Испанският плаж на плажовете Wanderlust List

Adventurous Kate съдържа партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Имах чувство за известно време, когато Испания ще бъде страната, която най -добре представлява моята 2012 г. Направих първата си проверка на Испания през март и сега планирам още много пътувания! Това е изненадващо испанска година.

Ето местата, които най -много бих искал да проверя в Испания:

Сан Себастиан

Може да посещавам Сан Себастиан за първи път този юли – и това е нещо, което с нетърпение очаквам от доста време. Сан Себастиан се намира в страната на Баски, недалеч от Памплона и бягането на биковете (следователно защо може да съм в квартала скоро!).

Плажовете на Сан Себастиан са дълги, пясъчни, абсолютно великолепни и страхотни както за сърфистите, така и за слънчеви бани. Добавеният бонус, разбира се, е Pintxos барове навсякъде!

Коста Брава

Смятам да присъствам на TBEX Europe 2012 в Коста Брава, Испания и предварително да прекарам известно време с блогърски приятели. Изглежда перфектната възможност най -накрая да проучите този регион. Коста Брава е много повече от просто плажове – регионът се простира до Пиренеите, а има и градове като Жирона и Фигерес. Да не говорим за дейностите на открито и кулинарните горещи точки … Как да разбера това? Защото те поставят най -добрите пътувания в пресата, известни на човека. Съжалявам, че трябваше да откажа покана от тях през изминалия май.

Коста Брава изглежда абсолютно зашеметяващо – и това е страхотна алтернатива на празниците в Коста дел Сол. Ще компенсирам тази изгубена проверка със сигурност!

Менорка

От всички балеарски острови мисля, че Menorca ме заинтригува най -много – вероятно защото е най -мистериозното. Ибиса може да е луд партиен остров, а Майорка е всичко за плажните празници за почти всеки тип пътешественици – но менорката, която имам в съзнанието си пещери и тайни плажове. Бих искал да стигна до там – и да обичам факта, че има директни полети от Ливърпул, най -близкото ми летище в наши дни.

Елементарният празник на Испания е много вероятно в картите през останалото лято, както става ясно натовареното състояние на сайта на Directline-Holidays. Надявам се, че плажовете на Испания са готови за мен този път!

Изображения отгоре: Kalysee, Brynnavon, Vibragiel

Вземете актуализации по имейл от Katenever Miss Post. Отпишете се по всяко време!

Име на първо име
Последно име на Намеласт
Вашият имейл
Изпращане

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 неща, които не разбирате за Аляска
Next post Публикация за гости: Пътуването с туини, както и ранните тийнейджъри