Фото есе: Болоня през нощта

Adventurous Kate съдържа партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Ранната вечер е вълшебно време в Италия, когато всички излизат навън, за да се разхождат по улиците – онзи вечерен ритуал се нарича Пасеггиата и той продължава в цялата страна.

Тогава тъмнината пада. Болоня, колкото завладяващ град, колкото е през деня, става положително вълшебен през нощта. Ето някои от любимите ми снимки.

Bologna е, на първо място, хранителен град – и улиците са изпъстрени с плодове и зеленчукови щандове. Не докосвайте продукцията при никакви обстоятелства – това е основен синтетичен PAS в Италия.

Говорих по -рано за арките на запазената марка на Болоня, но просто трябва да повторя колко ги обичам! Те ви държат невероятни през лятото, топли през зимата, защитени от дъжда и слънцето и предлагат страхотна тема, която да се снима през нощта.

Трудно ми е да мина покрай книжарница и да не влизам. Когато видях тази мъничка книжарница, изглеждаща, че принадлежи на страниците на книга с разкази, сърцето ми буквално боли. Чудя се какво беше вътре.

Мислех, че тези дебели арки на вратата са интересни-не си спомням да ги видях другаде в Италия, но ги видях в няколко различни града в Емилия-Романя.

Бих могъл да прекарам цяла нощ, гледайки през прозорците на хранителните магазини. Въпреки колко много болоня има, всеки от тях изглежда има изключително различни продукти за продажба.

Не знам какво става въпрос за този автомобилен парк под този ъгъл … просто ми изглеждаше толкова зашеметяващо, толкова идеално италиански.

Когато нощта падне в Болоня, не се прилагайте в стаята си. Излезте и се разходете. Това е съвсем различна страна на Италия.

Много благодаря на туризма на Емилия-Романя и Wilde PR за това, че ме домакинстваха в вкусното пътуване в блога на Emilia-Romagna. Всички мнения, както винаги, са мои собствени.

Получавайте актуализации по имейл от Katenever Miss Post. Отпишете се по всяко време!

Име на първо име
Последно име на Намеласт
Вашият имейл
Изпращане

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Какво е да пътуваш в международен план по време на Ковид (Ноември 2021 г. Актуализация)
Next post 7 неща за изпълнение в София, България