова веган. Вижте сайта им за много повече информация тук.

Г-жа Романс по някакъв начин успя да стане рано тази сутрин, въпреки че е дългият уикенд-най-добрата причина за лежането там! Благодарение на кралица Елизабет II получаваме 2 -ри понеделник на юни всяка година.

Г -жа R има страхотен ъгъл на операта тази сутрин.

Днес сме доста доволни от себе си. Прекарахме първата част от понеделник от нашия дълъг уикенд, работейки върху това: първата ни панорамна снимка в Instagram.

През последните няколко години – като се има предвид, че iPhone представи тази функция – направих доста панорамни снимки на телефона си. Всъщност не сме знаели какво да правим с тях – и изглежда такава загуба, когато изстрели като този в St Tropez излизат толкова добре.

Така че от време на време ще ни виждате да публикуваме такива снимки на нашата емисия IG. Те изглеждат добре поотделно, но когато погледнете нашия профил на миниатюри Insta, получавате цялата сцена в цялата му слава.

Ако искате да видите много повече снимки на нашето време в Кот д’Азуре, вижте публикационните картички на г -жа Романс от St Tropez & 5 неща, които трябва да направите. Снимките са възвишени и идеите са отлични.

Открих тази малка самородна от OHS в офиса. Не само има някои изключителни идеи за спиране на DVT, докато седяхте на бюрото ви или стояхте пред фотокопира, сега знам какви панталони трябва да нося за мястото! Превъзходно!

Е, надяваме се, че сте имали страхотна седмица и – ако сте навсякъде в Австралия, различен от WA – страхотен дълъг уикенд. Кажете ни, какво сте замислили?

Изображения от г -н и г -жаРомантика с помощта на Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, @christina.butcher – Insta акаунт на г -жа R и @angrybastard разбира се!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 13 Причини за есента, подобно на Коста Брава, Испания
Next post 10 Удивителни дестинации в Англия, Обединеното кралство, за да отидете на каяк