Отмъщение за пътуване с хитове – къде мечтаеш?

Къде искате да отидете, за да си отмъстите в забраните за пътуване? С перспективите за просто пътуване все още на далечен хоризонт, ето някаква мотивация за пътуване, за да се подготвим всички да превърнем мечтите си за пътуване в реалност.

Изключително е какво се случва, когато се изисква да останете у дома, нали. Умът ви ферментира значителни мехурчета от понятия къде да отидете, както и неща, за да видите, че прерастват в пълни маршрути.

Докато бяхме обосновани, Джим, както и аз направих много от това. Освен че е агонизиращо да се вярва точно колко далеч са тези неща в момента, ние постигнахме някои доста големи цели за пътуване.

Ето седем моменти на мотивация за пътуване, за да се забиете мозъка си, докато не бъдете всичко, но опаковането на куфара си, за да напуснете.

Нашият списък за отмъщение за пътуване – 7 неща, които наистина искаме да направим

Кимбърли в лукс

Преди сме били в дивия северозапад в Австралия, но плаването с понант от Брум до Дарвин би било невероятно.

От една страна, безкрайни басейни, удобства за банята на Hermes, както и френски вдъхновени менюта с съвпадащи вина. От друга страна, зодиакални приключения, професионални ръководства, както и далечни дестинации, които рядко усещат човешки отпечатък.

Също така имаме око на Галапагос или дори Източна Антарктида с понант. Последният ще бъде на борда на новия си комендант на LE-първият световен хибриден хибриден електрически полярен изследовател.

С любезното съдействие на понант

Южни светлини от въздуха

Виждайки Aurora, е в списъка с контейнери, тъй като преди да се задоволим – дори отидохме в Исландия в средата на зимата, за да ги видим. Беше облачно.

Така че, когато чухме Park Hyatt Auckland да има опит, при който можете да видите Aurora Australis от ефира, бяхме изключително развълнувани.

Това е денят на коронясването на четиридневен маршрут, който включва катамарански круизи, светещи червеи пещери, рафтинг на Blackwater, летене, за да обиколите филма на Хобитон, както и Ден на медицински спа.

Park Hyatt Auckland ви лети високо над облаците, за да видите трептящите цветове на южните светлини. Полетът е напълно обслужван, както и вие сте си отишли ​​заедно с професионални астрономи, както и от професионални фотографи.

Следвайте стъпките на монасите от шинто, както и на самураите

От планините Хокайдо в далечния север на Япония до тропическите острови на Окинава на юг, в земята на изгряващото слънце има само толкова много да се види. Въпреки това да има крака на земята, е единственият метод, който наистина се разбира тези места.

Walk Japan предлага ръководени, както и самостоятелно ръководени походи в цялата страна, подлагайки посетители на методи, както и култура, която повечето никога не се опитват.

Харесваме Япония, така че да разберем страната на такава лична основа би било невероятно.

С любезното съдействие на разходката Япония

Таити по море

Всички мечтаят да посещават Таити, но точно какво ще кажете да проверите правилно този славен френски полинезийски архипелаг?

През 2019 г. марката от висок клас Ponant добави страхотния кораб Le Paul Gauguin към впечатляващия си флот.

С плитка чернова Льо Пол Гоген беше построена по поръчка, за да се ориентира по сложните водни пътища на тези тихоокеански острови, както и на атолите, подложени на рифове.

Започвайки от финансирането на Papeete, Le Paul Gauguin отплава до Huahine, Motu Mahana в Taha, Bora Bora, след което се върна към Papeete през Moorena. Всички 165 кабинети, както и апартаменти имат изглед към вода, както и 70% имат лични балкони.

Ние не вярваме в това като круиз, по -скоро като крайното надводно бунгало, което пътува с вас!

Черешови цветове през есента

Сакура е една от основните туристически атракции на Япония, както и справедливо. Въпреки това в по -голямата си част дърветата цъфтят само като това за няколко седмици през пролетта.

Въпреки това, в квартал Обара на префектурата на Аичи, Сакура се появява много по -късно през годината през есента.

Смесено с прекрасното розово, както и с бели облаци от цветя от дървесните дървета е невероятният пламък, както и русе от есенни листа, което прави наистина зашеметяващ спектакъл.

С любезното съдействие на Aichi сега

Най -източната точка на Нова Зеландия, както и първия изгрев

Северният остров на Нова Зеландия рядко получава кредитната история, която се дължи, както и Gisborne, както и регион Tairawhiti на крайбрежния бряг е отличен пример за това.

Изглежда на изключително ръба на света, фарът на Източния нос на Тайраухити наднича над Тихия океан, които чакат на всеки изгрев. Всъщност, поради своята географска ширина, както и на издигането, тази трудна скала с ярко бялата си кула е първото място в света, която вижда слънцето всяка сутрин.

О, както и споменах ли Тайраухити в района на Шардоне в НЗ?

С любезното съдействие на Tairawhiti Gisborne

Повече от всичко!

Може да повярвате, че това е малко измама, но нямаме търпение да се върнем към няколко от любимите ни места, за да видим повече от тях.

Вижте повече от нашите истории от нашата дестинация aAll-Stars тук:
Тайланд, Италия, САЩ, Южна Африка, както и разбира се, Великобритания.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Крайното сирене, както и рецептата за коледно дърво от маслинови
Next post Уплашен от скорбут? Вземете Gimlet!