Публикация за гости: Учи на децата да се наслаждават на туризъм

Как показвате на децата си да се наслаждават на туризъм? Много по -важно е от всякога да покажем на децата си да се наслаждават навреме в природата. Времето на екрана замества времето за игра на открито за децата и свалянето на следващото поколение от дивана е жизненоважно. Джеф Алт е запален турист и той говори и пише за открито всеки ден. В допълнение към разходката на Appalachian пътеката на 2,160 мили, той също извърви пътеката на Джон Муир на 218 мили със съпругата си и премина през 50 мили пътека на Ирландия със съпругата си, малката дъщеря и разширеното семейство. Той и неговият партньор излязоха от вратите на църквата в деня на сватбата им, носещи раници, а детето му беше отведено на първия си поход на 8 седмици.

Започнете рано разработете рутина:

Дайте на децата си здравословна доза „ранна намеса на открито“. Ще се изплати по -късно.

Започнете да ходите с новороденото си. Бебетата и децата с тегло по -малко от 15 килограма трябва да се пренасят в преноса на предното тяло или прашка. Децата с тегло от 16 до 40 килограма могат да се поберат в раница за деца. Децата с тегло много повече от 30 килограма може да са готови да изминат къси разстояния и да носят малко дневно.

Нека детето води. Това ви помага да се съсредоточите върху това, от което се интересуват, и ви пречи да ги оставите в праха си.

Излезте навън всеки ден. Разходете се със семейството веднъж на ден. Разходете се около блока, отидете до парка, отидете на плажа и река. Вземете карти и книги и потърсете и намерете нови места, които да отидете. Вижте нови места през цялото време.

Спестете пари и спрете да шофирате навсякъде. Разходка до хранителния магазин. Разходете се до местния си ресторант за вечеря и обратно. ходете до библиотеката. Направете ходене и туризъм толкова рутинни, колкото миенето на зъбите.

Донесете на открито вътре. Образовайте редовно, за да генерирате интерес и ентусиазъм. Правете много снимки на децата и местата, които отивате. Направете плакати за семейството и хола и за коледните картички. Вземете списания, видеоклипове и произведения на изкуството, които показват места, които искате да отидете. Наемете кино за далечни места. Използвайте интернет заедно, за да разгледате карти и снимки на дивата природа, средата и ефектната природа, която ще проверявате някой ден.

Отидете високотехнологични. Донесете джаджата! Включете компютърната игра нерди към технологията Adventure. (напр. GPS, фенерчета от фарове на педометри, геокеширане) и им покажете всичко за това как тези необикновени устройства се използват за забавление, като туризъм на чистач в Shenandoah & Strific Smoky Mtn Ntl. Паркове.

Заведете децата на местния курс за ориентиране и научете как да използвате GPS & Compass заедно.

Включете децата в планирането на всички пътувания и приключения. По -големите деца могат да използват компютъра, за да изследват вашата дестинация или спорт. (Всички национални паркове и много други дестинации имат уеб сайтове, пълни с факти и информация., Карти, дивата природа).

Нека децата (особено тийнейджърите) да донесат приятел. Вземете разрешение от родителите и го направете клубно приключение.

Изследвайте дестинацията и дейността. Накарайте вашия младеж да ви помогне с този google, уебсайтове за паркиране, библиотека, секция за пътуване в книжарница, екипировки и т.н.

Имате поща! Изпратете за карти и пътеводители на района и се консултирайте с местните експерти по пътуване по туризъм, рейнджъри, водачи и др. Имайте пакетите, изпращани до вашето дете или деца.

Посетете местни слайдшоу или лекции (екипировки/библиотеки/книжарници) всеки шанс, който получите.

Планирайте напред – особено когато имате по -малки деца. Изберете пътека, която използва лесен достъп до домашни удобства. Наличието на базов лагер или предварително уговорено настаняване ви позволява да бъдете родител, а не шерпа.

Проверете опциите за транспорт. Трябва да имате план какво да правите, ако трябва да слезете от пътеката.

Определете удобствата на ресторанта и хранителните стоки. Не само е добре да знаете какво е на разположение, преди да пристигнете, така че да знаете какво да опаковате, но ако времето стане лошо, можете да имате бързо жизнеспособен резервен план.

Подгответе и планирайте това, от което се нуждаете въз основа на това, което намерите. Какви видове диви животни можете да очаквате? Ще бъде ли налична вода? Какви са времето и теренът? Искате да избягвате туризъм при замръзване на температурите, светкавични бури и екстремна топлина. Искате да идентифицирате и да намерите плувни дупки, диви животни, удовлетворяващи гледки и страхотни места за камъни, да разгледате цветя, ефектни дървета и диви животни.

Придобийте идеалната предавка. Вземете всички подходящо монтирани в Vital Gear, особено ботуши и опаковки.

Облекло- няма памук! Облечете се в слоеве (синтетика, руно, вълна и водоустойчиви дишащи предмети. Донесете това, от което се нуждаете за времето и условията, които ще срещнете: дъждовно яке, шапка, риза, чорапи, къси панталони, бельо, Deet Complimentary Repellant (Nutrapell, Coleman и др.), Детски слънцезащитен крем.

Тренирайте у дома във вашия квартал с децата си, преди да отидете в дивата природа. Практикувайте да носите детето си в детския превозвач. Това ще ви помогне да се приспособите да носите опаковката и вашето дете ще се приспособи към рутината. Вземете по -големи деца (на 4 години и Onull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Еднодневна екскурзия до Северната вилица на Лонг Айлънд
Next post Посещение на Южна Африка през зимата: струва ли си или не?