5 страхотни плажни зони, за да отидете, както и опит във Флорида тази година

, които искат да отидат на някои естетически приятни места във Флорида? Независимо дали сте развълнувани да разгледате остров Анна Мария или историческия център на центъра на Фернандина, винаги е добре да проверите различните места, които този невероятен град може да предложи. Точно тук има няколко места, които трябва да включите в списъка си за разглеждане на зрението.

Съдържание

1. Остров Анна Мария
2. Плажът на Фернандина на остров Амелия
3. морето в Южен Уолтън
4. Clearwater Beach, Pier 60
5. Южен плаж Арт Деко Район

1. Остров Анна Мария

Островът Анна Мария е един от най -добрите обекти във Флорида с ефектни местности, които са както спокойни, така и спиращи дъха. Резервирайте еднодневна екскурзия до това невероятно място, за да се насладите на района на пясъчния плаж, околността на острова, слънцето, както и за сърфиране. Ако вярвате в деня на приятеля, тогава планирайте пътуване през ноември по време на симфоничните времена за видния фестивал на пясъка. На фестивала ще видите фантастично шоу, което е организирано на брега на плажа. Не пропускайте да не забравяте да вземете добра видеокамера, за да щракнете ценни моменти, както и смартфон с приложение за проследяване, което ви позволява да проследявате вашия iPhone с телефонния номер.

2. Плажът на Фернандина на остров Амелия

Не пропускайте това място при всякакъв вид разходи! Опакован с хипнотизиращи местности, както и с невероятни забележителности, това е фантастичен избор, ако планирате да вземете младежите заедно за добра слънчева ваканция. Митовете партньорски пирати, както и други фантастични герои с този остров. Местоположението включва чудесно село, приготвено с помощта на Voguish естетика. Предлагам ви да резервирате пътуване през май, когато те организират фестивала на островите на осем знамена. Около това време можете да се насладите на упадъчни морски дарове, пиратска изложба край морето, както и вълнуващ радостен парад.

3. морето в Южен Уолтън

Това включва множество удобства за посетители като разкошни къщи, изпълнявани в пастели, пазар на фермери, вкусна храна, както и фантастична колекция от регионални вечери, както и ресторанти. Това е задължително посещение, особено по време на годишния празник на песни 30A, организиран през януари. Това е времето, когато няколко от най -добрите музикални изпълнители от страната се събират за люлеещо се изпълнение. Освен това, това е добър избор за пътуване с приятели с приятелите ви или вечер с домакинството, за да се насладите на вкусна храна, както и да слушате мелодии.

4. Clearwater Beach, Pier 60

Ако харесвате пясъчни терени, както и плажни местности, тогава Pier 60 е невероятно място, намерено през брега на залива. Той осигурява орда от удобства за пътешественици, като например увлекателна музикална вечер с участието на регионални изпълнители, както и програми за събития на Сънсет. Смесете се с местните жители, както и размажете гастрономическите изкушения, за да разберете по -добре културата. Също така ще видите някои невероятни скулптури, както и произведения на изкуството, изработени изцяло от пясък. Те са достойни за уау, както и величествени, изключително различни от обикновените пясъчни пясъци.

5. Южен плаж Арт Деко Район

Разположен в Маями Бийч, Южният плаж Арт Деко е невероятно място за посетители, които се гордеят с величествени структури, разработени, използвайки живи модели, както и неонови акценти. Те са фантастични за гледане през вечерта, когато цялото място е осветено със светлини, както и плажната част е заета с хората. Препоръчвам ви да планирате пътуването си по време на уикенда на Art Deco Weekend в Маями, който заема място през януари всяка година. Ще бъде удоволствие да видя фантастичната архитектура на арт деко.

Вие сте на Pinterest? Закрепете тези!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Пътуване до Ашланд, Орегон
Next post Там, където местните жители отиват – кафене Шарлот, Сидни