Bitterroot Valley, Монтана, както и северозападният проход

Една от трудностите на пътешественото пътуване с крос се използва да бъде на различно място всеки ден. Също така бяхме разделихме времето между нашия кемпер, както и хотелите, което прави два пъти по -трудно да се получи ритъм. Тогава битовите неща наистина имат значение. Като приятно лице на рецепцията в хотела или вкусна закуска. The Townhouse Inn в Хамилтън, Монтана имаше всички тези неща. Долината на Bitterroot обаче имаше и други изненади.

Разположен в югозападната част на Монтана, може би никога не сте чували за Bitterroot. Настройката на книгата „A River Runs With It“ от Norman MacLean, долината е богата на външни пейзажи, както и на дейности, както и Мисула е само на кратко пътуване нагоре по пътя. The largest city in the Bitterroot Valley, Hamilton, was established by copper tycoon Marcus Daly in 1890. This period of riches has left the town with a backbone of arts as well as culture integrated with Montana spirit as well as little town friendliness as well as стойности.

Къде да остана

Намерете семейни места за настаняване в Bitterroot, Монтана от конвенционални хотели до лични наеми за бягство с stay22.com:

Дали имение
Има многобройни имения от този момент от това време около САЩ, както и Монтана има някои много по -широко известни турнета на имението, но имението Дали е специално. Достъп е. Както от гледна точка на домакинството, което, когато пребивава в имението до квартала, която сега харесва, както и се грижи за този дом, както и за основания. Маркъс, както и Маргарет Дали, както и семейството им, когато пребивават в имението, както и премахват, че те наистина са направили онлайн в къщата.

Пътуването на имението дава възможност за по -добра проверка на дома, както и има много повече лично усещане от много други домашни пътувания от типа. И, отчетлива връзка с уточняването е натоварила квартала в грижите, както и поддържането на тяхното имение. Гардеринг клубът се грижи за основанията, докато квилинг клубът произвежда изкуство във вида на юрганите за няколко от леглата. Хората, които разбраха, както и отидоха в имението, допринесоха за истории, както и информация, както и период на свободни работни места оставиха кураторите недокоснати платно, с което да работят при възстановяването си. Имението е приятелско за домакинството, както и дори гости, които не предприемат пътуването, са добре дошли да се насладят на площадките или да имат пикник на предната морава. Със сигурност си струва пит спирка.

Спални ферми
8,9 акра устойчиви еко-ферми, ферми за спящи деца също осигуряват стойка за ферми, Little B&B, както и ресторант Ferc-to Table. На 10 мили извън града фермата е приятно шофиране, както и обстановката е удобна, както и приятелска с доза фина кухня. Многобройни от компонентите за ресторанта се отглеждат във фермата, като се планират да разширят тези предложения. По същия начин се предлагат пътувания, както и специални събития. Изключително приятелски настроени, младежите ще се насладят както на храната, така и от фермата. Изключително за пит спирка, за да отхвърля допълнителна енергия или да прекарате няколко часа, откривайки за фермата, както и за устойчивост.

Северозападен проход красив път

С неохота оставихме приятелските хора в Хамилтън, както и ударихме северозападния проход красив път. Това беше още едно пътуване, което никой от нас не беше предприел преди това пътуване, както и гледахме напред към проучването. Изследователско проучване, което управлява магистралата Lolo, вместо на магистрала 12. Това е примитивен път, разработен през 30 -те години на миналия век, както и пътят, използван от Nez Perce, както и други коренни американци. Това е също пътят, използван от Корпуса на откриването. Това шофиране е отлично за по -възрастни младежи, както и за активни домакинства, които искат да предприемат тематично пътуване. Може би планирайте търсене на чистач по метода, както и наистина да излезете, както и да проучите. Може да се изискват разрешителни, така че да планирате предварително, но със сигурност ще заинтригувате много по-възрастни младежи, които търсят малко по-голяма самостоятелност или някаква обширна академична връзка в пътуване.

На юг от магистралата Лоло е магистрала 12, както и близостта му до реката придава специална природа на пътуването. Планирайте да спрете за пикник или лагер по метода, както и да изпитате неразвитата, както и доста недокосната гора, както и реката. Спрете в Центъра за посетители на Lolo Pass. Домакинствата ще оценят 24-часовите тоалетни, както и лепенките на Junior Explorer. Нещо в разговора на Рейнджър, както и награда в края прави откриването на толкова много по -забавно! Можете също така да се запитате за разрешителни, да получите карти и т.н. По същия начин да спрете бързо на историческата станция на Lochsa Historic Ranger. Разработено през 20 -те години, е лесно да се придобият признателност за рейнджърите на задната страна от онази епоха.

Hells Entrance Посочете парк

Зловещото име не обяснява фантастичното къмпинг, както и парк на река Змия, просто аутсиnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 30 коктейла за 30 дни – Ден 14: Маргарита
Next post AK Месечна резюме: февруари 2016 г.