Милуоки приятелски забавления

Независимо от времето на годината или вашия бюджет за пътуване, приятелски избори в Милуоки са изобилни. Един от най -сигурните, огромни градове в страната, Милуоки е страхотно място за онлайн, както и за посещение. Разбрано като „град на фестивалите“, изглежда, че събитията никога не свършват (от дните на Бастилия до Самфифст, както и дори от Уисконсин уточняват справедливо).

Легло с нокти в музея на откриването

Известен със своята архитектура, безопасност, както и с метрополитън съживяване, Милуоки е град, зает през почивните дни почти толкова, колкото всеки тип предоставен работен ден. Разгледайте, яжте, сън, както и играйте-ето някои концепции, подходящи за деца, когато планирате следващото си приключение в Милуоки.

Discovery World, всъщност изтичащ от езерото на Pier Wisconsin, свързва иновациите, науката, технологиите, както и атмосферата (въплъщавайки идентичността на много начини в Милуоки). Една среда „Ръце на“, младежите са мотивирани да сравняват основните машини, „домашен любимец“ на есетра или да се насладят на хармоничното трептене на китара. Не забравяйте да изхвърлите асансьора със стъклена стена до по-ниското ниво (и не казвайте на младежите си да се спуснат в аквариум от сладководен аквариум е последната спирка).

Ако видите Discovery World през лятото, не забравяйте да потърсите S/V Dennis Sullivan, 137-футово забавление на три мадата отлична шхуна на езерата, която се удвоява като плаваща класна стая. Различните пакети за прием са обяснени на уебсайта, както и музеят също могат да бъдат къща за лятно време за деца в училищна възраст.

Къде да остана

Намерете семейни места за настаняване в Милуоки, Уисконсин от стандартни хотели до лични празнични наеми с stay22.com:

Тъкане в Бети Брин.

Детският музей на Бети Брин е прекрасно, вълшебно място за млади младежи (да речем, на възраст десет, както и под). Наети от цел да помогнат на децата да установят своето самочувствие, да работят добре с другите, както и да установят основни умения, тези трансформации се случват под прикритието на забавлението.

С галерия за всяка посока (на север, юг, изток, както и на запад), планирайте да прекарате поне половин ден, проверявайки различните теми. Забързаният двор на Бети, открит в галерията на Юг, е безрисков район, създаден за бебета, както и за малки деца под тригодишна възраст. Масите се предлагат във фоайето за обеди за пикник, както и не забравяйте да проверите уебсайта за информация за специални експонати, събития, както и датата на следващата общностна вечер (предлагайки безплатно приемане за цялото семейство).

Публичният пазар в Милуоки, на закрит публичен пазар, е открит на три блока западно от площадките на Summerfest, както и прегръща северната граница на историческото трето отделение. Зает от доставчици на Уисконсин, включително пекари, пекари, сладкарски изделия, цветари, производители на сирене, пазарът е устойчив, както и добър приятел на регионалната икономика на услугите.

Близо до публичния пазар в Милуоки

Трудно е да не се скитате, както и надолу, както и около периметъра на пазара, може би отпивайки лате или хапете по прясно изпечена бисквитка. Ако вашето домакинство се състои от придирчиви ядещи, пазарувайте от различни доставчици, както и носете яденето си толкова, колкото зоната за хранене на втория етаж. Тази гледка към птичи поглед на пазара ще ви накара да се насладите на хора, както и да планирате още едно въртене около пода. Дати, времена, както и разходи за специални събития, както и часове по готвене бързо се откриват на първа страница на уебсайта на публичния пазар в Милуоки. С безплатен WiFi, както и приятна, отворена атмосфера, пазарът е отличен открийте всякакъв вид време на годината.

ПИН за по -късно:

Свързани

Шофиране на кръга на езерото Мичиган до Атлантическия океан чрез система от ключалки, канали, както и канали по протежение на Saint Lawrence Seaway, видно пътуване в Средния Запад е отличната обиколка на кръга на езерата, определена живописна пътна система, свързваща всички отлични езера както и река Сейнт Лорънс. Отличната обиколка на кръга езера …
17 октомври 2022 г. „Епични пътувания по пътя“

Най -добрите детски музеи в Уисконсин, между 2010 г. както и сравнително новия детски музей на Уасау във Ваусау). Тази история е кулминацията …
6 февруари 2016 г. „Средният запад“

Къщата без риск: където 007-безсилищният ресторант за домашен дом, както и бар, е една от най-секретните шпионин на Милуоки. Намерен в центъра на града близо до река Милуоки, основният вход е надолу по странична алея близо до историческия театър Pabst. Съвет: Свързани ли сте с Worldwide Exports Ltd? Вижте снимката по -горе. Приемът е разрешен в едно от двете …
27 април 2010 г. „Храни и напитки“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Плажна Коледа, град в дим и вечеря в тениса
Next post Рецепта за каша на Rhubarb Eton с джина на Уорнър