10 Удивителни дестинации в Англия, Обединеното кралство, за да отидете на каяк

, ако се опитвате да намерите нещо приключенско, докато проверявате Обединеното кралство, тогава трябва да помислите за каяк! Ето списък с 10 невероятни дестинации в Англия, Обединеното кралство, за да отиде на каяк. Има много различни пътеки за каяк, от които да избирате в Англия. Някои от тях минават през исторически райони, където ще видите градове като крави от различна гледна точка. Други минават през живописни селски райони, където ще видите цветна флора и фауна, специални птици и дори планини в далечината.

Снимка от Кристофър Мартин CC BY-NC 2.0
За тези от вас, които никога не са били каяк, някои от тези места предлагат ръководства, които могат да ви отведат на езерото или реката, така че можете да научите как да каяк, като същевременно изпитвате друга страна на Англия.

Трябва да помислите за закупуване на този надуваем комплект за севилор Медисън Каяк за вашето приключение. Лесно е да се надуе и лесно се транспортира- най-доброто за вас, пътуващите около Англия! Можете лесно да превърнете този каяк в едноместна лодка, ако пътувате сами. Той също така идва с чанта за превозвач, за да се направи много по -лесно да се носи със себе си.

Други статии, които можете да прочетете:

Топ 10 неща за вършене в Корнуол, Англия [със снимки]

13 Най -добри неща за правене в Съмърсет [Англия]

Нашите острови на Scilly Adventure: Една седмица къмпинг в тайния тропически рай на Англия

12 Най -добри неща за правене в Камбрия, Англия – къде да отида, атракции за посещение

13 Най -добри неща за правене в Брайтън, Англия [Пътеводител до Брайтън]

Съдържание

1. Езерото Уиндърмер
2. Река Северн
3. Канал Ливърпул
4. Пътека за кану на Medway и каяк
5. Fowey Estuary
6. Mullion Cove
7. Речни тройници
8. Река Голяма Оуза
9. River Medina Isle of Wight Trail
10. Река Арун

1. Езерото Уиндърмер

Снимка от Andrew Foster CC BY-NC-ND 2.0
Местоположение: Това е в Fell Foot, Национален парк Lake District в Северозападна Англия.

Това е страхотно място за отиване на каяк, тъй като е заобиколено от хълмове, гори и живописна красота. Можете да изберете да каяк в различни части на езерото и да преминете през пътеките, които ви отвеждат през гората, когато се чувствате като почивка от водата!

2. Река Северн

Снимка от LoveStruck. CC BY-NC 2.0
Местоположение: Тази река на 354 км е най -дългата в Обединеното кралство и тече през много различни страни и страни в Обединеното кралство.

Северната част на реката минава през селските градове и е доста красива, тъй като започва от Камбрийските планини. Ще видите тон дива природа и дори може да забележите случайната видра!

3. Канал Ливърпул

Снимка от JCW1967 CC от 2.0
Местоположение: Това е в Северна Англия и свързва Лийдс и Ливърпул.

Това е най -дългият канал във Великобритания. Това е страхотен начин да видите страна на Англия, която иначе бихте пропуснали. От индустриална до живописна, този маршрут ще ви отведе от едно крайбрежие на Обединеното кралство до другото.

4. Пътека за кану на Medway и каяк

Местоположение: Medway е в Югозападна Англия в Кент.

Тази пътека се изпразва в устието на Темза, която е на 120 километра. Това е много живописна пътека, с цветни птици, специален живот на растенията и зашеметяващи буйни дървета и трева, което прави тази една от най -красивите пътеки в Обединеното кралство!

5. Fowey Estuary

Снимка от Puffin11k CC BY-SA 2.0
Местоположение: Устието на Фауи е в Корнуол, Обединеното кралство.

Това устие е цветно и специално и използва много красиви каякери красиви гледки към непокътнатата околна земя, която често е трудно да се получи в Англия. Изживейте реките по време на прилив и плажове и пристанище по време на прилив.

6. Mullion Cove

Снимка от Ian CC BY-NC 2.0
Местоположение: Mullion Cove е в Корнуол, Англия.

Разгледайте бреговата ивица от различна гледна точка, като каяк в Mullion Cove. Това е чудесно място за поемане на чист въздух и удоволствие на слънцето.

7. Речни тройници

Снимка от ALH1 CC BY-ND 2.0
Местоположение: Това се намира в североизточния регион близо до Мидълзбъро.

Речните тийнейджъри са доста ритащи назад и отнемат няколко часа, за да гребят. Ще се окажете, че плавате нежно по това дълго зелено езеро, което е дълго около 3 мили.

8. Река Голяма Оуза

Снимка от DS Williams CC BY-NC-ND 2.0
Местоположение: Това се намира в Източна Англия близо до Бедфорд.

Ще се окажете, че се карате през селски участъци на тази река, които отнемат няколко часа, за да се гребят. Реката е бързо течаща и отива на един път от Кемпстън до Големия Барфорд.

9. River Medina Isle of Wight Trail

Местоположение: Това е в Южна Англия близо до Cowes.

Тази пътека е най -добра за тези от вас, които искат да видят смесица от селски, градски и фантастични яхти! Приятният, древен малък град Корас е близо до тази река, която е дълга 5 мили. След като преминете началото и греблото на греблото, пътеката става много по -тиха и много по -приятна.

10. Река Арун

Снимка от Ian Lee CC от 2.0
Местоположение: Тази река е на югоизток близо до Съсекс.

Това е умерено предизвикателна река Thanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Малък посетител, нов бургер и дълъг уикенд
Next post 17 Романтични традиции за пътуване, за да започнете най -добре сега