17 Романтични традиции за пътуване, за да започнете най -добре сега

Те казват, че планирането на вашата почивка е също толкова важно, колкото когато всъщност сте далеч. Така че, като започнете с тези романтични традиции за пътуване, преди да напуснете, ще направите следващото си пътуване всичко по -запомнящо се.

Пътуването е една от нашите страсти и това е една от основните причини да сме заедно на първо място. Тъй като продължихме да пътуваме заедно и продължаваме да пътуваме заедно, създадохме няколко традиции.

Тези малки практики и традиции помагат да се създадат по -силни спомени в нашите празници. Те също така поддържат пътуването живи, когато се върнете у дома.

Пътуването с партньора ви може да бъде най -значимият тест за връзката ви и ако имате нужда от някои съвети, тук нашите топ 10 на насоки за пътуване заедно като двойка.

И ако нямате традиции за пътуване или търсите още много, които да добавите към вашите пътувания, ние съставихме списък, за да ви дадем малко вдъхновение.

Романтични традиции за пътуване

Романтични традиции за пътуване, които да започнете, преди да напуснете

1. Планирайте пътуването си заедно и настройте таймер за отброяване на вашите календари

Както се казва, че „стигате до там е половината забавление“, но мисля, че очакването за пътуването може да бъде още по -вълнуващо.

2. Направете тематична среща вечер, преди да тръгнете

Гледайте филм, свързан с вашата дестинация, отидете в ресторант с тази кухня или пуснете музика от тази дестинация на заден план, преди да отидете.

3. Започнете да научавате няколко полезни фрази на езика на това къде пътувате

Можете да направите това заедно и да си помагате взаимно или можете да го направите като тайна, за да изненадате партньора си, когато можете да закупите перфектно в бара, когато пристигнете.

4. Добавете наистина забавно от офис съобщение към вашия имейл

Имаме приятел, който пътува много за работа. Звучи странно, но нямаме търпение да я отиде отново, за да видим какво казва нейното автоматично повтаряне!

Можете също така да добавите забавна гласова поща за телефона си, докато сте далеч … просто не забравяйте да го промените, когато се върнете.

Романтични традиции за пътуване за началото на вашето пътуване

5. Препечете повода

За нас празникът започва веднага след като се регистрираме на летището и имаме нахално шампанско в бара.

Ако шофирате до вашата дестинация или не искате да пиете, когато летите, обадете се напред и помолете някакво шампанско да чака в стаята ви за вашето пристигане.

Романтични традиции за пътуване, когато сте на място

6. Създайте фотосерия на вашето пътуване

Може да са врати, прозорци, кучета или каквото и да е нещо, което ви харесва. Тези серии дават сплотеност на вашите снимки и превръщат ежедневните празнични снимки в страхотни албуми за фотография, които ще ви върнат към вашето време.

7. Направете снимка заедно в една и съща поза или позиция навсякъде

Подобно на създаването на фотосерии, наличието на една и съща поза на всяко място прави място уникално ваше. Уверете се, че правите снимки и с хората, които срещате. Така че често хората, които срещате, когато сте далеч, прави празник запомнящ се.

8. Заключете го

Черпете вдъхновение от Pont des Arts в Париж, вземете катинар със себе си при пътуването си и го заключете на място, което посещавате. Напишете инициалите си на ключалката – и не забравяйте да направите снимка!

Уверете се, че не нарушават местните закони и имайте предвид, че не всеки намира, че това е романтичен жест.

Ако търсите алтернатива на заключване, напишете инициалите си на камък и го скрийте някъде извън пътя. Ако някога се върнете на това място, забавно е да видите дали все още е там.

9. Водете дневник за пътуване

Трудно е да вземете всичко това, когато пътувате и няма да си спомняте всичко по -късно. Вземете специална тетрадка за всяко пътуване, за да запишете дните и да си припомнете по -късно.

10. Дайте на пътуването си аромат на подпис

Ароматът е толкова тясно свързан с паметта, така че изберете определен аромат, който да носите за цялото пътуване. Носете го вкъщи, за да бъде транспортиран обратно за миг.

Това също е чудесна традиция за вашия сватбен ден, който можете да върнете и на годишнини.

Романтични традиции за пътуване, когато се приберете вкъщи

11. Съберете смислени сувенири

Ние не купуваме много, когато пътуваме повече, но обичаме да купуваме нещо специално, което можем да запазим в дома си, за да ни напомни за пътуването.

Имаме и традиция да купуваме коледни декорации, така че когато украсим дървото, ще говорим за всички места, на които сме били заедно. Това е чудесен начин да си припомните в края на годината и да планирате пътуванията си за предстоящата година.

12. Закупете специален артикул от дестинацията, която пътувате

Всеки път, когато го носите вкъщи, това ще ви напомня за вашето пътуване заедно. Просто имайте предвид, че този артикул може да бъде само облекло.

Всички имаме покупки на празнични покупки, нали? Попаднали в момента, ние получаваме предмета за облеклото вкъщи, само за да осъзнаем ризата на ризата на флопи бельо за вратовръзка, която изглеждаше фантастично в отдалечената брегова линия, която посещавахте, всъщност ви кара да изглеждате невъзможно необичайна форма.

РомаNTIC Традиции за пътуване, които ще поддържат пътуването живи

13. Направете свои сувенири с камерата си

Не позволявайте на снимките ви да станат застояли на вашия твърд диск. Отпечатайте любимите си, за да рамкирате на стената си или да създадете фото книга на вашето пътуване. Можете дори да създадете свои собствени магнити за ваканционни хладилни.

14. Пресъздайте предпочитаната от вас рецепта от пътуването

Джим сега прави тези тарали от последното ни пътуване до Италия и всеки вкус ни връща обратно в Пулия.

Романтични традиции за пътуване, които да добавите към вашата връзка

15. Планирайте пътуване за рождения ден на другия всяка година

Дори престоя е чудесен начин за празнуване. Може да не мислите, че е „пътуване“, но дори пътуване в собствения ви град е пътуване.

16. Изберете дестинация, за да станете вашето редовно място

Направете го годишно пътуване и това ще бъде идеалното място за напълно отпускане и отпускане. С толкова много места, които да отидете и да видите, решението да отидете някъде ново по дестинация, която сте били преди, и любовта ви оставя счупени на две.

Обичаме да се връщаме в Порт Стивънс нагоре по брега от Сидни. Отиваме там от години и това се чувства като дом от дома. Удивително е, че все пак успяваме да намерим нещо ново за мястото всеки път, когато сме там.

17. Планирайте пътуване само за себе си

Може да изглежда егоистично и не толкова романтично да пътувате сами или с приятелите си, но това е чудесен начин да направите нещо за вас. И като напълните чашата си, имате много повече, за да се върнете на връзката си и можете да освежите ежедневието си помежду си.

Ще се радваме да знаем какви са вашите традиции за пътуване. Имате ли практики за пътуване от детството си или нещо, което трябва да направите на всяка дестинация? Споделете вашите традиции за пътуване в коментарите по -долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 Удивителни дестинации в Англия, Обединеното кралство, за да отидете на каяк
Next post Нощта в Сингапурската нощ Safari