Бирен фест, лъжица от Италия и рожден ден на Soul Train

В много начини, обичам това време на годината. Да, коледният сезон означава целия стрес от коледното пазаруване и организирането на планове за празничния сезон.

Но от друга страна, това означава, че лятото е почти тук и започвате да виждате покани за всички видове страхотни партита.

Тази седмица току -що изчезна определено имаше много от последните и за щастие не много от първите, със забележително парти за 40 -ия рожден ден, фестивал на бира и вечер, отбелязвайки началото на световен празник на италианската храна.

Надяваме се да ви харесат тази седмица IG Edition.

Джим и Кристина XX

Знаете, че IG издание започва добре, когато започва с фестивал на бира! Това е встъпителният вътрешен западен бирен фест в Лейххард, домакин на хотел Royal на улица Нортън.

Това е празник на пивоварните на вътрешния запад от Сидни – и едва когато започнете да мислите за това, осъзнавате колко има в този завладяващ регион на града.

Хотел Royal – институция на кръчма – свърши забележителна работа, като постави това. Те са затворили от Карлайл Стрийт от Нортън и са инсталирали пивоварните, сергиите за храна и музиката. И най -доброто от всичко, много места за сядане. Винаги проблем на фестивали.

Безплатен за въвеждане, след това плащате 5 долара за чаша за дегустация, която запазвате, и 25 долара за 10 купона за дегустация. Можете да си купите повече купони, ако искате, но след 10 midis на добрите неща, със сигурност сте на път!

Между другото, First Beer Down е изключителната бира от джинджифил от Brookvale Union Brewery. Това е опасни неща като мечта, но все още е 4%.

Ние пробваме домашната паела, която всъщност е превъзходна-въпреки че бедният готвач е малко стресиран за цялата работа. Това е първата му паела от доста време. Не се притеснявайте, приятелю. Ти го закова!

Налична е и смесена чиния с кнедли, които също са доста добри. Можете също да поръчате храна от обикновеното меню в кръчмата.

Следващата бира е от Batch Brewery в Marrickville. Те също имат бира от джинджифил, но това не е белег на Brookvale. За мен най -добрата им бира е и винаги ще бъде тяхната невероятна мляко, която често можете да намерите в Кралската кръчма на Albert в Surry Hills между другото.

Имаме бързо скитане около бирения фест. В края на мястото е това забележително същество. Отначало си мислех, че имаме проблем с призрака на мястото, след което забелязах кранове за бира. Това е напитката от алкохола на Шорти. Инсулт на гений.

Днес днес има толкова много страхотни бири и пивоварни от Вътрешния Запад.

Akasha от Five Dock, Batch Brewery от Marrickville, Young Henry’s от Newtown, Wayward Brewery от Camperdown, Willie Boatman от St Peters и личен фаворит (може би защото ние и пивоварите сме съседи), е сос, който пивовар Marrickville.

Тази вечер отидохме 70 -те. Това е 40 -ият рожден ден на нашия приятел Джо и тя е посочила тема на Soul Train за своето парти. Ако не сте сигурни какво е Soul Train, вижте това видео.

Г -жа Romance отиде в Кафтан Глам – много впечатляващо.

За мен реших, че е подходящ по -еклектичен вид. По -късно ще бъда посочен като „Исус от 70 -те години“, въпреки че отидох за вид на гуру/порно.

Така или иначе, когато по -късно влезем в партито, никой не ме разпознава. Струва си усилията!

Soul Train, скъпа!

Мисля, че намерих новата си снимка на профила във Facebook. Всъщност може дори да използвам този в LinkedIn!

Партито става силно. Джо има най -доброто време и всички положиха такива усилия тази вечер. Вижте останалите от тези снимки – любезност на нашия приятел Дийн Бентик, който също направи нашите снимки на нашата сватба.

Трябва да разгледате фотографската компания на Dean Inlighten Photography между другото. Той е невероятен.

Право от 70 -те – двоен соул влак!

Ние и момичето за рожден ден! Нямам представа кой е този човек в синята шапка.

Джо удряше Soul Train следи силно. Мястото – джинджифил на улица Оксфорд – е перфектно.

Забележителна нощ и една, надявам се, че Джо ще се грижи.

Благодаря отново на Дийн, че сподели снимките му. Ако търсите фотограф за вашата сватба, събитие или – всъщност – за всичко, вижте Inlighten Photography.

Тази вечер се отправяме към Doltone House в Пирмонт, за да отпразнуваме началото на италианския фестивал в Сидни и да изживеем Италия на лъжица. Труден е живот, но някой трябва да отиде и да яде цялата храна, която тези италиански майстори са приготвили.

Но преди да протегнем дрехите си, имаме бърза снимка с неподражаемия Холи Г, която изглежда отговорна за по -голямата част от нашия социален живот в наши дни (радвам се, че някой е!), И прекрасната тара от Vegeraraian.

Ние сме посрещнати с питие и гигантско меню – както на ръст, така и в обещание. Имената на готвачите, които вървят с ястията, са почти толкова вълнуващи, колкото самата храна.

Също така преди нас е още една красива гледка: сирене, което е с дължина около 15 метра. Толкова съм впечатлен.

С всяко от ястията, които излизат, добрите хора от директни винарски изби, коитоВнос на забележително вино тук от Sensi Vini в Италия, съпоставиха виното с храната.

Ако търсите няколко страхотни италиански вина, които ви отвеждат направо към онова време, което прекарвате в Тоскана, вижте DWC. Те също имат огромен набор от други вина, бири и спиртни напитки на някои отлични цени.

Прекрасно е да видите Анжелика отново тази вечер, която е собственик на директни винарски изби. Тя е тук, за да говори хора през виното, което пият. Тя е толкова страстна за италианските сортове, че разговорът с нея прави опита да пие тези вкусни вина още по -добре.

Едно от любимите ни ястия на нощта: шафранът ризото „alla milanese“ с телешко особуко. Това е от готвача Лука Цаано, която сме се срещали няколко пъти преди – наскоро на италианския фестивал в Лейххард и на фестивала на Нона.

Лука е от Милано, така че очакваме много с това ястие. В крайна сметка Risotto е миланският специалитет.

По -късно питаме Лука за ориза, който е използвал, защото бихме могли да кажем, че това не е обичайното Arborio, с което обикновено готвим. Той обясни, че това е ориз със специална възраст на Карнароли. Ще го направим със сигурност. Изглежда, че можете да го купите в Harris Farm.

Друг фаворит е Ригатони с Oxtail Ragu, Cocoa, Pine Nuts и Pecorino. Богат, удовлетворяващ и дълбоко ароматен.

Оставяме ви със снимка на всички готвачи заедно. Много е забавно да ги виждам как всички се забавляват и говорят за различните си ястия и регионите на Италия, от които са всички.

Това е специална вечер и чудесен старт на италианския фестивал в Сидни, който съвпада със Световната седмица на италианската кухня – фестивал, който се празнува ежегодно в 105 страни.

Надяваме се, че сте се насладили на това издание на IG. чат с вас отново скоро.

Джим и Кристина

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Специален ден и уикенд далеч
Next post Най-доброто от 2018 г.-15 от вашите много обичани коледни истории за пътуване, храна и романтика