Време е за Сиеста – 10 най -добри испански градове да намерят дух на свобода

Испания е твърд фаворит с почиващите по целия свят и е идеален избор на дестинация дали искате да се отпуснете на плажа или да разгледате a нов град. Фантастичните плажове, фантастичното време и изключителната кухня изобилстват, но има много повече много повече в най -добрата дестинация за пътуване в Европа, отколкото да се настанявате на басейн.

Уилиан Джъдън де Васконцелос
Богатото културно наследство, невероятна сцена на храни и едни от най -добрите архитектура в света са лесно достъпни в цяла Испания. И ако искате градска почивка, която е вълнуваща, но релаксираща, вие сте стигнали до най -доброто място.

Съдържание

1. Барселона
2. Севиля
3. Саламанка
4. Валенсия
5. Толедо
6. Сан Себастиан
7. Малага
8. Гранада
9. Кордоба
10. Сантяго де Компостела

1. Барселона

Даниел Корнеши
Известен със своята вкусна храна и известна архитектура, Барселона е динамичен град, разположен близо до плажа и пълен с вълнение. Сърцето на града може да бъде намерено в La Rambla; Изпълнен с забавления, магазини и ресторанти, няма да имате проблеми с намирането на нещо, което да направите тук. Резервирайте пътуването си, за да получите най -доброто от Барселона.

2. Севиля

Шай Пал
Може да е известен като тигана на Испания, но готината градска вибрация, древните улици и красивата мавританска архитектура правят Севиля идеалният избор на град за интересна, но неразплащане. Насочете се към столицата, Андалусия, която е добре известна с гамата си от невероятни барове от тапас, оранжеви дървета и, разбира се, танци на фламенко.

3. Саламанка

Алехандро Мартин
Смятан за един от най -красивите градове в Испания, старият град тук е отбелязан като обект на ЮНЕСКО за световно наследство, а фантастичният кмет на Плаза е високо ценен като един от най -стилните градски площади в страната. Той е осветен през нощта, което го прави един от най-незабравимите задължителни акценти вечер.

4. Валенсия

Лука Браво
Това е град с нещо за всеки, а любителите на архитектурата ще бъдат на небето тук благодарение на страхотната модернистична архитектура, стилни структури на изкуството Nouveau, характерни стари квартали и фантастични музеи. Гурме кухнята е едно от големите удоволствия на този град. Трябва да изпитате дълги обеди и вечери, за да го оцените наистина. Известен е с пресни, вкусни оризови ястия като паела, със съставки, получени от плодородните земеделски земи, заобикалящи града.

5. Толедо

Франсиско Гама
През Средновековието Терео беше известен като град на три култури, като християнските, еврейските и мюсюлманските общности мирно съществуват в своите изключителни градски стени. В резултат на това старият град днес е изпълнен с интересни църкви, крепости, дворци, джамии и синагоги.

6. Сан Себастиан

Raul Cacho Oses
Този модерен испански град е любим сред любителите на плажа, любителите на филма, феновете на музиката и хранители. Разположен в региона на баските на Северна Испания, това е културен център, домакин на международно признати филмови и музикални фестивали и често оглавява списъка на най-добрите места в света за хранене.

7. Малага

Кристиан Мьолер
Опакован с театри, музеи и паметници, които да открият, включително останките на 1000-годишен замък, Малага е зашеметяващ. Историческият център на атмосферата ви връща назад във времето и със сигурност няма недостиг на тапас барове.

8. Гранада

Димитрий б
Очарователната смес от испанско и мавританско наследство тук не трябва да се пропуска. Грандиозният стар град е най -доброто място за автентично фламенко и не можете да пропуснете да видите двореца Алхамбра; Най-посещаваната сграда на Испания. И тапасите са напълно безплатни в оживените барове.

9. Кордоба

Eliott Van Buggenhout
Един от най -големите градове в средновековния свят, Кордоба, е дом на една от най -великите западни джамии, Мецкита от Кордоба, едно от най -големите ислямски архитектурни произведения в света. Това е идеалният град за изследване пеша или велосипед, благодарение на тесни улици, пълни с красиви площадки, динамични тапас барове или тихи червени барове за вино.

10. Сантяго де Компостела

Снимка от Yosika (happyholiday.travel)
Тук ще намерите един от най -великолепните стари градове в Европа, осигуряващ лабиринт от калдъръмени улици, облицовани от зрелищни готически сгради. Не забравяйте да се отправите към Rua de Franco за страхотно изживяване за хранене с легендарни таверни и тапас барове, от които да избирате.

В кой от тези испански градове ще намерите своя дух на свобода?

Вие сте на Pinterest? Закрепете тези!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Романтиката с висок ръст в Банкок-Centara Grand в Centralworld
Next post 6 Предложения за разтоварване на бюджета За да добавите някакъв допълнителен висок клас към пътуването си