Справедливите семейни дейности в Роузбург, Орегон

есента е очарователно време за онлайн в определянето на Орегон, както и организирахме пътуване до Роузбург, квартал от около 20 000 души, живеещи на половината път между Евгений, както и Медфорд. Метеорологичното състояние беше най-доброто през първия уикенд през октомври, както и зарадвахме проучваните дестинации с тематични тематики, както и ветровитите странични пътища с бяло вино, както и планинския терен.

Икономически Roseburg има силни връзки с дървесната индустрия – градският лозунг е финансирането на дървения материал на нацията. Ще откриете стандартен „исторически“ район на града източно от Interstate 5, както и река Южна Умпаква. От другата страна на магистралата е „по -новата“ част на града, с много от повсеместните огромни магазини за вериги от кутии извън булевард „Северозападна Гардън Вали“.

По -рано това лятно време намерих музея на региона на Дъглас донякъде от Mishap, както и той остава едно от предпочитаните от мен места в целия Орегон. Ако имате младежи от начална възраст, както и по-млади, трябва абсолютно време да видите кога музеят е отворен. Можете да проверите общата история, като кликнете върху тази връзка: Музей на региона на Дъглас.

Къде да остана

Намерете семейни места за настаняване в Роузбург, Орегон от стандартни хотели до лични ваканционни наеми с stay22.com:

Второ в списъка ви трябва да е Discovery Garden, прекрасно битово образование, както и менторската градина, поддържана от Университета на Орегон, участния (OSU) Douglas Region. Градината е намерена идеална преди входа на парк „Ривър Форкс“ (повече за това за малко). Уверете се, че имате GPS сигнал и/или уважавани указания към парка; Той е на ръба на града, както и малко объркващо да откриете първия път.

Както подсказва името, Discovery Garden е място за изследване. Младежите ще се насладят на детската градина, както и ще използват телата си, за да направят слънчев циферблат. Открихме за компостирането, както и аз ми хареса площадът на мащерката. На един по -топъл, много по -сезонни, ден, който щяхме да се насладим на обяд в павилиона за пикник, както и (както се казва) спряхме да миризма на розите.

Когато сте градирани навън, не забравяйте да влезете в Park River Forks (най -вероятно ще трябва да получите пакет от парка, както ние). По време на нашето посещение служителите на парка бяха забързани за забързани светлини за годишния дисплей за ваканционни светлини за пробиване. Гигантски, механични, лешникотрошачки ни довоиха в края на парка близо до съвременен, както и отлична детска площадка без граници.

Наистина не можете да пропуснете блестящо оцветената колекция от весели кръгове, люлки, балансирани греди, както и цип линия, подходяща за всички възрасти, както и за способности. От новите устройства е вноска от по -старо, оригинално оборудване за детски площадки, голям павилион за пикник, както и стара дървена крепост. Дотингът на хълма с изглед към река Северна Умпаква са метални тийнейджъри, които са най-добри за въображаема игра (или невероятно забавна игра на скривалище, ако сте в настроение). Отново, при по -топло време, предвиждам, че целият парк е видно място за риболов, Уейд, както и за отпускане.

Винаги обичам да шофирам с основната улица на града с наистина надеждната услуга все още процъфтява. Бяхме приятно шокирани от висококачественото, както и от обхвата на продуктите в Hero’s Haven, фигура/игри за комикси/екшън, както и магазин за колекционерски предмети.

Точно същото беше вярно за While Away Books, независим магазин за книги, който ни развълнува с закрит Geocache. Може ли да го зонирате на тази снимка?

Пътувайки с нашето куче, ние се наслаждавахме на ромство в парк Мицели, преди да се отправим към дома. Домът за домашни любимци разгледа малкия парк за домашни любимци, докато младежите намериха още една причудлива структура на детската площадка. На фона на тази картина можете да видите белите сгради на млечното съоръжение Umpqua. Съвсем наскоро пребивавах в Уисконсин, аз съм развълнуван да открия цяла страница от уебсайта на млечните продукти Umpqua, посветена на шегите крави.

Щастливи пътеки!

Свързани

Защо трябва да се спрете в музея на региона на Дъглас в Роузбург, Орегонросебург, Орегон е намерен по I-5 на Орегон, на около 1 час южно от Юджийн, както и на 1,5 часа северно от Медфорд. Разбирам, че това е вярно, тъй като току -що направихме този стремеж вчера следобед. Сънлив бит град, пълен с хора, както и ерудиция, ако имате деца, планирайте да спрете …
28 август 2015 г. „Орегон“

Намирайки пътеката на Хобит Бийч на брега на Орегон, нашето продължаващо изследване на брега на Орегон, ние се осмелихме да открием пътеката на Хобит Бийч, намерена точно на север от град Флоренция на магистрала 101. След преминаване на моста, както и избирателна активност надолу към Хецета Главен фар е нащрек за щат Карл Г. Уошбърн …
31 декември 2015 г. „Извън пресечената пътека“

Северната брегова ивица на Орегон в 38 MORESTHE 38 мили шофиране между Нюпорт, както и Neskowin трябва да отнеме около час, като се предположи, че не сте направили никакъв вид спирки. В действителност може бързо да прекарате цял ден, проверявайки многото точки на тарифаnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Посещение на Словения – Централен пазар на Любляна
Next post В Оукланд различен разказ