Публикация за гости: Пътуването с туини, както и ранните тийнейджъри

, както всеки, който е оцелял в средната институция, може да си припомни, животът на възраст между 11 години, както и 14, е неудобно време. Щастлив си, тогава си ядосан, тогава си нещастен (а понякога това е смесица от и трите чувства наведнъж). Една минута наистина изисквате майка си, както и десет минути по -късно няма да бъдете хванати мъртви в точно същото пространство с нея. Поставете всички тези хормони в автомобил, добавете бензин, както и може просто да имате катализатор за мизерия за пътуване.

Или не.

С някакво предпазливо планиране, както и реалистично родителско очакване, нашите приятели скорост, както и Киели, гласовете зад връзката революция, оцеляха на две седмици на пътя с почти 13-годишен-и харесваха почти всяка минута от него. Ето тяхната история:

През двуседмичен период през декември, моята съпруга скорост, както и аз изминах 4500 мили (от Остин, Тексас до Портланд, Орегон) с нашия близо 13-годишен син, Дру.

Невероятното нещо? И тримата имахме невероятно пътуване през целия път.

Планирайки напред, поддържането на нещата гъвкави, като се уверим, че синът ни се чувства чут толкова и важни, както и му осигуряват възможно най-много сила на вземане на решения, бяха ключови за поддържането на тримата здрави за нашето легендарно пътешествие през Дивия Запад.

С по-старо, както и само дете, не бихме могли да зависим от много от изпитаните техники на забавлението на превозните средства. Той също е стар за „Аз шпионирам“ (освен на конкретни събития, когато мога да го прибера да играе с мен), както и той няма братя и сестри, за да го задържи. С наближаването на пътуването тримата говорихме за това, което бихме могли да направим, за да се забавляваме и щастливи. Направихме списък на нещата, които бихме могли да направим всички заедно, както и ние станахме креативни.

Създадохме кратка ролева кампания, в която двама от нас бяха разказвачите, както и един от нас беше играчът (това беше тайна за убийство, поставена в Хогуортс във Вселената на Хари Потър!)

Получихме няколко карти за мозъчно търсене, както и се редувахме да се позовават един на друг.

Играхме няколко от нашите глупави игри за изчакване

Събрахме неговия iPod с предпочитаната от него музика

Купихме страхотен чифт бинокли за звездни, както и за гледане на гледка

Също така попитахме в Twitter, както и във Facebook за някои страхотни места, за да вземем почти тийнейджър. Предварително проучихме паркове, за да сме сигурни, че те ще бъдат отворени, докато минавахме (особено след като пътувахме през празничния сезон), както и за да сме сигурни, че ще го оценят.

По-възрастните младежи са в странната зона да не са в действителност, но не са наистина възрастни, както и често стават груби, тъй като се чувстват неудобно в това пространство-и тъй като се чувстват, че мнението им е валидно, но се пренебрегват . Така че ние предоставихме на DRU глас. Оставихме го да избира къде сме ходили възможно най -често. Взехме решения за храна като семейство. Оставихме му да има възможност какви забележителности видяхме. Направихме бюджетен план за спонтанни неща от страна на пътя, както и го оставихме да го харчи за каквото и да е случайно нещо, което му хвана окото. Уведохме се, че Дру се чувстваше чут, дори когато го надпреварахме или не можахме да извършим избраната му дейност, както и ние плавно плавахме през цялото пътуване.

Също така организирахме достатъчно време за подплънки. Когато DRU се разболя три дни, ние пропуснахме само няколко неща, тъй като в пътуването ни разработихме допълнителна стая за размахване. Важно е да поддържате нещата възможно най -многостранни, когато пътувате с деца, тъй като непланираният ще се случи неизбежно, както и не искате треска да съсипе цялото ви пътуване.

Ние си предоставихме време да правим и нещата отделно. Останахме с приятел, който има младежи за няколко дни, по време на която скоростта, както и вечерях без Дру, както и той трябваше да играе с нови приятели без нас наоколо. Това беше добре дошъл дишане за всички нас.

И накрая, ние си предоставихме разрешение да се дразним един от друг. Започнахме от пътуването, като признахме, че сме на път да онлайн от нашето превозно средство за цели две седмици заедно, без спални, които да се скрият, както и да няма метод, който да се настройва истински един на друг. Влязохме в него, като разбирахме, че ще има моменти, когато ще се бъзика както и да оставим яростта ни да се развие. След това се придържахме към това споразумение.

Имахме вихрено приключение; Бяхме на 800 фута под земята в пещерите на Карлсбад, на 8 000 фута над морското равнище в Скалистите планини, видяхме гигантски древни дървета, както и нови пъпчиви фиданки, гледахме двойка битка за лосове за територия, видяхме и стрелба със звезди Като призрачни градове ние се занимавахме с треска, както и с проли, както и малки криволичещи планински пътища в тъмното – и имахме прекрасно, незабравимо пътешествие, заедно като семейство.

Био: Киели Смит е ко-лидер на връзката Revnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Испанският плаж на плажовете Wanderlust List
Next post Най -добрият масаж в Бостън: Boston Massage Associates